Wedtips AC Milan-Inter

Wedtips AC Milan-Inter

10-05-2023

Maak je klaar voor een Italiaanse kraker in de halve finale van de Champions League: AC Milan - Inter. Een wedstrijd tussen twee grootmachten in het internationale voetbal die de afgelopen jaren allesbehalve hoge ogen wisten te gooien in Europa. Echter laten de Italiaanse ploegen dit seizoen zien dat de heropbouw van ‘calcio’ in volle gang is. Welke ploeg trekt er vanavond aan het langste eind en neemt volgende week een goed resultaat mee naar de terugwedstrijd. Wij vertellen je alles over de beste odds voor AC Milan - Inter Milan en geven je de beste tips van het moment. 

AC Milan is weer terug

Vorig jaar was het eindelijk weer eens AC Milan dat de Scudetto wist te grijpen. Na een jarenlange dip wisten de Rossoneri zichzelf eindelijk weer eens tot de beste van Italië te kronen. Een succesvolle campagne in de Champions League volgde, waarin vooral het uitschakelen van de Italiaanse kampioen Napoli tot de verbeelding sprak. In de Serie A gaat het echter minder goed voor de ploeg van Pioli. Ondanks de keurige 2-0 overwinning op Lazio Roma, staat AC Milan op een matige 5e positie, waardoor deelname aan de Champions League van volgend jaar op de tocht staat. Flikt AC Milan het weer en weten zij voor het eerst sinds 2007 de finale te halen?

Inter is weer in vorm

Voor Inter Milan geldt ongeveer hetzelfde als voor AC Milan. Ook Inter presteert de laatste jaren matig in de Champions League, waardoor het alweer 13 jaar geleden is dat de Nerazzurri de cup met de grote oren wist te winnen. De laatste weken zit Inter Milan er lekker in qua vorm. Na een zeer matige reeks werden de laatste 5 officiële duels allemaal gewonnen. Met de knappe 0-6 overwinning op Hellas Verona als meest opvallende uitslag. Daarbij moet gezegd worden dat de 0-2 overwinning op AS Roma van afgelopen weekend genoeg zegt over de huidige prestaties van de ploeg van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. Weet Inter Milan een goed resultaat neer te zetten?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Hakan Calhanoglu

Een van de meest opvallende spelers die vandaag op het veld staat is de Turk Hakan Calhanoglu. De middenvelder van Inter Milan is namelijk een oudgediende van AC Milan. Deze gevoelige overstap werd de speler met een waanzinnige trap niet in dank afgenomen. Echter heeft de Turkse international dit lekker achter zich gelaten en laat hij zich de laatste tijd voornamelijk zien aan de hand van goede prestaties. Zo maakte hij een ongekend doelpunt tegen Verona, terwijl hij ook afgelopen week tegen AS Roma een schot op doel wist te lossen. Wij verwachten dat hij het vandaag opnieuw flikt. Meer dan 0,5 schoten op doel van Hakan Calhanoglu levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op. 

Minder dan 2,5 doelpunten

Ondanks het feit dat de quoteringen niet al te gek hoog liggen, kunnen we er niet omheen om de tip minder dan 2,5 doelpunten te geven. Dit komt voornamelijk door de prestaties van AC Milan. In de laatste 8 officiële duels van AC Milan werd er namelijk geen enkele keer meer dan 2 keer gescoord. Dit geldt overigens ook voor de laatste ontmoetingen tussen beide ploegen (1-0 winst Inter). Reden genoeg om deze tip toch te geven. Minder dan 2,5 doelpunten tijdens AC Milan - Inter Milan levert je bij Circus een quotering van 1,57 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Rafael Leao

De speler met de meeste kwaliteit aan de kant van AC Milan is ongetwijfeld de Portugees Rafael Leao. De buitenspeler liet het Milan publiek afgelopen weekend even flink schrikken, aangezien het leek alsof hij geblesseerd raakte tegen Lazio Roma. Al vrij snel vertelde hij dat het meeviel, waardoor de sterspeler waarschijnlijk gewoon aan de aftrap staat. En dat is maar goed ook. De rappe dribbelaar creëert doorgaans meer dan genoeg kansen voor zichzelf en liet ook in zijn 10 minuten tegen Lazio zien dat hij extreem  doelgericht is. Wij gaan daarom voor meer dan 0,5 schoten op doel van Rafael Leao. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,74 op. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën