De laatste kans voor Erik ten Hag?

De laatste kans voor Erik ten Hag?

14-05-2024

Vandaag focussen we ons op inhaalwedstrijden in Engeland en een midweekse speelronde in Spanje. Het Manchester United van Erik ten Hag ontvangt het lastig te bespelen Newcastle United, terwijl het in vorm verkerende Chelsea op bezoek gaat bij Brighton & Hove Albion. Tot slot verkassen we naar de Spaanse zon waar de wedstrijd tussen Getafe en Atlético Madrid het meest in het oog springt. Ben jij klaar voor 3 gloednieuwe wedtips van Oddsbeater.nl?        

Manchester United - Newcastle United 

Voor Erik ten Hag lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. In de Premier League dan. Men heeft namelijk nog kans op een prijs, aangezien de finale van de FA Cup nog in het vat zit. In de competitie gaat het volledig de verkeerde kant op en is men inmiddels afgezakt naar de 8e plek. Vandaag het thuisduel met nummer 6 Newcastle United. Winst voor The Red Devils betekent dat ze op gelijke hoogte komen met The Magpies. Iets wat goed nieuws zou kunnen betekenen met het oog op Europees voetbal.

​Draw no bet - Newcastle United

In tegenstelling tot Manchester United gaat het de laatste weken redelijk goed bij Newcastle United. De ploeg pakte 7 punten uit de laatste 3 duels en won vorige maand nog knap met 4-0 van Tottenham Hotspur. Opvallend genoeg waren de laatste 3 onderlinge ontmoetingen een prooi voor Newcastle. Iets waarop wij ons geld vanavond ook in gaan zetten. Een draw no bet voor Newcastle United levert je bij Unibet een quotering van 1,83 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Brighton & Hove Albion - Chelsea

Lange tijd leek het erop dat Chelsea een absoluut rampseizoen tegemoet ging. Toch lijkt het de laatste weken ineens te gaan lopen. Mauricio Pochettino krijgt de boel aan het draaien en gidste de ploeg in korte tijd van het rechterrijtje naar de huidige 7e plek. De laatste 3 duels in de Premier League werden gewonnen, waardoor het met de vorm wel snor zit. Brighton & Hove Albion daarentegen lijkt de gevolgen van Europees voetbal steeds meer te gaan voelen. Van de laatste 8 duels werd er maar 1 overwinning geboekt, waardoor de ploeg van Joël Veltman inmiddels op een tegenvallende 10e plek staat.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Nicolas Jackson

Chelsea heeft een aantal spelers die aardig in vorm zijn. Denk bijvoorbeeld aan Cole Palmer en Noni Madueke. Een andere aanvaller die er lekker in zit, is Nicolas Jackson. Hij was trefzeker in elk van zijn laatste 3 Premier League duels en is simpelweg vaak betrokken bij doelgevaar. Vandaag misschien geen doelpunt, maar wel verwachten wij minimaal 2 schoten op doel van de Senegalees. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,90 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Getafe - Atlético Madrid

Het Atlético Madrid van trainer Diego Simeone gaat vandaag een wedstrijd tegemoet die iedere ploeg het liefst overslaat. We hebben het natuurlijk over het jaarlijkse bezoekje aan Getafe. Deze Madrileense derby is er eentje die vooral belangrijk is voor Atlético Madrid, aangezien een zege ervoor zorgt dat Champions League voetbal een feit is. Wat dat betreft lijkt de vorm op het juiste moment aanwezig te zijn. De laatste 3 duels werden namelijk allemaal gewonnen. En Getafe? Zij gingen de laatste 2 duels onderuit zonder ook maar 1 goal te maken.

Minder dan 2,5 doelpunten

Atlético Madrid leek de strijd om Champions League voetbal nog even spannend te maken. Ware het niet dat het de laatste weken voor de wind gaat. Wel valt op dat er, in tegenstelling tot de rest van het seizoen, weinig gescoord wordt. Iets wat overigens ook betrekking heeft op de verrichtingen van de doorgaans gemene tegenstander van vandaag. In 7 van de laatste 8 duels vielen er namelijk niet meer dan 2 treffers. Wij gaan daarom voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,82 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën