De Conference League finale staat voor de deur!

De Conference League finale staat voor de deur!

28-05-2024

Het is tijd voor de 2e Europese finale van het voetbalseizoen 2023-2024. Waar de meeste aandacht natuurlijk uitgaat naar de Champions League finale van aankomende zaterdag, staat vanavond de finale van de UEFA Europa Conference League op het programma. In Athene speelt het Griekse Olympiakos Piraeus tegen het Italiaanse Fiorentina. Krijgen we net als in de Europa League een Italiaanse winnaar? Oddsbeater.nl bereidt jou voor en geeft je 3 wedtips.

Een finale in eigen land voor Olympiakos 

Bij Olympiakos ging een aantal weken geleden de vlag uit. Na een zeer knappe zege op Aston Villa, realiseerden de Grieken zich namelijk dat zij een Europese finale in eigen land mogen gaan spelen. De ploeg van onder anderen Stevan Jovetic, Daniel Podence en Gelson Martins werd derde in eigen land en kan zich daardoor volledig focussen op deze finale. Pakken de Grieken in een volgepakte OPAP Arena de Conference League? 

Een Europese prijs voor Fiorentina? 

Als we denken aan de gloriejaren van Fiorentina, dan gaan de gedachten al snel uit naar spelers als Gabriel Batistuta, Abel Balbo en Angelo di Livio. Buiten een verdwaalde goal van oud-Ajacied Kennedy Bakircioglü hebben we echter weinig meer gehoord van de Toscaanse voetbalclub. Toch kunnen zij zich vandaag gaan opmaken voor het grootste succes in jaren. Weten de Italianen dit klusje te klaren? 

Doelpunt Ayoub El Kaabi 

De grote man van Olympiakos in Europa is Ayoub El Kaabi. De in Casablanca geboren Marokkaan kent een fantastisch seizoen en scoorde 18 treffers in de Griekse competitie. En dat is opvallend te noemen, aangezien de aanvaller hiervoor voor louter onbekende clubs in Europa speelde. In de Conference League is zijn vorm ook opgevallen, gezien zijn 5 treffers tegen Aston Villa. Wij denken dat hij vandaag opnieuw scoort. Een treffer van El Kaabi levert je bij BetMGM een quotering van 3,40 op.  

Check de actuele UEFA Europa Conference League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Draw no Bet - Olympiakos

Natuurlijk is Fiorentina qua naam een grotere naam dan Olympiakos. Echter hebben wij het volste vertrouwen in de Grieken. Zij staan voor een unieke gebeurtenis die men bovendien ook nog eens in eigen land kan bereiken. Daarnaast maakte het spel tegen Aston Villa enorme indruk, waardoor wij het wel aandurven om voor een zege voor de Grieken te gaan. Uiteraard wel met een kleine vorm van indekking. Een Draw no Bet voor Olympiakos levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,18 op.

Check de actuele UEFA Europa Conference League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Nicolás Gonzalez

Een van de grote meneren bij La Viola is de Argentijn Nicolás González. De 26-jarige aanvaller van Fiorentina is de laatste weken in vorm en schoot bijvoorbeeld 5 keer op doel in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Monza op 13 mei. In de wedstrijden daaropvolgend tegen Napoli en Cagliari schoot hij ook weer op doel, terwijl hij ook voor de 2e keer in 3 wedstrijden op het scorebord verscheen. Wij denken dat hij vandaag meer dan 1,5 schoten op doel gaat lossen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Check de actuele UEFA Europa Conference League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën