De drie mooiste wedstrijden van vanavond

De drie mooiste wedstrijden van vanavond

19-12-2023

De week is weer doormidden, de kerst staat voor de deur en met het geven van wedtips bekennen wij geen kleur. Zo, die is eruit! Tijdens deze gezellige kerstperiode vliegen de wedstrijden in binnen- en buitenland je om de oren met vandaag opnieuw een aantal topwedstrijden in de KNVB-Beker, de Bundesliga en La Liga. Wij hebben de 3 mooiste wedstrijden van de avond voor je geselecteerd en geeft je 3 wedtips.

Feyenoord - FC Utrecht

Voor Feyenoord en FC Utrecht staat vanavond de laatste wedstrijd van 2023 op het programma. 2023, het jaar waarin Feyenoord voor het eerst sinds lange tijd weer eens kampioen werd en Champions League voetbal speelde. Voor FC Utrecht een jaar om snel te vergeten vanwege de dramatische resultaten. Daar draagt de huidige 13e plek in de Eredivisie helaas niet aan bij. Vandaag strijden beide ploegen voor een plekje in de volgende ronde van het KNVB-Bekertoernooi. Wint FC Utrecht eindelijk weer eens in de Kuip?

Beide teams scoren - JA

FC Utrecht is aan een zeer sterke opmars bezig en pakte 7 punten in de laatste 3 uitduels. Toch zijn dit compleet andere wedstrijden dan in de Rotterdamse Kuip, het stadion waar Feyenoord doorgaans ijzersterk is. Wij verwachten een zege voor Feyenoord, maar denken minimaal 1 treffer voor de Domstedelingen te kunnen noteren. Niet voor niets lijkt de vorm er eindelijk te komen. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 1,80 op.

Check de actuele KNVB-Beker quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

VfL Wolfsburg – Bayern München

Voor Bayern München, de ploeg van oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui staat vanavond de op papier lastige uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg op het programma. Het is de club waar Robert Lewandowski ooit 5 keer binnen 20 minuten tegen scoorde. Wolfsburg begon het seizoen alleraardigst, maar boekt de laatste weken wat mindere resultaten. Zo werd onder andere verloren van VfL Bochum en SC Freiburg. Bayern München verloor de laatste Bundesliga uitwedstrijd met 5-1 van Eintracht Frankfurt en won afgelopen weekend knap met 3-0 van VfB Stuttgart in de Allianz Arena. Behoudt Der Rekordmeister de druk op koploper Leverkusen?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden tussen Wolfsburg en Bayern zijn ronduit spectaculair te noemen. Zo vielen er in de laatste 13 ontmoetingen maar liefst 53 treffers te noteren, een gemiddelde van 4,08 doelpunten per wedstrijd. Om deze trend te blijven volgen zetten wij vandaag volop in op meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,95 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

FC Barcelona – Almeria

Heb jij van het weekend genoten van die heerlijke pass van Frenkie de Jong? Nee? Dan hopen wij dat hij vandaag een gelijkwaardig kunststukje herhaalt in de thuiswedstrijd tegen Almeria. Barcelona kent een zeer matige periode. Geen van de laatste 3 duels werd namelijk gewonnen. Vandaag moeten de 3 punten in eigen huis blijven, aangezien de achterstand op concurrenten Real Madrid en Girona aardig oploopt. Wint Barça vandaag van hekkensluiter Almeria? 

Meer dan 0,5 schoten op doel – Adri Embarba 

We komen vandaag met een ietwat onverwachte tip op de proppen. Wij denken namelijk dat FC Barcelona altijd wel iets weggeeft. Niet voor niets kon Girona onlangs 4 doelpunten maken in Barcelona. Opvallend genoeg is er een speler bij tegenstander Almeria die al 5 uitwedstrijden op rij minimaal 1 schot op doel lost. Zijn naam is Adri Embarba. Wij durven een nieuw schot op doel wel aan. Meer dan 0,5 schoten op doel van Adri Embarba levert je bij Unibet een quotering van 2,85 op.  

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën