Gaan PSV en Ajax door?

Gaan PSV en Ajax door?

23-02-2023

Na aardig te hebben genoten van de afgelopen vier Champions League wedstrijden, is het vandaag weer eens de beurt aan de Nederlandse ploegen. Vanavond komen PSV en Ajax in actie, aangezien zij het respectievelijk tegen Sevilla en Union Berlin gaan opnemen. Afgelopen week vielen de resultaten van beide ploegen erg tegen, waardoor de kans zomaar aanwezig is dat beide ploegen vanavond uitgeschakeld zijn. Daarnaast gaan we ons opnieuw opmaken voor Manchester United tegen FC Barcelona. Wij geven je vier wedtips in de hoop jou aan een gevulde portemonnee te helpen.

Pak €300 cash met de Nederlandse clubs

PSV en Ajax moeten flink aan de bak vanavond, maar de Nederlandse bookmakers maken het nog iets spannender voor je. Bij Jack's krijg je namelijk 100x je inzet als PSV minimaal één doelpunt maakt! Niet gek toch?! Unibet heeft een promotie op de wedstrijd van Ajax, namelijk als Ajax zich kwalificeert voor de volgende ronde krijg je 50x je inzet. Let wel, deze promoties zijn alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. 

Check het volledige overzicht en alle aanbiedingen in dit artikel en profiteer mee!

PSV - Sevilla

De avond wordt begonnen met PSV tegen Sevilla. Na de 3-0 nederlaag van vorige week in het zuiden van Spanje, lijkt het PSV van trainer Ruud van Nistelrooij al uitgespeeld in Europa. Want hoe gaat PSV het in de huidige vorm voor elkaar krijgen om de Europa League gigant te verslaan? Afgelopen weekend kwam PSV weer niet tot winnen, door een voorsprong tegen FC Utrecht weg te geven. Sevilla zit in een goede fase, maar kwam helaas voor hen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Rayo Vallecano. Hierdoor staan de Andalusiërs nog altijd op een zeer matige 12e plek. Kunnen de Eindhovenaren voor een wonder zorgen?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij gaan vandaag voor een flink aantal doelpunten. Als we alle recente wedstrijden van PSV erbij pakken, dan zien we dat er in de laatste 5 duels van de Brabanders telkens 3 of meer doelpunten vielen. Bij Sevilla gebeurde dit in 4 van de laatste 6 duels. PSV moet aanvallen en komt gelukkig voor hen regelmatig tot scoren. Echter staat het achterin op het moment bijzonder zwak, waardoor wij ook wel inzien dat Sevilla gaat scoren. Om die reden gaan wij voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,91 op.

Check de actuele Europa League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Union Berlin - Ajax

Naast PSV komt ook Ajax vanavond weer in actie. Vorige week baarde Ajax opzien door in de thuiswedstrijd tegen de Duitsers geen enkel schot op doel te lossen. Dit leverde de Amsterdammers bakken kritiek op. Echter moet gezegd worden dat Union Berlin een zeer sterke, solide ploeg is en daarom niet voor niets medekoploper in de Bundesliga is. Echter kan Ajax nog weleens stunten op vreemde bodem hebben we de laatste jaren gezien. De mannen van John Heitinga moeten echter uit een ander vaatje tappen om een rondje verder te gaan. Gaat het Ajax lukken?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Steven Bergwijn

Afgelopen wedstrijd kwam Ajax zoals gezegd tot geen enkel schot op doel. We hebben tegen Sparta kunnen zien (inderdaad een tegenstander van een lager niveau) dat Ajax wel degelijk tot bizarre statistieken kan komen. Zij losten die wedstrijd maar liefst 11 schoten op doel. Twee schoten hiervan waren van Steven Bergwijn. De aanvaller is momenteel niet de meest gelukkige, maar liet wel weer zien dat hij flink dreigend is. Daarom verwachten wij dat hij in de omschakeling tegen Union Berlin tot minimaal 1 schot op doel komt. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij Unibet een quotering van 1,96 op.

Tadic gaat scoren

Sinds de aanstelling van John Heitinga is Dusan Tadic weer de man in de punt van de aanval. Dat leverde tot nu toe 4 doelpunten op in 5 wedstrijden, geen slecht gemiddelde. Daarnaast is de aanvoerder nog steeds verantwoordelijk voor de penalty's wat de kans op een doelpunt alleen maar doet toenemen. De quotering voor een doelpunt van Tadic ging deze week alle kanten op. Het begon op 3,60, waarna het vervolgens omhoog schoot naar 8,00. Inmiddels staat de quotering op 5,60 bij Unibet en ondanks de daling kunnen we deze niet laten liggen!

Manchester United - FC Barcelona

Veruit de mooiste wedstrijd uit de tussenronde van de Europa League is die tussen Manchester United en FC Barcelona. Vorige week werden we al geconfronteerd met een prachtige 2-2, waarin de kwaliteiten van beide ploegen flink aan het licht kwamen. Wat dat betreft mag een ploeg als Manchester United zich in de handjes wrijven met een trainer als Erik ten Hag. Vandaag hopen we opnieuw verwend te worden door twee ploegen die in een zeer goede vorm verkeren. Wie van deze twee grootmachten mag zich opmaken voor een nieuwe ronde?

Doelpunt Marcus Rashford

We hoeven je niet te vertellen dat wij niet kunnen wachten op het eerste fluitsignaal van deze wedstrijd. Vooral omdat we hoge verwachtingen hebben wat betreft het aantal doelpunten van beide ploegen. Net als in Barcelona zien wij ook vandaag weer genoeg mogelijkheden voor beide ploegen om tot scoren te komen. Neem alleen al de huidige vorm van Marcus Rashford. De aanvaller is momenteel niet te stoppen en weet bijna elke wedstrijd wel te scoren. Hij scoorde inmiddels 5 wedstrijden op rij en heeft hiermee al 23 doelpunten gemaakt in het huidige seizoen. Wij gaan opnieuw voor een goal van Marcus Rashford. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,45 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën