Real Madrid & Manchester City in actie in de Champions League!

Real Madrid & Manchester City in actie in de Champions League!

05-03-2024

Na twee mooie Champions League wedstrijden te hebben aanschouwd op dinsdagavond, staat er vandaag gewoon weer een nieuwe Oddsbeater.nl Preview op je te wachten. Ook deze editie staat volledig in het teken van de Champions League, aangezien Manchester City in eigen huis speelt tegen FC Kopenhagen. Tegelijkertijd speelt het RB Leipzig van Xavi Simons de op papier onneembare vesting genaamd Santiago Bernabeu. Het lijkt duidelijk dat zowel Manchester City als Real Madrid een rondje verder gaan. Of staan we zomaar voor een daverende verrassing?

Manchester City - FC Kopenhagen

Dit jaar heeft heel de Eredivisie genoten van Magnus Mattsson. De oud-middenvelder van NEC Nijmegen deed het echter zo goed dat hij na de jaarwisseling ineens in de Champions League speelde. Met zijn nieuwe club, FC Kopenhagen, staat hij vanavond voor de return tegen Manchester City. De titelverdediger won 3 weken geleden met 1-3 in Denemarken, waarbij het opvallend genoeg Mattsson was die het Deense doelpunt voor zijn rekening nam. De trein van Pep Guardiola dendert echter keihard door zijn de 15 zeges in de laatste 16 duels het levende bewijs van.

Doelpunt Phil Foden

We hebben je afgelopen weekend mogelijk wat geld bezorgd door te tippen dat Phil Foden een doelpunt tegen Manchester United zou maken. Wat bleek? Het was weer eens raak. De aanvallende middenvelder scoorde er de laatste weken op los en was ook in de heenwedstrijd in de Deense hoofdstad goed voor een treffer. Wij denken dat de Engels international er ook vandaag weer staat en minimaal 1 goal gaat maken. Een treffer van Phil Foden, volgens Guardiola de beste Premier League speler, levert je bij Unibet een quotering van 2,40 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Magnus Mattsson

Wij hebben het idee dat Magnus Mattsson met een bijzonder goed gevoel is binnengekomen bij zijn nieuwe club. Niet alleen vanwege zijn prachtige treffer tegen Manchester City, maar ook zeker voor zijn bijdrage aan de 0-3 zege op Silkeborg een paar dagen later. Wij denken dat FC Kopenhagen zo goed als kansloos is, maar toch zien we ze de nodige doelpogingen ondernemen. Met uiteraard een schot op doel van Mattsson. Dit levert je bij Unibet een quotering van 3,00 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - RB Leipzig

Naast Manchester City staat er vanavond nog een wedstrijd van een absolute grootheid op het programma. Real Madrid, recordhouder als het gaat om Champions League bekers, speelt vandaag de return in de achtste finale tegen RB Leipzig. 3 weken geleden waren de Madrilenen met 0-1 te sterk in het oosten van Duitsland door een briljant doelpunt van Brahim Diaz. Hierdoor staat de Koninklijke eigenlijk al met een been in de kwartfinale. Ware het niet dat RB Leipzig zomaar eens vreemd voor de dag kan komen. Gaat Real Madrid eenvoudig door naar de laatste 8?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Lois Openda

Een van de meest doelgerichte voetballers op de Europese velden is Lois Openda. De oud-aanvaller van Vitesse scoort er inmiddels flink op los voor RB Leipzig en weet altijd weer een gaatje te vinden. Wij denken dat RB Leipzig vandaag de laatste Champions League wedstrijd van het jaar speelt. Toch hebben de Duitsers niets te verliezen en zien we hen altijd weer een flink aantal mogelijkheden creëren. Valencia scoorde afgelopen weekend namelijk ook 2 keer tegen de nummer 1 van La Liga. Meer dan 1,5 schoten op doel van Lois Openda levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 3,5 doelpunten

Wedstrijden van RB Leipzig op vreemde bodem staan nagenoeg altijd garant voor een hoop doelpunten. Zo vielen er in de laatste 4 duels van Die Roten Bullen in totaal 19 treffers, een gemiddelde van net geen 5 treffers per duel. Daarnaast bekruipt ons het vermoeden dat RB Leipzig vandaag va-banque gaat spelen en beseft dat het niets te verliezen heeft. Om die reden kiezen wij vandaag voor de wedtip meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,38 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën