Zet PSV een nieuwe stap richting het kampioenschap?

Zet PSV een nieuwe stap richting het kampioenschap?

12-04-2024

Zet PSV vandaag een nieuwe stap richting het kampioenschap van Nederland? Dan dienen ze winnen van Vitesse, een opgave die op papier redelijk eenvoudig is. In Engeland staat vanmiddag een fraai programma ingeroosterd, waarbij het duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur de meest aantrekkelijke is. Zeker met het oog op Champions League voetbal. Tot slot reizen we af naar Spanje, waar de topper tussen Atlético Madrid en Girona op het programma staat. Ben jij klaar voor wat wedinspiratie?

PSV - Vitesse

We beginnen deze Zaterdag Preview in Eindhoven. Hier neemt koploper PSV het op tegen hekkensluiter Vitesse. Wat dat betreft kan het verschil niet groter zijn. De Eindhovenaren hebben nog 2 overwinningen nodig om de titel veilig te stellen, terwijl Vitesse moet winnen om degradatie te voorkomen. De achterstand op de 16e plek is momenteel 5 punten, waardoor het absoluut code rood is in Gelderland. Doet PSV wat je van hen mag verwachten?  

Doelpunt Johan Bakayoko

Vorige week tipten we op een treffer van Johan Bakayoko. Zonder onszelf te veel op de borst te kloppen, had dit jou best wat geld op kunnen leveren. Om die reden geven we je deze tip deze keer opnieuw. Bakayoko scoorde inmiddels 3 wedstrijden op rij en Vitesse zal ongetwijfeld als kanonnenvoer gaan fungeren. Wij denken dat Bakayoko zijn 4e op rij gaat maken. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2.32 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Newcastle United - Tottenham Hotspur

We pakken door en reizen af naar St. James Park, het stadion van Newcastle United. Hier spelen The Magpies vandaag een interessante wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De Spurs vinden zichzelf sinds kort weer terug op de 4e plek, de plek die recht geeft op Champions League voetbal. Newcastle United kent een beduidend minder jaar dan vorig jaar, maar herpakt zich de laatste weken redelijk. 7 punten uit 3 duels is namelijk prima. Kunnen zij het ook Tottenham lastig maken?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Pedro Porro

Pedro Porro, dat bekt lekker he? Wij zijn stiekem fan aan het worden van de Spaanse rechtsback van Tottenham Hotspur. De aangever van vele treffers was vorige week zelf trefzeker en heeft hierdoor een flink aandeel in de prestaties van de Londenaren. Wij denken dat hij vandaag voor de 3e keer op rij minimaal 1 schot op doel lost. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,18 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Atlético Madrid - Girona

In Spanje speelt nummer 4 Atlético Madrid vandaag een thuiswedstrijd tegen nummer 3 Girona. Beide ploegen dromen van deelname aan de Champions League in het seizoen 2024-2025 en weten dat hier veel geld valt te verdienen. Wel moeten beide ploegen nog de nodige punten verzamelen. Nummer 5 Athletic de Bilbao hijgt namelijk in de nek. Weet Girona de Madrilenen net als eerder dit jaar in Catalonië te verslaan?

Meer dan 1,5 doelpunten - Atlético Madrid 

Er valt iets op aan de prestaties van Atlético Madrid. De Madrilenen scoorden namelijk minimaal 2 keer in elk van de laatste 3 ontmoetingen tegen Girona in het Wanda Metropolitano. Ook in 80% van de overige laatst gespeelde wedstrijden scoorde Atlético 2 of meer doelpunten in eigen stadion. Om die reden gaan wij vandaag volle bak voor meer dan 1,5 doelpunten voor Atlético Madrid. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,85 op.  

Check de actuele La Liga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.​

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën