De Bet Builder tips voor dit weekend

De Bet Builder tips voor dit weekend

05-05-2023

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat we jou weer trakteren op 3 fraaie Bet Builders van bet365. Speciaal voor jou hebben we een mooie creatie weddenschappen in elkaar gezet voor de 3 mooiste wedstrijden van de aankomende dagen. Aangezien er op vrijdag niet al te veel spectaculaire potjes op het speelschema staan, hebben we gekozen voor AZ - Ajax, Manchester City - Brentford en Newcastle United - Arsenal. Ben jij klaar om te spelen tegen giga odds?

Ajax - AZ

De mooiste wedstrijd van de zaterdag gaat tussen Ajax en AZ, een wedstrijd waarin bijzonder veel op het spel staat. Beide ploegen komen namelijk nog altijd in aanmerking voor de felbegeerde 2e plek in de Eredivisie. De felbegeerde plek die recht geeft op de voorronde van de Champions League. Weet Ajax zich te herpakken na de dramatisch verlopen laatste weken? Of strooien de Alkmaarders van Pascal Jansen nog meer zout in de Amsterdamse wonden?

Bet Builder Ajax - AZ

Gezien de laatste weken achten wij de kans groot dat Ajax ook deze wedstrijd niet wint. Dit ligt in eerste instantie aan de matige vorm, terwijl AZ de laatste edities met grote regelmaat punten afsnoept  van de recordkampioen. Daarnaast is Jens Odgaard een erg schietgrage speler. Tot slot verwachten wij meer dan 2 doelpunten. Dit is een resultaat dat de laatste maanden bijna altijd wordt behaald in de Johan Cruijff Arena, terwijl er ook meer dan 2 goals vielen in 3 van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen. 

De Bet Builder: Dubbele Kans AZ X2 - +0,5 schot op doel Odgaard - Meer dan 2 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 6,50 op.

Manchester City - Leeds United

Het is algemeen bekend dat Manchester City momenteel afstevent op een nieuw kampioenschap. Een knappe prestatie, omdat de achterstand op Arsenal lange tijd onoverbrugbaar leek. Toch lijken The Citizens van Pep Guardiola op het juiste moment te pieken, waardoor ze nog kans maken op de onmogelijk geachte treble. Leeds staat 17e en moet vrezen voor degradatie. Helaas voor hen behaalde de ploeg van Pascal Struijk maar 1 punt uit de laatste 5 duels in de Premier League. 

Bet Builder Manchester City - Leeds United

Als we kijken naar de recente thuiswedstrijden van Manchester City, dan is duidelijk dat er aan doelpunten geen gebrek is. In de laatste 8 duels werd er alleen thuis tegen Newcastle United niet meer dan 2 keer gescoord. Om die reden verwachten wij meer dan 2 doelpunten voor de thuisploeg. Daarnaast gaan we voor een doelpunt van Nathan Aké. De verdediger is terug van een blessure en heeft in het verleden vaker laten zien om in staat te zijn meerdere duels achter elkaar het net te vinden. Tot slot denken wij dat beide teams gaan scoren. Leeds was trefzeker in elk van z’n laatste 10 duels, terwijl City minimaal 1 tegendoelpunt incasseerde in 5 van de laatste 6 duels. 

De Bet Builder Meer dan 2 doelpunten Manchester City - Doelpunt Nathan Aké - Beide teams scoren levert je bij bet365 een quotering van 21,00 op. 

Newcastle United - Arsenal

De kraker van het weekend gaat tussen Newcastle United en Arsenal. De nummer 3 en 2 van de Premier League stevenen regelrecht op een plek in de Champions League af. Dit is iets wat waarschijnlijk weinig mensen hadden voorspeld voorafgaand aan het seizoen. Toch laat het zien dat de miljoeneninvestering in Newcastle zijn vruchten afwerpt. Geeft Arsenal de 3-1 zege op stadsgenoot Chelsea een goed vervolg? Of pakt Newcastle voor de 4e keer op rij 3 punten?

Bet Builder Newcastle United - Arsenal

Wedstrijden van beide ploegen zijn de laatste weken zonder twijfel spectaculair te noemen. De laatste 3 duels van Newcastle leverde 16 treffers op, terwijl er in de laatste 7 wedstrijden van Arsenal maar liefst 33 goals vielen . Met gemiddelden van 5,3 en 4,7 doelpunten per wedstrijd kan het daarom niet anders dat we opnieuw een doelpuntrijke wedstrijd krijgen van meer dan 3 goals. Daarnaast scoorde Newcastle spits Callum Wilson 5 keer in zijn laatste 3 duels. Reden genoeg voor opnieuw een treffer. Tot slot denken wij dat Arsenal niet verliest. In de laatste 16 officiële duels was alleen Manchester City te sterk binnen 90 minuten, waardoor Newcastle wat ons betreft op een gelijkspel kan worden gehouden. 

De Bet Builder Meer dan 3 doelpunten - Doelpunt Callum Wilson - Dubbele kans Arsenal levert je bij bet365 een quotering van 7,50 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën