Weet Ajax zich te revancheren?

Weet Ajax zich te revancheren?

16-09-2023

Ga er maar eens goed voor zitten, want op deze zondag verwennen talloze clubs je met geweldige wedstrijden in binnen- en buitenland. Om 14.30 is het de beurt aan FC Twente en Ajax, terwijl Arsenal een paar uur later aftrapt op Goodison Park om Everton te verslaan. Om deze fraaie zondag heerlijk af te sluiten gaat Real Madrid om 21.00 spelen tegen Real Sociedad. Ingrediënten genoeg voor een mooie dag voetbal. Ben jij benieuwd naar onze wedtips? Lees dan snel verder!

FC Twente - Ajax

In Nederland zijn vandaag alle ogen gericht op de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. FC Twente is het seizoen fantastisch begonnen, al moet worden gezegd dat de 3 overwinningen allemaal werden behaald tegen laagvliegers. Aan de andere kant was het Ajax dat juist puntverlies leed tegen 2 laagvliegers. Zowel Excelsior als Fortuna Sittard pakten een punt tegen de bekritiseerde Amsterdammers. Wij zijn vooral benieuwd of de hoofdstedelingen iets beter op elkaar zijn ingespeeld. Weet Ajax revanche te nemen voor de pijnlijke nederlaag van vorig jaar in de Grolsch Veste? 

Draw no Bet - FC Twente 

Hoe lullig het ook is voor Maurice Steijn en Sven Mislintat, wij verwachten niet dat Ajax vandaag gaat winnen. Sterker nog, FC Twente is zo sterk in eigen huis dat we een zege voor de ploeg uit Enschede verwachten. Zeker omdat de thuisploeg al 21 competitiewedstrijden in eigen huis niet verloor. Wij gaan voor een Draw no Bet voor FC Twente, waarin je jouw inzet terug krijgt in het geval van een gelijkspel. Een Draw no Bet voor de Tukkers levert je bij Unibet een quotering van 1,98 op.  

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Everton - Arsenal

Wat is er toch in hemelsnaam aan de hand met Everton, de ploeg die jaren geleden steevast de nummer 6 van de Premier League was. Net als vorig jaar is het ook dit jaar enigszins dramatisch te noemen van wat The Toffees laten zien. De ploeg uit Liverpool staat momenteel op een 18e plek met 1 punt uit 4. Tegenstander Arsenal oogt nog enigszins wisselvallig, maar pakte toch 10 punten uit 4 duels. Hierin was vooral de late zege op Manchester United van groot belang. Maakt Arsenal de favorietenrol waar en wint het van Everton?

Minder dan 2,5 doelpunten

We hebben de meest recente duels van beide ploegen eens onder de loep genomen. Ons valt op dat er weinig wordt gescoord in deze duels. Zo viel er in de laatste 3 thuisduels van Everton steeds maar 1 doelpunt. Deze zelfde statistiek kan ook over Arsenal worden gezegd. Ook bij hen vielen er in de laatste 3 duels weinig doelpunten. Bovendien werd het vorig jaar 1-0 voor Everton in het thuisduel met de Londenaren. Wij gaan daarom voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij LivescoreBet een quotering van 2,40 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Real Sociedad

We sluiten deze week af met de Spaanse kraker tussen Real Madrid en Real Sociedad. De Koninklijke gaat momenteel onbedreigd aan kop in de competitie, aangezien het alle 4 de gespeelde duels wist te winnen. Tegenstander Real Sociedad verloor nog geen enkele wedstrijd, maar speelde wel 3 keer gelijk. Hierdoor staan de Basken op 6 uit 4. Beide ploegen zullen met een goed gevoel naar de Champions League duels van komende week willen gaan, waardoor we een mooie pot verwachten. Wie trekt er aan het langste eind?

Doelpunt Jude Bellingham

Je hebt goede aankopen en je hebt goede aankopen. En je hebt aankopen die trefzeker zijn in elk van de eerste 4 competitiewedstrijden. We hebben het over Jude Bellingham. De Engelsman kwam voor ruim €100.000.000 over van Borussia Dortmund en is zijn prijskaartje gek genoeg waard. 5 goals in 4 duels is nu eenmaal fantastisch. Wij denken dat hij het vanavond opnieuw flikt. Een doelpunt van Jude Bellingham levert je bij bet365 een quotering van 2,87 op.

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën