Kan Liverpool nog stunten?

Kan Liverpool nog stunten?

14-03-2023

Welkom bij de Champions League Preview van Oddsbeater. Hierin vertellen wij je alles over de laatste ontwikkelingen van de teams die vandaag spelen, waarbij we je ook nog eens voorzien van de nodige wedtips. Vandaag staan de laatste returns van de achtste finale van de Champions League op het programma. Real Madrid ontvangt Liverpool in het eigen Santiago Bernabeu, terwijl Eintracht Frankfurt de schier onmogelijk taak heeft een 2-0 achterstand goed te maken in Napels. Wij hebben weer zin in een avondje en hopen op nog wat spektakel in twee wedstrijden die op het eerste oog al beslist lijken. O ja, we geven je ook nog een wedtip voor de Premier League wedstrijd Brighton & Hove Albion tegen Crystal Palace.

Real Madrid – Liverpool 

Natuurlijk beginnen we de CL Preview met de wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool. Zo’n 3 weken geleden beleefde Real Madrid een weerzinwekkende avond door een 2-0 achterstand op Anfield om te buigen in een 2-5 overwinning. De grote mannen aan de kant van Real Madrid waren destijds Vinicius Junior en Karim Benzema. Liverpool behaalde sindsdien een aantal zeer knappe resultaten, waaronder de 7-0 overwinning op Manchester United. Echter stonden The Reds afgelopen weekend weer snel met beide beentjes op de grond, aangezien er met 1-0 werd verloren van toenmalig hekkensluiter AFC Bournemouth. Wat dat betreft is het uitsyndroom van de ploeg van Jürgen Klopp nog niet verdwenen. Succes met dit bezoekje aan Madrid, zullen we maar zeggen. 

Doelpunt Mohamed Salah 

Ondanks de sportieve malaise die Liverpool al het gehele seizoen parten speelt, is het Mohammed Salah die eigenlijk een prima seizoen kent. De Egyptenaar scoort nog altijd aan de lopende band en werd onlangs all-time topscorer van de Liverpudlians. Ook in de Champions League draait de kleine dribbelaar fantastisch. Zo scoorde hij in elk van zijn laatste 6 Champions League wedstrijden. Sterker nog, hij maakte er 8 in deze laatste 6 potjes. Wij denken dat hij het vandaag weer gaat laten zien. Een doelpunt van Mohamed Salah levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.  

Napoli - Eintracht Frankfurt 

De andere achtste finale van vanavond gaat tussen Napoli en Eintracht Frankfurt. De heenwedstrijd eindigde in een 0-2 overwinning voor de Italianen, waardoor het lijkt alsof dit tweeluik eigenlijk al beslist is. Napoli verloor in de tussentijd van Lazio Roma, maar herpakte zich meer dan prima met een 2-0 thuiszege op Atalanta Bergamo. Hierdoor kan de Scudetto de Napolitanen amper meer ontgaan. Eintracht Frankfurt staat op een prima 6e positie, maar wist al 4 wedstrijden op rij niet meer te winnen. Zo werd er afgelopen weekend met 1-1 gelijkgespeeld tegen laagvlieger VFB Stuttgart. Kunnen de Duitsers voor een wonder zorgen? Of wint Napoli ook deze wedstrijd weer? 

European Handicap -1 – Napoli 

We weten allemaal dat er vaak geen enkele maat staat op Napoli. Op enkele uitzonderingen na worden alle wedstrijden met overtuiging gewonnen. Zo ook tijdens de wedstrijd in Frankfurt. Napoli was duidelijk de betere ploeg, waardoor de Duitsers er absoluut niet aan te pas kwamen. Om die reden verwachten wij dat Napoli met minimaal 2 doelpunten verschil gaat winnen. Exact zoals ze dat deden in de groepswedstrijden tegen Ajax, Liverpool en Glasgow Rangers in eigen stadion. Een European Handicap -1 voor Napoli tegen Eintracht Frankfurt levert je bij Jack’s een quotering van 2,30 op.  

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace

We sluiten deze voorbeschouwing af met een wedstrijd uit de Engelse Premier League. Het gaat hierbij om de nummer 7 tegen de nummer 12. Dit is voor beide ploegen een uitstekende rangschikking, waarbij de klassering van de thuisploeg zeer knap is. De ploeg van Joël Veltman stevent op deze manier af op Europees voetbal en kan Liverpool vanavond zomaar weer voorbij schieten. Crystal Palace lijkt in eerste instantie veilig te staan met de huidige 12e positie. De voorsprong op nummer 18 AFC Bournemouth is maar 3 punten. Daarom moet de oud-ploeg van Frank de Boer koste wat het kost punten verzamelen. Te beginnen in het American Express Community Stadium. 

Minder dan 2,5 doelpunten 

Op het eerste oog is dit geen wedstrijd waar we eens even lekker voor gaan zitten. Wat dat betreft is het goed nieuws dat we ook de wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool kunnen gaan bekijken. Dit wordt nog beter nieuws als we de meest recente resultaten van Crystal Palace gaan zien. In de laatste 9 duels werd namelijk maar 12 keer gescoord. Dit is een gemiddelde van 1,33 doelpunten per wedstrijd, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er vanavond minder dan 2,5 doelpunten gaan vallen. Dit is tevens een lijn die in 6 van de 7 werd behaald. Minder dan 2,5 doelpunten tijdens Brighton & Hove Albion en Crystal Palace levert je bij Unibet een quotering van 1,96 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën