De seizoenstart van Feyenoord

De seizoenstart van Feyenoord

12-08-2023

We sluiten het eerste voetbalweekend van het seizoen 2023-2024 vandaag af met opnieuw een kersverse dagelijkse voorbeschouwing van OddsBeater. Via onze Oddsvergelijker kom je er dagelijks achter bij welke bookmaker jij de hoogste quoteringen ontvangt. Wel zo prettig met Feyenoord - Fortuna Sittard, Chelsea - Liverpool en Getafe - FC Barcelona op het programma. Wij vertellen je meer over deze 3 mooie wedstrijden en geven je drie wedtips. Ben jij er weer klaar voor?

Feyenoord - Fortuna Sittard

Na de wedstrijden van PSV en Ajax van gisteren, begint het Eredivisie seizoen van Feyenoord vandaag. De Rotterdammers ontvangen Fortuna Sittard in De Kuip, waardoor een zege redelijk voor de hand ligt. Feyenoord neemt het op met Geertruida in de gelederen, de verdediger die zijn transfer naar RB Leipzig afgelopen week zag afketsen. Voor Fortuna begint het tijdperk na Burak Yilmaz en trainer Velasquez. Hierdoor kan er, hopelijk voor hen, eindelijk weer eens worden gefocust op het voetbal.

Beide teams scoren - JA

Dat Feyenoord vandaag wint van Fortuna Sittard lijkt een zekerheidje. Zeker omdat het maar weinig ploegen gegeven is om te winnen in Rotterdam. Toch lukt het Fortuna Sittard al 3 wedstrijden op rij om minimaal 1 keer te scoren tegen de Stadionclub. Reden genoeg voor ons om in te zetten op Beide teams scoren - JA. Zeker omdat het nog vroeg in het seizoen is. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 2,02 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Chelsea - Liverpool

Voor Chelsea en Liverpool begint het Premier League seizoen direct met een klapper. Beide grootmachten kenden een dramatisch seizoen 2022-2023, waardoor dit seizoen alles zal draaien om de ultieme revanche. Daar moeten we wel bij vermelden dat het seizoen voor Chelsea nog droeviger was dan het seizoen van The Reds. Weet Liverpool direct een klap uit te delen aan The Blues? Of blijven we opnieuw steken op een gelijkspel?

Gelijkspel

Je bent het niet van ons gewend, maar toch gaan we er weer volledig voor. Net als in de laatste edities van Chelsea - Liverpool (of andersom) voorspelden wij een gelijkspel. Simpelweg omdat dit resultaat de uitslag was in de laatste 6 onderlinge duels. Wij gaan daarom opnieuw voor een wedstrijd zonder winnaar. Een gelijkspel bij Chelsea - Liverpool levert je bij Circus een quotering van 3,70 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Getafe - FC Barcelona

De seizoen voorbereiding van FC Barcelona gaat iedereen veelal geruisloos voorbij. Toch begint ook de Spaanse kampioen vandaag aan een nieuw seizoen in La Liga. Barça versterkte zich onder andere met Ilkay Gündogan, waardoor het op het middenveld wel goed moet zitten. En dat terwijl Sergio Busquets de club na een jarenlang dienstverband verruilde voor het Inter Miami van David Beckham. Doet de ploeg van Xavi en Frenkie de Jong vandaag wat het moet doen en pakken zij de zege op Getafe?

Minder dan 0,5 doelpunten - Getafe

Als er vorig seizoen één ding was waar Getafe in uitblonk, dan was dit het maken van weinig goals. En dan speel je tegen een ploeg die juist een ongekend aantal wedstrijden speelde, waarin er geen enkel tegendoelpunt werd geïncasseerd. Reden genoeg voor ons om opnieuw voor een wedstrijd te gaan, waarin FC Barcelona de ‘0’ houdt. Zeker omdat Getafe al 3 keer op rij niet scoorde tegen de regerend landskampioen. Minder dan 0,5 doelpunten Getafe levert je bij Unibet een quotering van 1,86 op.

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën