Wie gaat er naar de finale?

Wie gaat er naar de finale?

16-05-2023

Heb jij vorige week uitgebreid de tijd genomen om de wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City eens rustig te bekijken? Dan is je vast opgevallen dat het niveau van beide ploegen van ongekende klasse was. Vergelijk dit met een willekeurige wedstrijd in de Eredivisie en je weet simpelweg niet wat je ziet. Aannames, passes, kracht, stuk voor stuk zaken die van wereldklasse niveau waren. Laten we hopen dat beide ploegen vandaag ook alles uit de kast halen tijdens de return in de halve finale van de Champions League. Lukt het Manchester City om de finale te behalen? Of zorgt Real Madrid voor een kleine verrassing door Engelsen in eigen huis uit te schakelen? Wij helpen je graag verder en geven je 3 wedtips.

Manchester City, de grote favoriet

Afgelopen weekend won Brighton Hove & Albion met 0-3 op bezoek bij Arsenal, terwijl Manchester City met dezelfde cijfers wist te winnen van Everton. Hierdoor is de landstitel zo goed als zeker voor de ploeg van Pep Guardiola. Tussendoor staat er echter nog het belangrijke affiche met Real Madrid op het programma. Vorige week schoot City genoeg op doel, maar was het aan een ijzersterk optreden van Thibaut Courtois te danken dat City ‘maar’ 1 keer wist te scoren in Spanje. Voor The Citizens telt zoals bekend maar 1 ding, waardoor we ongetwijfeld gaan genieten van een aanvallende ploeg. Flikt Haaland het ook in de halve finale van de Champions League? 

Real Madrid valt niet te onderschatten 

Het Real Madrid van Carlo Ancelotti boekte afgelopen weekend een zeer moeizame 1-0 overwinning op het laaggeklasseerde Getafe. Echter was het Atlético Madrid dat met 1-0 verloor van het al gedegradeerde Elche, waardoor de Koninklijke de 2e plek veroverde. Barcelona werd kampioen, waardoor momenteel alleen de Champions League nog interessant is. Vorige week hebben de Madrilenen laten zien dat ze wellicht nog altijd de beste counterploeg op aarde zijn. De snelheid van spelers als Vinicius Jr en Rodrygo is ongekend, terwijl de balvaste Karim Benzema de ballen zonder pardon neerlegt waar hij wil. Flikt Real Madrid het opnieuw en staan ze net als vorig jaar in de finale? 

Meer dan 1,5 schoten op doel - Erling Haaland 

De grote man op de internationale velden is de Noorse spits Erling Braut Haaland. De topscorer van de Premier League maakte afgelopen weekend tegen Everton opnieuw een goal en scherpte hiermee zijn eigen record verder aan. Ondanks dat hij vorige week in Bernabeu niet tot scoren kwam, loste de doelgerichte gigant meerdere pogingen. Wij verwachten dat hij het vandaag in eigen stadion opnieuw gaat laten zien. Wij gaan vol voor meer dan 1,5 schoten op doel van de Manchester City aanvaller. Meer dan 1,5 schoten op doel voor Erling Haaland levert je bij Unibet een quotering van 2,08 op. 

Meer dan 3,5 doelpunten 

Wedstrijden tussen Manchester City en Real Madrid die in Engeland worden gespeeld leveren doorgaans veel doelpunten op. Zo vielen er in de laatste 3 edities in het Etihad Stadion in totaal 15 goals, een gemiddelde van 5 goals per duel. Als we kijken naar de thuiswedstrijden van City in de Engelse Premier League, dan zien we dat er in 6 van de laatste 9 duels meer dan 3 doelpunten vielen. Dit geeft ons reden genoeg in te zetten op meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,50 op.  

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel – Rodrygo

Een van de meest dreigende spelers van Real Madrid is de rechteraanvaller Rodrygo. De flankspeler liet vorige week zijn klasse al regelmatig zien, een gegeven dat voorkomt in veel van zijn laatste Champions League potjes. Hij maakte dit seizoen al 5 goals in Europa en loste meerdere schoten op doel in de halve- en kwartfinale wedstrijden. Met name in de uitwedstrijd tegen Chelsea liet hij zien over een waanzinnige doelgerichtheid te beschikken, aangezien hij 2 keer wist te scoren. Lukt het hem om Ederson vanavond minimaal 1 keer onder vuur te nemen? Wij verwachten van wel. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij Jack’s een quotering van 2,18 op.  

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën