Wint Barcelona uit in Napels?

Wint Barcelona uit in Napels?

20-02-2024

Net als gisteren staan er vandaag weer 2 mooie wedstrijden in de Champions League op het programma, met daarbij 1 duel in de Premier League. In het Miljardenbal reist het matig presterende FC Barcelona van Frenkie de Jong af naar het zuiden van Italië om tegen het eveneens matige Napoli te spelen. In Portugal gaat Arsenal tegelijkertijd tegen FC Porto spelen voor een plekje in de kwartfinale. Tot slot speelt het Nederlands getinte Liverpool op Anfield een wedstrijd tegen Luton Town. Klaar voor een avondje internationaal topvoetbal?

Porto - Arsenal

We beginnen met Arsenal, de ploeg die al decennialang hunkert naar nationaal en internationaal succes. Dit lijkt echter steeds dichterbij te komen sinds de aanstelling van Mikel Arteta. De ploeg doet sinds lange tijd weer mee in de Premier League en kent ook in de Champions League een tot nu toe sterke campagne. Vandaag strijden ze in Lissabon tegen FC Porto. Hierin proberen de Gunners vanzelfsprekend een goed resultaat mee voor de return in het eigen Emirates Stadium. Wint de nummer 2 van Engeland van de nummer 3 van Portugal?

Winst Arsenal

Arsenal verkeert momenteel weer in bloedvorm. Na een zeer rommelige periode rondom de jaarwisselingen boeken The Gunners inmiddels de ene na de andere zege. Een 6-0 en 5-0 zege op bezoek bij West Ham United en Burnley is hier het levende bewijs van. Wij denken daarom dat Arsenal vandaag opnieuw wint. Ook omdat Porto de laatste weken nog wel eens tegen een zeperd aanliep en bijvoorbeeld niet won van Arouca en Rio Ave. Winst voor Arsenal levert je bij Circus een quotering van 1,70 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Napoli - FC Barcelona

Waar Napoli en FC Barcelona vorig jaar nog de trotse kampioenen van de Serie A en La Liga waren, is het dit jaar eigenlijk huilen met de pet op. Barcelona staat nog op de 3e plek in Spanje, maar de 9e plek van Napoli in Italië spreekt absoluut boekdelen. Over de invloed van een trainer gesproken. In de achtste finale van de Champions League proberen beide ploegen nog iets van het seizoen te maken. Wie boekt vanavond het beste resultaat in Stadio Diego Armando Maradona, het stadion vernoemd naar de oud-speler van zowel de Napolitanen als de Catalanen?

Doelpunt Robert Lewandowski

Barcelona mag dan niet het beste jaar kennen, de laatste weken heeft het wel weer een spits die weet wat scoren is. Robert Lewandowski, La Liga topscorer van het afgelopen seizoen, begint weer langzaam in vorm te komen en was trefzeker in zijn laatste 3 duels. Zowel tegen Alaves, Granada en Celta de Vigo wist de Pool minimaal 1 doelpunt te produceren. Wij denken dat hij het vanavond opnieuw doet tegen een ploeg die in een zeer matige fase zit. Een doelpunt van Robert Lewandowski levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Liverpool – Luton Town

De laatste Europese topclub die vandaag in actie komt is Liverpool. Niet in de Champions League, maar gewoon in de eigen Premier League. The Reds van Jürgen Klopp spelen vandaag tegen Luton Town en hopen hiermee de koppositie enigszins te versterken. Dit moet gebeuren tegen de nummer 17 van de competitie. Toch netjes dat de promovendus zo aardig mee doet en nog altijd kans maakt op handhaving. Loopt Liverpool vandaag voor even uit op Arsenal en Manchester City?

Cody Gakpo – Scoort of geeft assist

De Nederlandse fans van Liverpool genieten de laatste weken weer genoeg van Cody Gakpo. Zo speelde de Eindhovenaar een zeer sterke wedstrijd tegen Brentford, waarin hij goed was voor een treffer en een assist op Mohammed Salah. Wij denken dat Liverpool vandaag een eenvoudige avond tegemoet gaat, waarin Cody Gakpo opnieuw goed gaat zijn voor een doelpunt of assist. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,80 op.

Check de actuele Premier League League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën