PSV in actie op vrijdagavond

PSV in actie op vrijdagavond

08-03-2024

Toch lekker dat we de afgelopen 3 dagen weer volop hebben mogen genieten van Europees voetbal. Volgende week pakken we weer lekker door, maar niet voordat we opnieuw een weekend vol topvoetbal hebben. Te beginnen op deze vrijdag waarop PSV op bezoek gaat bij Go Ahead Eagles. In Spanje ontvangt FC Barcelona de eilandbewoners van Real Mallorca, terwijl het kwakkelende Willem II het in de Keuken Kampioen Divisie thuis opneemt tegen FC Eindhoven. Kortom, meer dan genoeg voetbal om je geen moment te vervelen. 

Go Ahead Eagles - PSV

In Deventer speelt koploper PSV in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren spelen komende week de return tegen Borussia Dortmund in de Champions League, waardoor men een x aantal extra dagen rust krijgt. Toch mag de wedstrijd van vanavond absoluut niet onderschat worden, aangezien de Eagles een fantastisch seizoen kennen. Zij staan op een 6e positie en zijn nog volop in de race voor een plek in de play-offs. Blijft PSV ook na vanavond nog ongeslagen?

Beide teams scoren - JA

Wij denken dat PSV vandaag absoluut gaat winnen. Wel hebben we het vermoeden dat er aan beide kanten doelpunten gaan vallen. PSV hield maar 2 keer de ‘0’ in de laatste 13 officiële wedstrijden, terwijl Go Ahead juist erg sterk is in eigen huis. Zo scoorden Go Ahead in elk van de laatste 5 gespeelde thuisduels. Om die reden denken wij dat beide teams gaan scoren. Net zoals in de laatste 4 duels in de Adelaarshorst. Beide teams scoren - JA levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,70 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Willem II - FC Eindhoven

We gaan snel door naar de Keuken Kampioen Divisie. Hier gaat Willem II nog altijd aan kop. Wel laten de Tilburgers de laatste weken veel meer punten liggen dan hun lief is. Zo gingen de laatste 2 duels helaas voor hen verloren. Zowel Roda JC Kerkrade als FC Emmen was te sterk voor de titelfavoriet. Vandaag staat er een Brabantse derby op het programma, aangezien FC Eindhoven langskomt in het Koning Willem II Stadion. Op het eerste oog appeltje eitje, aangezien FC Eindhoven al 11 wedstrijden op rij niet won. 

Doelpunt Ozan Kokcu

Natuurlijk is Willem II vandaag de grote favoriet. Zo staan de Tilburgers nog altijd bovenaan en werden de laatste 2 thuiswedstrijden gewonnen van FC Eindhoven met respectievelijk 4-0 en 3-0. Toch kregen de Tilburgers in de laatste 2 competitieduels maar liefst 5 tegendoelpunten om de oren. FC Eindhoven kwakkelt voort, maar zag in Ozan Kokcu wel 2 keer op rij scoren. Wij denken dat hij vandaag opnieuw voor zijn kans gaat en een treffer gaat produceren. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 6,00 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

FC Barcelona - Real Mallorca

We sluiten deze Vrijdag Preview af in de Spaanse La Liga. Hier reist Real Mallorca af naar Camp Nou om tegen FC Barcelona te spelen. De Catalanen staan momenteel op een 3e positie met nog 1 punt achter nummer 2 Girona. Real Mallorca lijkt enigszins veilig op een 15e plek met een voorsprong van 8 punten op de degradatiestreep. FC Barcelona, dat vanavond aantreedt zonder Frenkie de Jong en Pedri moet winnen om Atlético Madrid voor te blijven. Wint Barça deze op papier eenvoudige pot?

Beide teams scoren - JA

Net als bij Go Ahead Eagles - PSV verwachten wij ook dat beide teams op het scorebord verschijnen tijdens Barcelona - Mallorca. Mallorca verloor maar 1 van de laatste 6 duels op vreemde bodem en scoorde in 5 van deze duels. Barcelona kreeg maar liefst 10 tegendoelpunten in de laatste 5 thuisduels, waardoor wij dit gokje wel aan durven. Beide teams scoren - JA levert je bij Circus een quotering van 2,01 op. 

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën