De laatste kans voor Ten Hag!

De laatste kans voor Ten Hag!

24-05-2024

Natuurlijk staat vandaag voor het grootste gedeelte in het teken van de FA Cup finale op Wembley. Hier strijden Manchester City en Manchester United om de felbegeerde bekerwinst. Naast deze topwedstrijd in Engeland staat in Spanje de laatste speelronde van het seizoen op het programma. Real Madrid - Real Betis Sevilla. Tot slot kijken we naar de bekerfinale in Duitsland, waar Bayer Leverkusen gaat proberen de Duitse dubbel binnen te slepen. Oddsbeater.nl geeft jou 3 wedtips en hoopt jou hiermee de goede kant in te duwen!

Manchester City - Manchester United

De meeste voetballiefhebbers stemmen vandaag af op de absolute kraker op de Engelse velden. Het Manchester United van Erik ten Hag, dat een belabberd seizoen kent, maakt namelijk nog altijd kans op een mooie prijs. Sterker nog, volgens veel clubs gaat het om de mooiste prijs die er te winnen is. In de finale van de FA Cup spelen The Red Devils tegen stadsgenoot Manchester City. De landskampioen maakt ook dit jaar weer kans op de dubbel en kan hiermee historie schrijven. Wie pakt vandaag de beker op Wembley?

Doelpunt Phil Foden

Als we de wedstrijden van dit seizoen tussen beide clubs uit Manchester eens grondig onderzoeken, dan valt op dat er een speler is die uitstekend presteert tijdens deze burenruzie. Het is namelijk het kind van Manchester City, Phil Foden, die zowel in het Etihad Stadium als op Old Trafford tot scoren kwam. Sterker nog, hij maakte 3 treffers in deze 2 duels. Wij denken dat hij het vandaag opnieuw gaat flikken. Een doelpunt van Phil Foden levert je bij bet365 een quotering van 2,40 op.

Check de actuele FA Cup quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Real Betis Sevilla

Van Wembley reizen we door naar een ander legendarisch stadion: Santiago Bernabeu. Hier speelt Real Madrid de laatste wedstrijd van het La Liga seizoen. Hierbij speelt De Koninklijke tegen Real Betis Sevilla en zullen de gedachten van trainer Carlo Ancelotti ongetwijfeld al een beetje bij de aankomende Champions League finale zijn. Real Betis Sevilla staat 7e en blijft 7e. Dit betekent een plek in de voorronde van de Europa League, waardoor de Andalusiërs zich ook volgend jaar weer aan Europa mogen tonen.

Doelpunt Arda Guler

De laatste weken krijgen sommige grote sterren van Real Madrid meer dan genoeg rust. Echter deert dit de recordwinnaar van de Champions League niet, aangezien er altijd weer anderen opstaan. Een van die anderen is de jonge Turk Arda Guler. Het supertalent scoorde 4 keer in de laatste 3 duels en lijkt ook vandaag weer te rekenen op een basisplek. Wij denken dat hij het vandaag opnieuw flikt. Een doelpunt van Guler levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

1.FC Kaiserslautern - Bayer Leverkusen

Afgelopen week kreeg Bayer Leverkusen een aardige optater, aangezien de Duitse landskampioen voor het eerst in 51 wedstrijden verloor. De Europa League ging met 0-3 verloren tegen Atalanta Bergamo, waardoor een seizoen met drie prijzen niet meer tot de mogelijkheden behoort. Wel kan de ploeg van Xabi Alonso nog de dubbel pakken door in de finale van de DFB Pokal af te rekenen met 1.FC Kaiserslautern. Op het oog een eenvoudige taak, aangezien laatstgenoemde op een 13e plek in de 2. Bundesliga is geëindigd. Sluit Leverkusen het seizoen alsnog af in stijl?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Marlon Ritter

Natuurlijk is Bayer Leverkusen vandaag de absolute topfavoriet. Toch hebben we gezien dat de kampioen ook kwetsbaar kan zijn, waarbij vermoeidheid misschien ook een rol gaat spelen. Daarom denken wij dat 1. FC Kaiserslautern in ieder geval een keer op doel gaat schieten. Dit moet toch haast wel van de voet of het hoofd van Marlon Ritter komen. Al is het alleen maar omdat hij 5 keer scoorde in zijn laatste 4 duels. Met in het laatste duel zelfs een hattrick. Meer dan 0,5 schoten op doel van Marlon Ritter levert je bij bet365 een quotering van 3,25 op.

Check de actuele DFB Pokal quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën