Een prachtige quotering voor een schot

Een prachtige quotering voor een schot

21-04-2023

Ondanks het feit dat er vanavond wordt gevoetbald in de Eredivisie, doet de vrijdagavond ons toch standaard aan de Keuken Kampioen Divisie denken. Vanavond staat er een ware topper op het programma, aangezien aanstaande promovendus PEC Zwolle op bezoek gaat bij nummer 3 Almere City. Naast deze in Flevoland gespeelde topper, neemt FC Volendam het in de Eredivisie thuis op tegen SC Cambuur. Pakt SC Cambuur z’n laatste strohalm? Dit Nederlandse geweld is echter nog niet alles, aangezien kampioenskandidaat Arsenal vandaag thuis speelt tegen degradatiekandidaat Southampton. Weet Arsenal weer eens te winnen? Wij bereiden je voor op de 3 genoemde wedstrijden en geven je 3 wedtips.

FC Volendam - SC Cambuur

Zoals je van ons gewend bent trappen we af op het hoogste niveau in Nederland. In Volendam, de stad van artiesten en palingen, neemt het gelijknamige FC Volendam het op tegen nummer 18 SC Cambuur. Voor Cambuur kun je de wedstrijd van vanavond wel zien als de laatste kans om degradatie te ontlopen. Echter hebben de Friezen weinig om zich aan vast te houden, gezien de 0 punten die werden behaald uit de laatste 6 wedstrijden. Thuisploeg FC Volendam is absoluut niet veilig. De huidige nummer 14 staat maar 2 puntjes boven nummer 16 Emmen, waardoor een zege broodnodig is. Weet de ploeg van Wim Jonk een grote stap in de goede richting te zetten? Of perst SC Cambuur er nog een laatste stuiptrekking uit?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Xavier Mbuyamba

Een van de smaakmakers bij Volendam van de laatste weken is de lange aanvaller Xavier Mbuyamba. De 1,95 meter lange centrumverdediger die zijn debuut maakte voor MVV Maastricht, scoorde afgelopen week tegen PSV. Ook in de wedstrijd hiervoor op bezoek bij SC Heerenveen loste de oud-Barcelona speler een schot op doel. Xavier Tshimanga Kamaluba Ntite Mukendi Mpoyi Mbuyamba, zoals zijn echte naam luidt, lijkt met zijn lengte een gevaar voor elke verdediging te zijn. En laat hij nou net vanavond tegen de meest gepasseerde verdediging van de Eredivisie spelen. Wij verwachten dat hij, net als in de laatste 2 duels, ook vanavond meer dan 0,5 schoten op doel gaat lossen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 6,00 op.

Almere City - PEC Zwolle

Zoals je in onze introductie hebt kunnen lezen gaat de wedstrijd van vanavond tussen Almere City en PEC Zwolle. Almere City verpestte afgelopen week een feestje in Zwolle door nipt met 2-3 van ADO Den Haag te winnen. Hierdoor is PEC Zwolle, de ploeg van aanvoerder Bram van Polen, nog niet 100% zeker verzekerd van promotie naar de Eredivisie. Vandaag gaat de Overijsselse club een nieuwe poging wagen. Frappant genoeg is dat dus tegen nummer 3 Almere City. De ploeg uit Flevoland kent een bijzonder goede tweede seizoenshelft, won de 3e periode en is dus nog volop in de race voor promotie naar het hoogste niveau van Nederland. Flikt PEC Zwolle het vanavond wel? Of zien ze Heracles Almelo een stukje dichterbij komen in de strijd om het kampioenschap?

Asian Handicap +0,5 - Almere City

Wij hebben de verwachting dat Almere City vanavond niet gaat verliezen. PEC Zwolle mag dan wel bijna zeker zijn van promotie, in de laatste 6 uitwedstrijden wisten de Zwollenaren maar 2 keer te winnen. Neem alleen al de 4-2 nederlaag bij FC Eindhoven als voorbeeld. Almere City doet het de laatste weken prima in eigen huis. Jong FC Utrecht en Jong AZ werden beiden verslagen. Mede doordat we het idee hebben dat PEC Zwolle al met de gedachte in de Eredivisie zit, verwachten wij opnieuw puntverlies van de Blauwvingers. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Almere City, een weddenschap die je bij Jacks.nl een quotering van 1,95 oplevert.

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker.

Arsenal - Southampton

We sluiten deze Vrijdag Preview af met een topclub uit de Premier League. Koploper Arsenal gaat op eerherstel na de lichte zeperd tegen West Ham United (2-2 na een 0-2 voorsprong). Dit doen ze in eigen huis tegen Southampton, de treurige nummer 20 van de Premier League. The Saints kennen een troosteloos seizoen en dreigen volgend jaar in de Championship te moeten spelen. Toch draait deze wedstrijd voornamelijk om Arsenal, de ploeg die Manchester City in 2 wedstrijden even 4 punten zag inlopen. Hierdoor is de comfortabele voorsprong redelijk weg. Met het oog op de wedstrijd van volgende week (Manchester City - Arsenal) kunnen The Gunners zich vanavond absoluut geen puntverlies veroorloven. Pakt de ploeg van Mikel Arteta weer eens 3 punten?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij gaan voor een wedstrijd met lekker veel doelpunten. In de laatste 5 wedstrijden in het Emirates Stadium werd namelijk telkens minimaal 4 keer gescoord. Tel daarbij op dat Arsenal vanavond tegen de slechtst presterende ploeg uit de Premier League speelt en je kunt de klok erop gelijk zetten dat er ook vanavond weer flink wordt gejuicht. Met een Gabriel Jesus in vorm en de druk van het moeten winnen, verwachten wij dat Arteta zijn ploeg tot op het bot motiveert, waardoor zij opnieuw laten zien hoe sterk zij zijn in aanvallend opzicht. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,30 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën