Go Ahead Eagles op jacht naar Ajax

Go Ahead Eagles op jacht naar Ajax

15-03-2024

In de Eredivisie staat vanavond de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles op het programma. Weten The Eagles de druk op Ajax vandaag op te voeren? Op hetzelfde moment staat er een Brabantse derby op het programma tussen FC Den Bosch en Willem II. Weet de koploper eenvoudig af te rekenen met de nummer 19 van de competitie? We sluiten deze Vrijdag Preview af met 1. FC Köln tegen RB Leipzig. Weet Xavi Simons vandaag weer eens te scoren? Wat er ook gebeurt, zorg dat je gebruikmaakt van onze Oddsvergelijker en speel altijd tegen de hoogste odds.  

Heracles Almelo - Go Ahead Eagles

Speelronde 26 van de Eredivisie gaat vandaag van start met het duel tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Voorafgaand aan het seizoen wellicht een degradatieduel, ware het niet dat Go Ahead een fantastisch seizoen kent. De ploeg uit Deventer staat op een knappe 7e plek en is hiermee goed op weg richting de play-offs. Heracles Almelo moet zien te winnen om weg te blijven van de gevarenzone. Een voorsprong van 2 punten op plek 16 is immers minimaal te noemen.  

Meer dan 3,5 doelpunten

Dat het publiek van de thuisploeg met grote regelmaat wordt vermaakt weten de aanhangers van Heracles maar al te goed. In 6 van de laatste 8 thuisduels vielen er namelijk 4 of meer doelpunten. Sterker nog, in de laatste 3 duels in het Erve Asito Stadion vielen er 15 treffers, een gemiddelde van 5 goals per duel. Wij denken dat dit rijtje vandaag wordt aangevuld met opnieuw veel doelpunten. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij LeoVegas een quotering van 2,70 op.  

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.  

FC Den Bosch - Willem II

Ben jij klaar voor het schakelprogramma op ESPN? Dan is de kans groot dat je fragmenten van de wedstrijd FC Den Bosch - Willem II te zien krijgt. In Stadion de Vliert speelt koploper Willem II namelijk een duel tegen FC Den Bosch, waarbij de Tilburgers gaan proberen om de voorsprong van 5 punten op nummer 2 Roda JC Kerkrade minimaal te behouden. Voor FC Den Bosch viel er vorige week zowaar weer eens iets te juichen. Na 8 wedstrijden zonder zege werd er zowaar gewonnen op bezoek bij TOP Oss. Weet Willem II dit op het oog eenvoudige varkentje te wassen? 

European Handicap -1 - Willem II

Wij denken dat Willem II vandaag eenvoudig aan het langste eind zal trekken. Eerder dit seizoen won Willem II al met 3-1 van FC Den Bosch door doelpunten van Hilterman en Bokila (2x). Daarnaast herpakte de ploeg van Peter Maes zich uitermate sterk door na 2 nederlagen met 3-0 van FC Eindhoven te winnen. FC Den Bosch scoorde 1 keer in de laatste 4 thuisduels. Matig dus! Wij gaan voor een zege met minimaal 2 doelpunten verschil voor Willem II. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,43 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.  

1.FC Köln - RB Leipzig

De laatste wedstrijd die we vandaag behandelen is er eentje in de Bundesliga. Hier gaat het RB Leipzig van Xavi Simons op bezoek bij laagvlieger 1.FC Köln. Leipzig, de ploeg uit het oosten van Duitsland, moet absoluut winnen om de Champions League plekken in het vizier te houden. Die Roten Bullen staan momenteel op een 5e plek met 1 puntje minder dan Borussia Dortmund. Die 1. FC Köln staat 16e en moet nog altijd vrezen voor degradatie. De 5 wedstrijden op rij zonder zege geven hierin waarschijnlijk weinig tot geen vertrouwen.  

Doelpunt Lois Openda

Wij gaan vandaag met volle overtuiging voor een doelpunt van Lois Openda. Leipzig scoorde 9 doelpunten in de laatste 4 uitduels, terwijl de ploeg uit Keulen 5 tegentreffers in de laatste  2 duels kreeg. Kortom, de kans is groot dat de bezoekers minimaal 1 doelpunt gaan maken. Opvallend is dat Lois Openda in 4 van de laatste 5 uitduels voor minimaal 1 doelpunt zorgde. Wij denken daarom dat hij het vandaag ook gaat doen. Ook omdat hij in de heenwedstrijd van dit seizoen al 2 keer scoorde tegen Köln. Een doelpunt van Openda levert je bij Unibet een quotering van 2,00 op. Verdubbelaartje!

Check de actuele Bundesliga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën