Het Nederlands Elftal tegen Frankrijk

Het Nederlands Elftal tegen Frankrijk

24-03-2023

Waar we ons normaal gesproken op vrijdagavond voorbereiden op een wedstrijd uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, doen we het vandaag ff anders. Vanavond staat namelijk de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman op het programma. Nederland neemt het namelijk in het Stade de France op tegen het Frankrijk van onder andere Kylian Mbappe. Naast Oranje zijn er gelukkig nog meer wedstrijden waar we weer naar toe kunnen leven. Wij hebben gekozen voor Zweden - België en Tsjechië - Polen. Uiteraard krijg jij per wedstrijd een wedtip.

Pak €150 als Nederland vanavond scoort!

Voor we beginnen met de wedtips willen wij jullie op de hoogte brengen van een aantal mooie promoties omtrent de wedstrijd van vanavond. De bookmakers grijpen het Nederlands Elftal weer aan om nieuwe spelers te werven en waarom zou je daar niet van profiteren? Met een inzet van slechts €2 kun je maar liefst €150 verdienen als Nederland vanavond minimaal één doelpunt weet te scoren tegen de Fransen. 

In dit artikel vind je alle promoties voor Frankrijk-Nederland. Profiteer mee!

Frankrijk - Nederland

Toen Nederland Frankrijk de koker zag komen als groepsgenoot tijdens de kwalificatie voor het EK 2024, was het toch even schrikken. Gelukkig gaan zowel de nummer 1 als nummer 2 naar het aankomende EK in Duitsland, waardoor de kans alsnog groot is dat Oranje het gewoon gaat halen. Toch is het belangrijk dat er vanavond goed wordt begonnen in en tegen Frankrijk. De Fransen speelden in december de tweede WK finale in 4 jaar tijd, waaruit nog maar eens blijkt dat de Fransen misschien wel het beste team ter wereld hebben. Kunnen de mannen van Ronald Koeman vanavond verrassen? Of blijven de punten in Parijs?

Asian Handicap +0,5 - Nederland

Tijdens de eerste termijn van Ronald Koeman als bondscoach van Nederland viel op dat Nederland het bijzonder goed deed tegen grote landen. Dit moet toch enige hoop bieden. Zeker omdat grote landen vlak na een eindtoernooi weer even op zoek moeten naar de motivatie voor het spelen van belangrijke interlands. Iets dat zomaar in het voordeel van underdog Nederland kan uitvallen. Om die reden denken wij dat Nederland vanavond niet gaat verliezen. Dit leidt tot een Asian Handicap +0,5 voor Nederland en levert je bij Holland Casino een quotering van 2,20 op.

Check de actuele EK kwalificatie odds onze Oddsvergelijker.

Zweden - België

Zweden verraste afgelopen week vriend en vijand door de 41-jarige Zlatan Ibrahimovic weer eens bij de selectie te halen. De van een zware blessure herstelde levende legende scoorde afgelopen week weer eens voor AC Milan en kroonde zich hierdoor tot oudste doelpuntenmaker ooit in de Italiaanse Serie A. Vanavond neemt hij het samen met zijn Zweedse ploeggenoten op tegen België. België kende een zeer zwak WK, nam afscheid van bondscoach Martinez en zag talloze grote namen afscheid nemen. Hierdoor lijkt er een nieuw tijdperk aan te breken bij de Rode Duivels en is het uiteindelijk toch niet gelukt om een prijs te winnen met de zogenoemde gouden generatie.

Minder dan 2,5 doelpunten

Waar België niet al te gek lang geleden nog vaak uithaalde met grote cijfers, is dit het laatste jaar aardig afgenomen. Zo scoorden de Belgen slechts 3 keer in de laatste 5 interlands. Daarnaast werd er in wedstrijden van België op vreemde bodem in totaal 10 keer gescoord in de laatste 7 wedstrijden. Dit doet ons vermoeden dat we een wedstrijd krijgen met niet al te veel doelpunten. Zeker omdat Zweden nu ook bepaald de ploeg is die uitblinkt in het scoren van goals. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,68 op.

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

Tsjechië - Polen

Tot slot richten we ons op de wedstrijd tussen Tsjechië en Polen in groep E. Het is de eerste wedstrijd van Polen sinds het redelijk verlopen WK in Qatar. Hierin haalde de ploeg van Robert Lewandowski de achtste finale, waarin Frankrijk uiteindelijk te sterk bleek. Tsjechië deed niet mee aan het WK en moest het de afgelopen maanden voornamelijk met oefeninterlands doen. Dit leverde, behoudens de 5-1 zege op de Faeröer Eilanden, zeer matige resultaten op. Wie wint deze clash tussen twee buurlanden die 5 jaar geleden voor het laatst tegen elkaar speelden?

Draw no bet - Tsjechië

Als we kijken naar de onderlinge resultaten tussen Tsjechië en Polen, dan zien we dat beide ploegen elkaar 3 keer in Tsjechië troffen. Opvallend aan deze resultaten is dat de Tsjechen al deze 3 ontmoetingen wisten te winnen. Dit laat zien dat Polen het bijzonder moeilijk heeft tijdens bezoekjes aan haar buurland. Om die reden gaan wij opnieuw voor een overwinning voor Tsjechië. Wel bouwen we enige zekerheid in en gaan we voor een draw no bet. Dit betekent dat jij jouw inzet terug krijgt, indien er gelijk wordt gespeeld. Een Draw no Bet voor Tsjechië levert je bij Unibet een quotering van 1,67 op.

Check de actuele EK Kwalificatie odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën