EK Kwalificatie wedstrijden en de KKD

EK Kwalificatie wedstrijden en de KKD

26-03-2023

We sluiten deze eerste lenteweek af met 2 wedstrijden uit de NederlandseKeuken Kampioen Divisie en 1 potje in de kwalificatieronde voor het EK 2024 in Duitsland. Aangezien de vaderlandse tweede divisie toch net wat spannender is dan een willekeurige interland tussen Portugal en Luxemburg, kiezen we vandaag voor de wedstrijden Engeland - Oekraïne, Heracles Almelo - FC Den Bosch en Willem II tegen MVV Maastricht. Wij bereiden je voor op de 3 wedstrijden en zorgen ervoor dat jij weer wat inspiratie voor jouw betslip hebt.

Engeland - Oekraïne

We beginnen deze Zondag Preview met de interland tussen Engeland en Oekraïne. Wedstrijden op Wembley gaan wat dat betreft toch nog net even voor een wedstrijdje in het Buko Stadion in Velsen-Zuid. Engeland kende een prima start van de kwalificatiereeks door afgelopen donderdag met 1-2 in en van Italië te winnen. Hiermee is het lastigste potje van de groep direct positief afgerond en staat er eigenlijk niets meer in de weg voor plaatsing voor het EK. Vanavond nemen The Three Lions het op tegen Oekraïne. Hierin is de thuisploeg de grote favoriet, ware het niet dat Oekraïne nog altijd een paar spelers van wereldformaat heeft. Wint Engeland ook de tweede wedstrijd van de groep?

European Handicap - 1 - Engeland

Wij hebben het vermoeden dat Engeland ook vandaag ‘gewoon’ gaat winnen. Sterker nog, wij denken dat ze dit met minimaal 2 doelpunten verschil gaan doen. Als je zo knap in Italië weet te winnen na een redelijk succesvol verlopen WK, dan kan je wel spreken over een topteam. Oekraïne laat het daarbij toch vaak enigszins afweten tegen de wat grotere landen, waardoor ons vermoeden nog meer wordt aangesterkt. De 0-4 overwinning van Engeland op Oekraïne in 2021 bevestigt dit helemaal. Wij gaan voor een European Handicap -1 voor Engeland. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,70 op.

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

Heracles Almelo - FC Den Bosch

FC Den Bosch zal vanavond ongetwijfeld met knikkende knieën naar Almelo afreizen. De Bosschenaren krijgen de laatste weken klap na klap te verwerken en nemen het op tegen een ploeg die vooral in eigen huis met grote regelmaat veel weet te scoren. Het is voor FC Den Bosch enigszins te hopen dat ze wat vertrouwen hebben getankt in de 3-1 overwinning op FC Dordrecht. Heracles Almelo stevent af op promotie en won de laatste 4 wedstrijden zeer overtuigend. Vanmiddag kunnen de Heraclieden weer op 3 puntjes van koploper PEC Zwolle komen, terwijl de afstand op nummer 3 Almere City ongekend groot blijft. Doet Heracles wat het moet doen? Of kan FC Den Bosch verrassen?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij durven het vanavond aan te gaan voor een wedstrijd met minimaal 4 goals. Dit is een aantal doelpunten dat we regelmatig zien in wedstrijden van beide ploegen. Zo haalde Heracles Almelo dit seizoen tegen de kleintjes met grote regelmaat fors uit. Kijk alleen al naar de 5-1, 8-1, 6-1 en 7-0 overwinningen op NAC Breda, FC Dordrecht, Jong FC Utrecht en Telstar. Daarnaast wordt er ook tijdens wedstrijden van FC Den Bosch flink op los gescoord, waardoor wij voor meer dan 3,5 doelpunten gaan. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,86 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

Willem II - MVV Maastricht

We sluiten deze week af met de wedstrijd tussen Willem II en MVV Maastricht. Het gaat hierbij om de nummer 5 tegen de nummer 7, waardoor we spreken van twee ploegen die nog altijd in aanmerking komen voor de play-offs. Na een zeer sterke reeks lijkt het weer iets minder te gaan bij Willem II, al werd er recent wel knap met 1-3 gewonnen van ADO Den Haag. MVV Maastricht kent een vreemd seizoen en lijkt vooral door de uitwedstrijden af te moeten haken als we het hebben over promotie. Zo werden er al 8 wedstrijden op rij niet gewonnen in een wedstrijd op vreemde bodem. Een flink voordeel voor de Tilburgers dus!

Beide teams scoren - JA

Willem II won 5 van haar laatste 6 thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Combineer dit met de slechte reeks van MVV Maastricht in uitwedstrijden en je kunt de klok erop gelijk zetten dat Willem II deze pot gaat winnen. Dit denken de bookmakers ook, aangezien de quoteringen voor winst van Willem II niet veel hoger gaan dan 1,30. Wel valt op dat Willem II niet vaak de 0 houdt en dat MVV eigenlijk altijd wel weet te scoren. Zo pakte MVV maar 1 punt uit de laatste 7 wedstrijden, maar waren het in al die 7 wedstrijden beide teams die wisten te scoren. Om die reden hebben wij toch gekozen voor Beide teams scoren - JA, een zekerheid wat betreft de wedstrijden van de Limburgers. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën