Haalt City de kwartfinale?

Haalt City de kwartfinale?

14-03-2023

Na een redelijk succesvol avondje wat betreft tips op de maandagavond, staan er vandaag weer de nodige Champions League potjes op het programma. Vandaag spelen Manchester City, RB Leipzig, FC Porto en Inter Milan namelijk de terugwedstrijden in de achtste finale van het Miljardenbal. Inter Milan boekte in februari een krappe 1-0 zege op FC Porto, een uitslag die vooral goed is voor het Nederlands voetbal. Wat dat betreft is de Nederlandse hoop vooral op Inter gevestigd. City kwam op bezoek in Duitsland niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor het opnieuw alle hens aan dek is voor de ploeg van Pep Guardiola. Wij geven je 2 wedtips per wedstrijd en hopen je hiermee een uiterst lucratieve avond te bezorgen.

Manchester City - RB Leipzig

We trappen af met de ploeg die al sinds jaar en dag streeft naar winst in de Champions League. Manchester City is zo rijk en wist de Premier League inmiddels met grote regelmaat te winnen. Een succes in de Champions League is echter nog steeds niet gelukt. Om opnieuw een poging te wagen moeten The Citizens vanavond zien af te rekenen met het sterke RB Leipzig. De heenwedstrijd eindigde in een gelijkspel, waardoor de Engelsen absoluut moeten winnen om door te gaan. Beide ploegen verkeren in een prima vorm, waarbij de thuisploeg toch echt de grote favoriet is. Of kunnen de Duitsers zomaar verrassen?

Meer dan 3,5 doelpunten

Manchester City in de Champions League betekent vaak een leuk aantal doelpunten. Zeker als we het hebben over wedstrijden in het eigen Etihad Stadium. De laatste 4 wedstrijden in Manchester leverden namelijk 19 treffers op. Dit is een gemiddelde van 4,75. Dit geeft ons dan ook reden genoeg om uit te gaan van opnieuw veel treffers. Iets dat we ook regelmatig zien in wedstrijden van RB Leipzig. Wij gaan voor meer dan 3,5 doelpunten tijdens Manchester City tegen RB Leipzig. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

European Handicap -1 - Manchester City

Je bent het ongetwijfeld met ons eens dat Manchester City vanavond de grote favoriet is. Er moet nu eenmaal gepresteerd worden en de ploeg van Nathan Aké laat dit dan ook vaak zien als het er echt op aan komt. Behalve in de Champions League finale tegen Chelsea van een paar geleden dan. Toch hebben wij enorm veel vertrouwen in City en verwachten wij dat ze zeer eenvoudig doorstoten naar de kwartfinale. Niet voor niets voor City de laatste 6 thuiswedstrijden met minimaal 2 doelpunten verschil. Een European Handicap -1 voor Manchester City levert je bij Holland Casino een quotering van 1,85 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

FC Porto - Inter Milan

We zijn aanbeland bij twee ploegen die allebei de Champions League wisten te winnen onder leiding van José Mourinho. FC Porto presteert goed in de Portugese Primeira Liga en rijgt de ene na de andere overwinning aan elkaar. Echter ligt alleen het ongekend sterke Benfica dwars in de strijd om de Portugese titel. In Italië wisselt Inter Milan zeer knappe met zeer matige resultaten af. Zo werd er afgelopen weekend zowaar met 2-1 verloren van het zeer laag geklasseerde Spezia. De heenwedstrijd in San Siro eindigde in een zuinige 1-0 overwinning van de Italianen. Het wordt daarom spannend wat er gaat gebeuren. Gaat Inter inzakken en de winst op zijn Italiaans over de streep trekken? Of wordt de power van Porto hen te veel?

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we het hebben over Portugees en Italiaans voetbal, dan komt vaak naar voren dat het verdedigend wel goed zit bij de teams. Dit was vorige week lange tijd te zien in de wedstrijd in Italië, waar Romelu Lukaku pas na 86 minuten het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. Wij verwachten dat Inter Milan de boel dicht gooit en dat er vanavond zeer weinig wordt gescoord. Inter heeft simpelweg genoeg aan een 0-0 gelijkspel. Het blijven daarbij Italianen. Ondanks dat wij jullie een geweldige pot gunnen, gaan wij voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit is overigens een resultaat dat Inter in 4 van de laatste 5 uitwedstrijden in de Champions League behaalde. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Jack's een quotering van 1,79 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Hakan Calhanoglu

Een van de meest technische en meest aantrekkelijke voetballers van Inter Milan is de Turk Hakan Calhanoglu. De oud-speler van stadgenoot en grote rivaal AC Milan is meer dan eens gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. De grootste reden hiervoor is zijn ongekende traptechniek. Hij legt de een na de andere bal panklaar en is met grote regelmaat gevaarlijk middels vrije trappen. Vorige week tegen FC Porto loste de aanvallende middenvelder bijvoorbeeld ook 1 schot op doel. Een prestatie die hij in 67% van zijn laatste 6 duels wist te behalen. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Hakan Calhanoglu levert je bij Unibet een quotering van 2,63 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën