Kan AZ het tij keren?

Kan AZ het tij keren?

04-02-2024

Na de topper van gisterenavond tussen Ajax en PSV staat er vandaag met AZ Alkmaar - Feyenoord opnieuw een kraker van jewelste op het programma in de Eredivisie? Weet AZ Alkmaar het lek te vinden? Of blijft de ploeg van Maarten Martens te boek staan als een zinkend schip? In Engeland probeert Arsenal de druk op koploper Liverpool te vergroten in de thuiswedstrijd in het Emirates Stadium, terwijl Madrid in spanning afwacht op de strijd der titanen tussen Real en Atlético. Maak je snel klaar voor deze Super Sunday en ga er eens goed voor zitten! Natuurlijk voorzien van 3 fantastische wedtips van OddsBeater!

AZ Alkmaar - Feyenoord

Wat is er in hemelsnaam aan de hand met AZ Alkmaar? De ploeg uit Noord-Holland leek in het begin van het seizoen bijzonder hoge ogen te gaan gooien, maar weet inmiddels niet meer wat winnen is. De laatste 4 duels in de Eredivisie werden allen niet gewonnen. En dan komt regerend landskampioen Feyenoord op bezoek. Feyenoord is ook allesbehalve in bloedvorm, maar won onlangs wel de topper van PSV. Neemt Feyenoord vandaag voorgoed afstand van AZ? Of tappen de Alkmaarders vandaag uit een ander vaatje?

Meer dan 3,5 doelpunten

Het is de laatste weken een redelijke gatenkaas in de verdediging van AZ Alkmaar. Leuk gevonden, he? In de laatste 4 duels kreeg de ploeg van aanvoerder Bruno Martins Indi steevast 2 of meer tegentreffers om de oren. Dit zorgde er onder meer voor dat er in 4 van de laatste 5 duels 4 of meer doelpunten vielen. Wij denken dat het net als vorig jaar (1-3) een doelpuntrijke wedstrijd wordt waarin minimaal 4 treffers vallen. Meer dan 3,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 3,00 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Arsenal - Liverpool

Wat zal Engeland vandaag smullen van de kraker tussen Arsenal en Liverpool. Liverpool staat er momenteel fantastisch voor en boekt het ene na het andere geweldige resultaat. Wat dat betreft lijkt het aanstaande vertrek van Jürgen Klopp The Reds voorlopig alleen maar goed te doen. Arsenal boekte midweeks de tweede zege op rij en moet vandaag winnen om de druk op het Nederlands getinte Liverpool te behouden. Weet Arsenal nu wel te winnen van Liverpool?

Draw no bet - Liverpool

De laatste zin doet je waarschijnlijk vermoeden dat Liverpool het vaak goed doet tegen The Gunners. Dit klopt, aangezien 4 van de laatste 5 wedstrijden in het Emirates Stadium een prooi voor Liverpool waren. Opvallend genoeg waren dit allemaal zeges zonder tegendoelpunt. Wij gaan opnieuw voor een draw no bet voor Liverpool, waardoor we nog enige zekerheid inbouwen. Een Draw no bet voor Liverpool levert je bij LeoVegas een quotering van 2,28 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Real Madrid - Atlético Madrid

We sluiten het weekend op zondagavond af met de absolute kraker in La Liga. Real Madrid speelt namelijk in het eigen Santiago Bernabeu tegen stadsgenoot en grote rivaal Atlético Madrid. Real Madrid lijkt samen met Girona uit te gaan maken wie er met de titel vandoor gaat, terwijl Atlético Madrid de laatste weken uitstekende zaken doet met het oog op Champions League voetbal. Weet Los Colchoneros Real Madrid een halt toe te roepen? Of haakt de ploeg van Diego Simeone definitief af in de titelstrijd?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Memphis Depay

De laatste weken wint Atlético Madrid veel wedstrijd door toedoen van Memphis Depay. De aanvaller lijkt mooi op tijd in vorm te raken voor het EK voetbal in de zomer en scoort er flink op los. Zo was hij trefzeker in de laatste 3 La Liga duels, waarbij hij zelfs 2 x matchwinner was. Wij denken dat hij ook in deze topper gevaarlijk gaat zijn en minimaal 1 schot op doel gaat lossen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Depay levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,95 op. 

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën