Gunt Spurs City de titel?

Gunt Spurs City de titel?

14-05-2024

Heel Londen zit vandaag aan de buis gekluisterd voor misschien wel de meest interessante wedstrijd van het seizoen 2023-2024. In het Tottenham Hotspur Stadium zijn het namelijk Tottenham Hotspur en Manchester City die het tegen elkaar opnemen. Manchester City moet winnen om de koppositie van Arsenal over te nemen. En dat wordt een hels karwei. 

Tegelijkertijd wordt er ook in La Liga gevoetbald. Girona speelt de thuiswedstrijd tegen Villarreal, terwijl Real Madrid het in eigen huis opneemt tegen Alavés. Wij bereiden jou voor op de mooiste wedstrijden van deze dinsdag en geven jou 3 wedtips. 

Tottenham Hotspur - Manchester City

Door de razend knappe 0-1 zege van Arsenal op bezoek bij Manchester United, staat Arsenal momenteel bovenaan in de Premier League. Manchester City heeft een puntje minder, maar dus wel een wedstrijd tegoed. Dit alles moet gebeuren tegen Tottenham Hotspur, opvallend genoeg de grootste angstgegner van de laatste jaren. De Spurs wonnen de laatste 4 thuiswedstrijden in de Premier League en incasseerden hierin geen enkele tegentreffer. Kortom, een bizar lastige avond voor de ploeg van Pep Guardiola. Weet City de vloek van Tottenham te doorbreken?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wat gaat Tottenham doen? Verslaan ze Tottenham Hotspur opnieuw? En ‘schenken’ ze hiermee de titel aan de grootste aartsrivaal Arsenal? Wij hebben het idee dat Manchester City vandaag boven zichzelf uitstijgt en dit duel gaat winnen. Ook omdat men eerder dit seizoen wel wist te winnen in de FA Cup. Wel gaan we voor minder dan 2,5 doelpunten. Deze weddenschap was winnend in de laatste 7 onderlinge ontmoetingen in Londen. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij LeoVegas een quotering van 4,00 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Real Madrid - Alaves

Voor Real Madrid staat er eigenlijk nog maar een echt duel op het programma. En dat is de Champions League finale tegen Borussia Dortmund. Ondanks het feit dat de titel al lang en breed binnen was, wonnen de hoofdstedelingen afgelopen weekend wel zeer overtuigend met 0-4 op bezoek bij Granada. Vandaag de thuiswedstrijd tegen nummer 11 Alavés. Zij zijn al uitgespeeld en kunnen nog maar een paar plaatsjes stijgen of dalen. Boekt Real Madrid de 9e zege op rij?

Real Madrid wint zonder tegendoelpunt

Dat Real Madrid al maanden in bloedvorm verkeert is niemand ontgaan. Opvallend is echter wel dat de Madrilenen bijzonder weinig tegendoelpunten krijgen. In de laatste 6 duels in La Liga behield de ploeg van Carlo Ancelotti maar liefst 5 keer de heilige ‘0’. Wij denken dat Real Madrid vandaag opnieuw gaat winnen en dat de ploeg het achterin weer keurig op orde gaat hebben. Real Madrid wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op. 

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

Girona - Villarreal

Voor Girona staat er vanavond een belangrijke wedstrijd op het programma met het oog op de 2e plek. De 2e plek waarin streekgenoot FC Barcelona de grote concurrent is. Champions League voetbal is al zeker voor de ploeg van Daley Blind, maar het verslaan van Barça is iets waar men pas echt blij van wordt in Catalonië. Villarreal. Moet winnen met het oog op het behalen van Europees voetbal. Iets waar men de laatste weken aardig naar op weg is. 

Doelpunt Alexander Sørloth

Ondanks het feit dat Girona een historisch goed seizoen draait, krijgt de ploeg flink wat tegendoelpunten om de oren. Zowel tegen FC Barcelona als Alavés moest de ploeg twee keer vissen. Aan de andere kant zien we een oude bekende in de spits. Alexander Sørloth kent namelijk een fantastisch seizoen bij de Gele Onderzeeër en staat inmiddels op 19 treffers. Zo maakte hij onder andere 5 treffers in zijn laatste 4 duels. Wij denken dat hij vandaag opnieuw scoort. Een doelpunt van Sørloth levert je bij bet365 een quotering van 2,87 op.

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën