Wint Bayer Leverkusen ook de Europa League?

Wint Bayer Leverkusen ook de Europa League?

22-05-2024

Ben jij klaar voor de Europa League finale tussen Atalanta Bergamo en Bayer Leverkusen? En kan je het toch niet laten om een weddenschap te plaatsen op deze in Dublin gespeelde eindstrijd. Maak dan ook vandaag gebruik van de hoogste quoteringen die je vindt op onze website. Wij bereiden je voor op deze Nederlands getinte kraker en geven je 3 wedtips. 

BetMGM, de nieuwste bookmaker van Nederland

Voordat we beginnen met onze wedtips willen wij graag even de aandacht vestigen op BetMGM. Deze nieuwe bookmaker is deze week live gegaan en geeft een verpletterende eerste indruk af! Je kunt bij deze bookmaker terecht voor een prachtige welkomstbonus (5x €10 Free Bets), hele hoge odds en geweldige promoties. Lees onze BetMGM recensie even rustig door om onze ongezouten mening te checken. Maak een account aan via deze link en claim jouw welkomstbonus!

Atalanta Bergamo - Bayer Leverkusen

Zowel Atalanta Bergamo als Bayer Leverkusen kennen een alleraardigst seizoen. Wel is duidelijk dat de Duitsers het beste seizoen ooit draaien. De ploeg van Xabi Alonso werd ongeslagen kampioen in Duitsland en maakt zowaar nog kans op twee andere prijzen. Die Werkself speelt namelijk ook de finale van de DFB Pokal. Vandaag krijgt de ploeg van Jeremie Frimpong echter een zware dobber voor de kiezen in de vorm van Atalanta Bergamo. 

Niet al te lang geleden was het Atalanta Bergamo dat vriend en vijand verraste met een geweldige campagne in de Champions League. Een geweldige campagne waar ook Ajax de gevolgen van ondervond. De Italianen verkeren in uitstekende vorm en wisten de laatste 5 duels in de Serie A te winnen. Hierdoor staat men op minder verliespunten dan nummer 4 Juventus, waardoor de 4e plek voor het grijpen ligt. Pakt Atalanta Bergamo vandaag de allereerste Europese prijs? Of gaat die eer naar de Duitsers?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Teun Koopmeiners

Veel Nederlandse ogen zijn vanavond gericht op de verrichtingen van Teun Koopmeiners. De oud-speler van AZ Alkmaar is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen voor de ploeg uit Lombardijen en kan geweldige statistieken overleggen. Het was dit jaar al 12 keer raak in de competitie. Wij denken dat hij vandaag minimaal een keer op doel gaat schieten. Meer dan 0,5 schoten op doel van Teun Koopmeiners levert je bij BetMGM een quotering van 1,92 op. 

Asian Handicap +0,5 - Atalanta Bergamo

Opvallend genoeg is Bayer Leverkusen bij uitstek de favoriet voor het winnen van de beker die Feyenoord voor het laatst in 2002 won. Natuurlijk kennen de Duitsers een geniaal seizoen, maar een ploeg als Atalanta Bergamo mag je nooit uitsluiten. Zeker omdat de Italianen twee jaar geleden nog twee keer wisten te winnen van Bayer Leverkusen. Om die reden kiezen wij vandaag voor een Asian Handicap +0,5 voor Atalanta Bergamo, waardoor een gelijkspel dus genoeg is voor een winnende bet. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,07 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Alex Grimaldo

Natuurlijk zijn wij Nederlanders fan van de verrichtingen van de halve Nederlander Jeremie Frimpong. Toch staat er aan de linkerkant van het veld ook een speler die dit seizoen bizarre statistieken kan overleggen. De oud-speler van Benfica scoorde dit seizoen 10 keer in Bundesliga  en was ook goed voor 2 treffers in de Europa League. Wij denken dat de 28-jarige linkspoot vandaag minimaal een keer op doel schiet. Meer dan 0,5 schoten op doel levert je bij ZEbet een quotering van 2,12 op. 

Check de actuele Europa League odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën