Scoort Hornkamp ook tegen PSV?

Scoort Hornkamp ook tegen PSV?

16-02-2024

Door de wedstrijd van PSV tegen Borussia Dortmund in de achtste finale van de Champions League van volgende week, speelt PSV op deze vrijdagavond een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Heracles Almelo is hierin de tegenstander, waardoor een zege een zekerheidje lijkt. Een andere titelfavoriet, Inter Milan, speelt vanavond ook een competitiewedstrijd met het oog op het aankomende Europese voetbal. Zij nemen het in eigen huis op tegen hekkensluiter Salernitana. Tot slot zien we in de Keuken Kampioen Divisie de absolute topper tussen Willem II en ADO Den Haag. Weten de Hagenaren de druk op de Tilburgers op te voeren? Wij trakteren je in deze Vrijdag Preview op de laatste ontwikkelingen en geeft je daarnaast 3 wedtips.

PSV - Heracles

We beginnen vanzelfsprekend in de Eredivisie, waar PSV de ongeslagen reeks wil voortzetten tegen Heracles Almelo. Met nog 13 wedstrijden op het speelschema stevenen de Eindhovenaren af op een historisch seizoen. Na een klein beetje tegenslag rondom de bekeruitschakeling en de gelijke spelen tegen FC Utrecht en Ajax, rechtte de ploeg van Peter Bosz afgelopen weekend de rug met een 1-5 zege tegen FC Volendam. Heracles won afgelopen week moeizaam maar knap met 3-2 van Vitesse, waardoor men momenteel op een 14e plek staat. Krijgen we vandaag een Brabantse monsterzege voorgeschoteld?

Doelpunt Jizz Hornkamp

Het mag niet gebeuren, maar toch verwachten wij dat PSV al met de gedachten in de Champions League zit. Dit biedt een uitgelezen mogelijkheid aan een goaltjesdief in bloedvorm die maar al te graag profiteert van een niet al te scherpe verdediging. Ondanks dat PSV ongetwijfeld zal winnen, verwachten wij een treffer van de bezoekers uit Overijssel. En die lijkt te worden gemaakt door Jizz Hornkamp, de aanvaller die trefzeker was in zijn laatste 4 duels. Een doelpunt van Jizz Hornkamp in het Philips Stadion levert je bij Jacks.nl een quotering van 6,50 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Willem II - ADO Den Haag

We dalen een niveau af en maken ons op voor de kraker tussen Willem II en ADO Den Haag, de nummers 1 en 2 van de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen dromen van promotie naar de Eredivisie en lijken op het juiste moment in voor te geraken. Willem II is alweer 6 wedstrijden op rij ongeslagen en won afgelopen week na 3 gelijke spelen op rij met 0-2 op bezoek bij het sterk presterende De Graafschap. ADO scoorde er de laatste weken op los en boekte 3 eenvoudige zeges op rij. Wie is vandaag de sterkste in het Koning Willem II Stadion?

Doelpunt Henk Veerman

Dat ADO Den Haag dit seizoen heel veel heeft aan de kwaliteit van Henk Veerman is de laatste 3 duels maar weer eens duidelijk geworden. In de overwinningen tegen FC Emmen, TOP Oss en FC Den Bosch was de boomlange Volendammer goed voor een treffer. Wij verwachten ook vanavond een kansrijk ADO Den Haag in een duel dat hoogstwaarschijnlijk op het scherpst van de snede gespeeld wordt. Wij gokken op een 4e treffer op rij voor Henk Veerman. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 3,40 op. 

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker. 

Inter Milan - Salernitana

Om het artikel van vandaag met klasse te eindigen reizen we af naar de stad van de mode: Milaan. Hier neemt het in vorm verkerende Inter Milan het op tegen Salernitana. Inter Milan gaat momenteel fier aan kop in de Serie A en heeft dit vooral te danken aan sterke prestaties van de ploeg en het falen van de concurrentie. Zo ging concurrent Juventus afgelopen weekend pijnlijk onderuit tegen Udinese, terwijl de nerazzurri knap met 2-4 van AS Roma in Stadio Olimpico wonnen. Salernitana bungelt boven de afgrond en moet vrezen voor degradatie naar de Serie B. Niet gek als je al 7 wedstrijden op rij niet weet te winnen. 

Inter Milan wint zonder tegendoelpunt

Wij kunnen ons niets anders dan een zege voor Inter Milan voorstellen. Al helemaal als we kijken naar de huidige vorm van beide teams. Daarnaast laat Inter Milan, met doelman Yann Sommer in de gelederen, zien dat zij over een uitstekende verdedigende organisatie beschikken. 1 tegendoelpunt in de laatste 6 thuiswedstrijden is namelijk een prestatie om door een ringetje te halen. Wij denken dat Inter vandaag wint zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën