Nog één dag tot het WK

Nog één dag tot het WK

19-11-2022

Morgen gaat het dan eindelijk beginnen. Het voetbaltoernooi waar de gehele wereld normaal gesproken op zit te wachten. De aandacht voor het WK in Qatar is dit jaar minder groot, maar toch zullen vele miljoenen ogen vanaf morgen gericht zijn op de start van het meest prestigieuze voetbaltoernooi ter wereld. Voordat het zover is staan er nog een aantal Keuken Kampioen Divisie wedstrijden op het programma. En die verdienen uiteraard ook de nodige aandacht. Wij hebben alle data zorgvuldig onderzocht, geven je een kleine voorbeschouwing op 3 wedstrijden en sluiten hem zoals altijd af met een tip voor op jouw betslip.

Heracles Almelo - TOP Oss

We beginnen natuurlijk met de koploper van de competitie, Heracles Almelo. Zij nemen het in eigen huis op tegen nummer 16 TOP Oss. De Heraclieden presteren uitstekend wisten de laatste 5 thuiswedstrijden zeer eenvoudig te winnen. De tegenstander uit Oss presteert redelijk wisselvallig, maar won afgelopen week wel knap met 2-1 van Jong AZ. Voor Heracles is het zaak als koploper de winterstop in te gaan. En daar zal toch echt voor moeten gewonnen worden. Blijven de 3 punten ook vanavond in Almelo?

Meer dan 2,5 doelpunten Heracles Almelo

Heracles Almelo scoort in eigen huis aan de lopende band. Van de laatste 5 wedstrijden waren er 4, waarin de ploeg van John Lammers meer dan 2,5 keer scoorde. Afgelopen week hadden wij dezelfde voorspelling tegen NAC Breda, waarna ze er gewoon even 5 maakten. Om die reden herhalen wij onze wedtip en zetten wij in op meer dan 2,5 doelpunten voor Heracles Almelo. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,91 op.

NAC Breda - PEC Zwolle

De tweede pot is er eentje tussen NAC Breda en PEC Zwolle, de nummer 14 en 2 van de Keuken Kampioen Divisie. Hierin valt vooral de 14e plek voor de ploeg uit Breda op. Een zeer dramatisch seizoen tot nu toe mogen we wel stellen. Afgelopen week gingen de Brabanders namelijk keihard met 5-1 onderuit tegen koploper Heracles. Hierdoor kunnen de promotie aspiraties de pot weer in. Zwolle presteert de laatste weken prima en wist daarbij 6 van de laatste 7 uitwedstrijden te winnen. Zonder ook maar een goal tegen te krijgen.

Winst PEC Zwolle

Als we de huidige vorm van beide ploegen bekijken, dan kunnen wij niet anders stellen dan dat PEC Zwolle deze wedstrijd gaat winnen. Zij moeten de druk op Heracles, dat vanavond ongetwijfeld wint, hoog houden en verkeren in een prima vorm. Dit laat de recente 5-2 overwinning op FC Eindhoven wel zien. Winst voor PEC Zwolle levert je bij Unibet een quotering van 1,80 op.

MVV Maastricht - Almere City

We sluiten deze Weekend Preview af met het treffen tussen MVV Maastricht en Almere City. MVV ging als een jekko, totdat ze afgelopen maandag opeens met 3-0 klop kregen van hekkensluiter Jong FC Utrecht. Hierdoor zijn Heracles en PEC Zwolle helaas voor de Limburgers weer 3 puntjes uitgelopen, waardoor de ploeg van Maurice Verberne weer even achterom moet kijken. En daar komt Almere City aan gedenderd. Zij wonnen de laatste 3 wedstrijden in de KKD en staat momenteel op een keurige 5e plek met 4 punten achter nummer 3 MVV Maastricht. Weten Almere de druk op MVV op te voeren?

Asian Handicap +0 MVV

MVV won 6 van de 8 thuisduels en speelde er 2 gelijk. Dit tekent de vorm in eigen stadion. Wel moeten we daaraan toevoegen dat Almere City 3 van de laatste 4 uitduels wist te winnen. Dit is dan ook een van de redenen dat de stijging op de ranglijst is ingezet. Wij zien MVV eerder winnen dan Almere City, maar dekken onszelf enigszins in met een mogelijkheid tot een gelijkspel. Daarom zetten wij in op een Asian Handicap +0 voor MVV Maastricht. Dit is ook wel hetzelfde als een draw no bet, waardoor je jouw inzet terug krijgt bij een eventuele gelijke stand. Een Asian Handicap +0 voor MVV levert je bij bet365 een quotering van 2,38 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën