Premier League en La Liga voetbal

Premier League en La Liga voetbal

25-04-2023

Deze week helaas geen Champions- en Europa League. Toch hoef je jezelf absoluut geen zorgen te maken. In deze Dinsdag Preview bereiden we je namelijk voor op een tweetal boeiende Premier League wedstrijden en een potje uit La Liga. Allereerst nemen Aston Villa en Fulham het tegen elkaar op. Beide ploegen kennen een uitmuntend seizoen en maken nog kans op Europees voetbal. Leeds United tegen Leicester City daarentegen is een wedstrijd op leven en dood, aangezien degradatie op de loer ligt. Tot slot gaat Real Madrid richting Catalonië om het op te nemen tegen Girona. Wij geven je 3 wedtips.

Aston Villa - Fulham

Er zijn de afgelopen jaren seizoenen geweest waarin Aston Villa en Fulham ver onderin het rechterrijtje te vinden waren. Sterker nog, de tijden waarin Fulham in de Championship speelde zijn niet eens zo gek lang geleden. Dit jaar doet de ploeg van rechtsback Kenny Tete het echter voortreffelijk. Met een 9e plek is de ploeg al lang en breed veilig, terwijl er nog een kleine kans op Europees voetbal is. Aston Villa doet het net iets beter en doet de magische tijden van David Ginola herleven. The Villans staan 6e en pakten 23 punten uit de laatste 9 duels. Pakken ze vanavond opnieuw de volle buit?

Doelpunt Ollie Watkins

Aston Villa is momenteel de ploeg die geweldig presteert in thuiswedstrijden. De laatste 4 duels werden allemaal ruim gewonnen zonder ook maar een doelpunt tegen te krijgen. Vooral de inbreng van Ollie Watkins is hierin aanzienlijk. De in Torbay geboren aanvaller maakte dit Premier League seizoen 14 doelpunten, waarvan hij er 5 in de laatste 5 duels maakte. Bovendien maakte hij er 3 in zijn laatste 2 duels op Villa Park. Wij gaan daarom opnieuw voor een treffer van Watkins. Een nieuwe goal van Ollie Watkins levert je bij bet365 een quotering van 2,30 op.

Leeds United - Leicester City

We gaan door naar twee ploegen die zich ernstig zorgen moeten maken. De huidige nummer 16 en 17 staan op respectievelijk 29 en 28 punten, waardoor de voorsprong op de dodelijke 18e positie amper een punt bedraagt. Leicester City wist afgelopen weekend eindelijk weer eens te winnen. Na 9 duels zonder zege versloegen The Foxes Wolverhampton Wanderers met 2-1. Leeds United blijft zeer wisselvallig. Toch hebben de 1-5 en 1-6 nederlaag tegen Crystal Palace en Liverpool een aardige opdonder gegeven, aangezien ook de wedstrijd tegen Fulham verloren ging. Welke ploeg zet een grote stap richting lijfsbehoud? En interessanter, wie moet zich echt zorgen maken?

Beide teams scoren - JA

Wij gaan vanavond voor een wedstrijd waarin beide ploegen op het scorebord komen te staan. Inzetten op deze lijn bij wedstrijden van Leeds had je al 7x op rij winst opgeleverd. Voor Leicester geldt dat er in 6 van de laatste 7 wedstrijden door beide ploegen gescoord werd. Een optelsom vertelt je al snel dat het bijna niet anders kan dat beide teams scoren ook vanavond succesvol is. Beide teams scoren - JA tijdens Leeds United - Leicester City levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,63 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Girona - Real Madrid

We sluiten de Dinsdag Preview af in Spanje. Vanavond gaat Real Madrid namelijk op bezoek bij Girona, de nummer 10 van La Liga. Voor de thuisploeg is dit een ongekende prestatie, aangezien velen hadden verwachten dat de ploeg uit het oosten van Spanje zich voornamelijk onderin zou melden. Alleen een wonder kan er voor zorgen dat Blanquivermells Gironistes nog tegen degradatie moeten vechten. Real Madrid heeft waarschijnlijk alle hoop op de Champions League gevestigd. De achterstand op FC Barcelona is nog altijd aanzienlijk. Wel valt op dat Real Madrid al 4 wedstrijden op rij met 2-0 weet te winnen. Wordt dit ook vanavond de uitslag?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij kiezen vanavond voor een wedstrijd met weinig doelpunten. Real Madrid is de laatste weken erg degelijk bezig. Zoals je inmiddels weet werden er in de laatste 4 duels nooit meer dan 3 doelpunten gemaakt. Een resultaat dat ook naar voren kwam tijdens de laatste 3 La Liga duels van Girona. Opvallend genoeg vielen er eerder dit seizoen in Santiago Bernabeu ook maar 2 goals. Afgelopen oktober pakte Girona namelijk knap een punt door 1-1 te spelen in de Spaanse hoofdstad. Wij gaan opnieuw voor 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,40 op.

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën