De Play-Offs gaan beginnen!

De Play-Offs gaan beginnen!

22-05-2023

Vandaag staan de eerste wedstrijden in de play-offs in Nederland op het programma. We zien dat het ijzersterke Almere City op bezoek gaat bij FC Eindhoven, waarbij de winnaar bij de laatste 4 terechtkomt. In Engeland neemt nummer 3 Newcastle United op het eigen St. James Park op tegen laagvlieger Leicester City. We sluiten deze Maandag Preview af met de wedstrijd tussen Empoli en Juventus. Uiteraard voorzien wij jou met veel plezier van een paar waardevolle wedtips.

FC Eindhoven - Almere City

Vanavond barst de strijd om promotie naar de Eredivisie compleet los. In het eerste tweeluik van de nacompetitie speelt de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie tegen de nummer 8. Uitploeg Almere City kende een fascinerende 2e seizoenshelft, waarin uiteindelijk de 3e periode werd gewonnen. FC Eindhoven begon het seizoen meer dan voortvarend en eindigde uiteindelijk op de 8e positie, een plek die als laatste recht gaf op de play-offs. Wie behaalt vanavond het beste resultaat in het Jan Louwers Stadion?

Draw no bet - Almere City

Opvallend aan de wedstrijd van Almere City is dat zij al 9 uitwedstrijden op rij ongeslagen zijn. Sterker nog, 7 van de laatste 9 wedstrijden buiten het eigen stadion werden gewonnen. Wij gaan daarom voor een draw no bet voor de ploeg uit Flevoland. Te meer omdat Eindhoven maar 3 van de laatste 8 duels in winst wist om te zetten. Een draw no bet voor Almere City levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,97 op.

Check de actuele Eredivisie Play-Offs odds in onze Oddsvergelijker.

Newcastle United - Leicester City

Newcastle United, de nummer 3 van de Premier League, won afgelopen week zeer overtuigend met 4-1 van reuzendoder Brighton Hove & Albion. Hierdoor is een plek in de Champions League van volgend jaar zeer dichtbij. Sterker nog, een overwinning tegen nummer 19 Leicester City is hierin voldoende. Je leest het goed, Leicester City staat 19e en MOET winnen om degradatie te voorkomen. Het is namelijk 1 voor 12 in het King Power Stadium. Plaatsen The Magpies zich voor de Champions League? Of weten The Foxes er nog een wonder uit te slepen?

European Handicap -1 Newcastle United

Wij verwachten dat Newcastle de boel vanavond wil beslissen en hierdoor een eenvoudige overwinning boekt. Vier van de laatste 5 duels werden gewonnen met 2 doelpunten verschil, waardoor wij denken dat dit ook tegen Leicester City moet lukken. De bezoekers wonnen maar 1 van de 10 laatste uitduels. Doordat Newcastle de 2 eerdere onderlinge ontmoetingen van dit seizoen met 2-0 en 3-0 wist te winnen, kunnen we daarom niet om een European Handicap -1 voor Newcastle United heen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Empoli - Juventus

We sluiten deze Maandag Preview af met de Serie A wedstrijd tussen Empoli en Juventus. Vooralsnog is Juventus de nummer 2 van de Italiaanse competitie, waardoor deelname aan de Champions League opnieuw een feit is. Tegenstander Empoli is veilig en stevent af op een plek die je op voorhand kon invullen. De grote vraag is hoe Juventus is hersteld na de zeperd tegen Sevilla. Een plek in de finale van Europa League leek binnen te zijn, totdat de Spanjaarden de wedstrijd laat in het slot gooiden. Is Juventus na vanavond verzekerd van een plek bij de eerste 4?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij gaan voor een minimaal zege voor Juventus, waarin beide teams samen niet meer dan 2 keer gaan scoren. Dit komt voornamelijk doordat dit niet gebeurde in 7 van de laatste 9 competitiewedstrijden van de Oude Dame. Empoli heeft weinig meer om te spelen, terwijl Juventus ongetwijfeld met vermoeide benen op komt dagen in het Stadio Carlo Castellani. Biedt dit garantie voor een doelpuntenspektakel? Wij denken van niet. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,95 op.

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën