Een topper in Engeland!

Een topper in Engeland!

16-02-2024

Op deze zaterdag 17 februari staat er weer een bomvol programma gepland op zowel de nationale als internationale velden. Oddsbeater.nl helpt jou ook vandaag met de broodnodige inspiratie wat betreft het wedden op voetbal. Dat doen we vandaag door jou voor te bereiden op Fortuna Sittard - AZ Alkmaar, Manchester City - Chelsea en Brentford - Liverpool. Ben jij klaar voor het uitvogelen van de hoogste odds en deze in jouw wedstrookje te plaatsen? Lees dan snel verder!

Fortuna Sittard - AZ Alkmaar

Ook al hangen de dampen van het carnaval nog in de lucht, er wordt vandaag ‘gewoon’ weer gevoetbald in Limburg. In het Venue Fortuna Sittard Stadion speelt Fortuna Sittard namelijk de thuiswedstrijd tegen AZ Alkmaar. Beide ploegen verkeren niet in de allerbeste vorm en kunnen de punten absoluut gebruiken. AZ Alkmaar in de strijd om plek 3 en Fortuna Sittard om ver weg van de degradatiestreep te blijven. Wie pakt er vandaag eindelijk weer eens 3 punten?

Asian Handicap + 0,5 - Fortuna Sittard

AZ Alkmaar weet al 10 wedstrijden op rij niet binnen de 90 minuten te winnen. Als we daarnaast kijken naar de laatste 6 duels in de Eredivisie, dan zien we dat de Noord-Hollanders al 6 wedstrijden zonder zege. Fortuna Sittard presteert doorgaans goed in eigen huis en verloor dit seizoen maar 2 van de 10 gespeelde thuiswedstrijden. Wij denken dat ze ook AZ Alkmaar van winnen afhouden. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Fortuna Sittard, een weddenschap die je bij bet365 een quotering van 2,03 oplevert.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Manchester City - Chelsea

Van Limburg reizen we door richting Manchester, waar op papier een kraker van jewelste op het programma staat. Sterker nog, niet al te lang geleden was de wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea de Champions League finale. Tegenwoordig moet Chelsea hard vechten om überhaupt Europees voetbal te halen. Manchester City daarentegen draait als een trein en boekt de ene na de andere zege. Zo ook de 1-3 zege op bezoek bij Kopenhagen in de Champions League. Weet Chelsea het de regerend kampioen vandaag lastig te maken?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Conor Gallagher

Dat The Blues bezig zijn met een seizoen om snel te vergeten, moge duidelijk zijn. Toch werden de laatste 2 duels zowaar gewonnen. Zowel op bezoek bij Aston Villa als Crystal Palace werd gewonnen. De grote man in deze wedstrijd was Conor Gallagher, aangezien hij in totaal 3 treffers maakte. Wij denken dat Manchester City altijd wel iets weggeeft en gaan hierdoor voor meer dan 0,5 schoten op doel van de 24-jarige Engelsman. Meer dan 0,5 schoten op doel van Conor Gallagher levert je bij Unibet een quotering van 3,00 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Brentford - Liverpool

Voordat de topper in het Etihad Stadium van start gaat, speelt koploper Liverpool al een uitwedstrijd tegen Brentford. The Reds kennen een beduidend beter seizoen dan vorig jaar en zijn nog op 4 gebieden actief. Helaas voor hen werd onlangs de topper tegen Arsenal met 1-3 verloren, waardoor Liverpool momenteel een verliespunt meer heeft dan concurrent Manchester City. Brentford presteert wisselvallig, al is dit iets wat je bij een ploeg als Brentford mag verwachten. Vorige week werd er wel knap met 0-2 gewonnen van het thuis zeer sterk presterende Wolverhampton Wanderers.

Meer dan 3,5 doelpunten

Als er iets opvalt aan de laatste resultaten van beide ploegen, dan is het dat er wekelijks een blikje doelpunten wordt opengetrokken. In de laatste 6 duels vielen er namelijk 25 doelpunten in wedstrijden van Brentford, een gemiddelde van 4,16 doelpunten per duel. In de laatste 4 duels van de ploeg van Jürgen Klopp ligt dit aantal op 5 goals per wedstrijd, aangezien er in de laatste 4 duels maar liefst 20 doelpunten vielen. We kunnen vandaag daarom niet anders dan inzetten op meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,30 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën