Een heerlijk avondje Engels topvoetbal!

Een heerlijk avondje Engels topvoetbal!

30-01-2024

Net als gisteren trakteren we je vandaag op een overheerlijk avondje Engels voetbal uit de Premier League. Waar we gisteren hebben gekeken naar top-4 ploegen Arsenal en Aston Villa, is het vandaag de beurt aan koploper Liverpool en regerend kampioen Manchester City. Liverpool speelt de topper tegen Chelsea of Anfield Road, terwijl Manchester City het in het eigen Etihad Stadium opneemt tegen Burnley. Tot slot behandelen we de wedstrijd van Tottenham Hotspur en Brentford. Hier komen 3 gloednieuwe Premier League wedtips.

Liverpool - Chelsea

De mooiste wedstrijd van de avond is zonder twijfel die tussen Liverpool en Chelsea. Waar Liverpool dit jaar aanspraak maakt op de landstitel, moet Chelsea alle zeilen bijtrekken om Europees voetbal te halen. The Blues staan momenteel op een 9e positie, waarbij de grootste concurrenten gelukkig voor hen nog in het vizier zijn. Jürgen Klopp maakte deze week bekend dat hij volgend jaar afscheid neemt van Liverpool. Weet Liverpool nog een aantal wedstrijden alles uit de kast te halen voor de Duitse succestrainer?

Gelijkspel

Daar zijn we weer eens een keertje met een gelijkspel. Op het eerste gezicht zou je verwachten dat deze wedstrijd direct een prooi voor The Reds zou zijn. Ware het niet dat de laatste 7 onderlinge duels allemaal in een gelijkspel eindigden. De laatste keer dat deze wedstrijd een winnaar kende was een kleine 3 jaar geleden, toen Chelsea met 0-1 wist te winnen op Anfield. Wij gaan opnieuw voor een gelijkspel, een weddenschap die je bij Circus een quotering van 4,65 oplevert.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Manchester City - Burnley

Nummer 2 Manchester City speelt vandaag de op het oog eenvoudige thuiswedstrijd tegen Burnley. Waarom eenvoudig? Omdat City is verwikkeld in de strijd om de titel, terwijl Burnley volop strijdt tegen degradatie. Burnley staat op een 19e positie en heeft inmiddels een achterstand van 5 punten op de veilige 17e positie. Dit betekent dat het alle hens aan dek is voor de ploeg die zijn thuiswedstrijden op Turf Moor afwerkt. Wordt dit een eitje voor The Citizens? Een overwinning zou alweer de 8e zege op rij betekenen voor de ploeg van Pep Guardiola.

Doelpunt Kevin de Bruyne

Zodra Kevin de Bruyne meedoet in competitieverband tegen Burnley, dan kan de defensie van laatstgenoemde hun borst natmaken. Het is dat de Belgische superster na ruim 20 minuten geblesseerd raakte in de laatste onderlinge ontmoeting, want anders had de kans levensgroot geweest dat hij weer had toegeslagen. In de twee edities daarvoor was hij namelijk wel trefzeker. Bovendien hebben we tegen Newcastle United kunnen zien dat de middenvelder zijn klasse absoluut niet verloren is. Wij gaan voor een doelpunt van Kevin De Bruyne, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 3,00 oplevert.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Tottenham Hotspur - Brentford

Aan Tottenham Hotspur vandaag de taak om de druk op de bovenste 4 ploegen flink op te voeren. The Spurs snakken naar Champions League voetbal en dienen hiervoor wedstrijden tegen ploegen als Brentford absoluut te winnen. Brentford staat op een ietwat teleurstellende 14e positie na een sterk begin. Gelukkig voor hen werd er twee weken geleden wel gewonnen van Nottingham Forest, waardoor de ploeg eindelijk weer eens 3 punten kon bijschrijven. Zorgen de bezoekers vandaag voor een mooie stunt?

Asian Handicap +0,5 - Brentford

Een blik op de ranglijst en een kijkje naar de huidige vorm doet je al snel denken aan een zege voor Tottenham Hotspur. Toch wist de ploeg uit Noord-Londen maar 2 van de laatste 5 duels te winnen. Bovendien lijkt er de laatste jaren een vloek te rusten op ontmoetingen met Brentford. Geen van de laatste 4 wedstrijden tegen de laagvlieger werd namelijk gewonnen. Vorig jaar? Toen won Brentford zelfs met 1-3 in het Tottenham Hotspur Stadium. Wij gaan daarom opnieuw voor een kleine verrassing en denken dat Brentford minimaal een punt pakt. Een Asian Handicap +0,5 voor Brentford levert je bij Jack’s een quotering van 2,30 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën