Stoomt FC Utrecht door naar de subtop?

Stoomt FC Utrecht door naar de subtop?

23-02-2024

We horen het je al denken: laat dat weekend maar komen! Gelukkig mag jij vanavond weer genieten van een bomvol programma op de nationale en internationale velden. In de Eredivisie neemt het in vorm verkerende FC Utrecht het op tegen Heracles Almelo. In de Keuken Kampioen Divisie zien we de topper tussen Willem II en Roda JC op het speelschema staan. Tot slot hebben we een lastige keuze moeten maken wat betreft een wedstrijd uit de grote competities. Ons oog is ditmaal gevallen op het sterk presterende Bologna van Joshua Zirkzee. Zij spelen de op papier eenvoudige thuiswedstrijd tegen Verona. Ben jij klaar voor 3 nieuwe wedtips?

FC Utrecht - Heracles Almelo

Waar FC Utrecht in het begin van het seizoen nog werd uitgelachen om de torenhoge ambities die weer eens niet waar werden gemaakt, is de glimlach de laatste maanden terug in de Domstad. Er werd al maanden niet meer verloren en de 9e positie is inmiddels ingenomen. Bovendien boekte de ploeg van Ron Jans afgelopen week een zeer knappe 0-1 uitzege op FC Twente. Vandaag neemt FC Utrecht het op tegen Heracles Almelo, de nummer 14 van de Eredivisie. Weet FC Utrecht opnieuw te winnen? 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Jizz Hornkamp

Tegen PSV mocht het dan enigszins tegenvallen, met de doelpuntdrift van Jizz Hornkamp zit het wel snor. De aanvaller van Heracles scoort er in 2024 flink op los en is hierdoor van grote waarde voor zijn ploeg. Wij verwachten vandaag een sterk FC Utrecht, maar zien altijd kansjes voor de tegenpartij. Wij gaan daarom voor meer dan 0,5 schoten op doel van Jizz Hornkamp, de spits die 5 keer scoorde in zijn laatste 5 Eredivisie duels. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,08 op. 

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Willem II - Roda JC Kerkrade

In de Keuken Kampioen Divisie staat vanavond de kraker tussen de nummers 1 en 2 op het programma. Dit wil zeggen dat we te maken hebben met de 2 ploegen die momenteel de grootste kans hebben op promotie naar de Eredivisie. Willem II kende een kleine dip aan het einde van januari, maar wist vervolgens knap te winnen van De Graafschap en ADO Den Haag. Roda JC leek even af te haken maar boekte onlangs ook 2 knappe zeges op Dordrecht en FC Emmen. Wie trekt er vandaag aan het langste eind in Tilburg?

Doelpunt Ringo Meerveld

Waren het voorheen de spitsen van Willem II die wekelijks hun stempel op de wedstrijden drukten, gaat die eer de laatste weken uit naar Ringo Meerveld. De 21-jarige in Den Bosch geboren middenvelder maakte belangrijke treffers tegen De Graafschap en ADO Den Haag en zorgde er zo mede voor dat Willem II momenteel zo’n ruime voorsprong op de concurrentie heeft. Wij denken dat hij zijn goede vorm doorzet en vandaag zijn 8e van het seizoen binnen werkt. Een doelpunt van Meerveld levert je bij LeoVegas een quotering van 3,55 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Bologna - Verona

We sluiten deze Vrijdag Preview af in de stad die wereldwijd bekend is geworden door de overheerlijke saus die je over de spaghetti gooit. Het sterk presterende Bologna speelt hier in het Stadio Renato Dall’Ara tegen degradatiekandidaat Verona, waarbij we wel mogen spreken van een streekderby. Bologna is daarnaast redelijk Nederlands gekleurd met spelers als Joshua Zirkzee en Sam Beukema in de gelederen. Boekt Bologna vandaag de 5e zege op rij in de Serie A?

European Handicap -1 - Bologna

De laatste 3 thuiswedstrijden van Bologna in de Serie A werden opvallend genoeg allemaal zeer eenvoudig gewonnen. Van Sassuolo, Lecce en Fiorentina werd gewonnen met respectievelijk 4-2, 4-0 en 2-0. Aangezien Verona niet per se beter is dan de genoemde clubs, verwachten wij opnieuw een niet al te lastige avond voor Bologna. Wij gaan daarom voor een European Handicap -1 voor de nummer 5 van de Serie A. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,45 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën