Atalanta tegen AS Roma in de Serie A

Atalanta tegen AS Roma in de Serie A

24-04-2023

Op de dag dat AZ de UEFA Youth League kan winnen, staan er onder de professionals gelukkig ook een aantal boeiende wedstrijden op het programma. Zo zien we in de Keuken Kampioen Divisie dat Jong Ajax op bezoek gaat bij Jong FC Utrecht. In de Serie A speelt José Mourinho een kraker, aangezien zij op bezoek gaan bij het Nederlands getinte Atalanta Bergamo. Is The Special One ook deze Hollanders de baas? We sluiten de Maandag Preview af in de Engelse Championship, de competitie waarin het kleine Luton Town kans maakt op promotie naar het allerhoogste niveau van Engeland. Nummer 3 Luton Town neemt het vandaag op tegen nummer 4 Middlesbrough. Een krakertje dus! 

Jong FC Utrecht - Jong Ajax

Jong Ajax is de laatste weken in vorm. Sinds de promotie van John Heitinga lijkt het erop alsof de ploeg ineens punten gaat pakken. Daar moet wel aan worden toegevoegd dat de Amsterdamse beloftenploeg vaak aanvulling krijgt van spelers als Fransisco Conceicao. Vandaag gaat Jong Ajax op bezoek bij Jong FC Utrecht, de ploeg die al geruime tijd als hekkensluiter fungeert. Aan dit laatste lijkt weinig te veranderen, alhoewel de Domstedelingen 2 weken geleden zowaar met 4-2 wisten te winnen van TOP Oss. Wint Jong Ajax voor de 4e keer op rij?

Meer dan 3,5 doelpunten

Wij gaan voor een doelpuntrijke wedstrijd. Dit is iets wat we veelvuldig terugzien in de wedstrijd van de Amsterdammers. Ook vorige week tipten we meer dan 3,5 doelpunten, waarna Jong Ajax met 5-4 van Jong PSV wist te winnen. In 5 van de laatste 6 wedstrijden werd minimaal 5 keer gescoord, waardoor wij het nogmaals aandurven voor de meer dan 3,5 doelpunten te gaan. Een wedstrijd met minimaal 4 doelpunten levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,89 op.

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker. 

Atalanta Bergamo - AS Roma

Van de Keuken Kampioen Divisie pakken we hem door naar de Serie A, waarschijnlijk de meest succesvolle competitie van dit voetbalseizoen. Omdat het Italiaanse voetbal aardig in de lift zit, zullen zowel Atalanta Bergamo als AS Roma maar wat graag een plek bij de eerste vier willen bemachtigen. Momenteel ziet dit er een stuk rooskleuriger uit voor de Romeinen. De ploeg staat op een 4e positie en zag zowaar Juventus weer voorbij stuiven door de plotselinge teruggave van 15 punten. Atalanta staat 7 punten onder AS Roma en kan vandaag dus niets anders doen dan winnen. Lukt het de Nederlanders Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer wel om José Mourinho een pak slaag te geven?

Draw no bet - AS Roma

Atalanta Bergamo lijkt niet helemaal meer op de ploeg die onlangs nog schitterde in de Champions League. Zo werden er maar 2 van de laatste 8 Serie A wedstrijden gewonnen door de ploeg uit Lombardije. AS Roma won 4 van de laatste 5 wedstrijden en liet tegen Feyenoord zien dat ze uitstekende kwaliteiten bezitten. Aangezien de Romeinen vorig jaar met 1-4 te sterk waren voor Atalanta, verwachten wij dat de ploeg van Georginio Wijnaldum vandaag zomaar kan gaan winnen. Om enige zekerheid in te bouwen gaan we voor een draw no bet voor AS Roma, waarbij je de inzet terug krijgt in het geval van een gelijk spel. Een draw no bet voor AS Roma levert je bij Unibet een quotering van 2,20 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 

Luton Town - Middlesbrough

We sluiten deze Maandag Preview af met de wedstrijd tussen Luton Town en Middlesbrough, twee ploegen die volgend jaar zomaar actief kunnen zijn op het hoogste niveau in Engeland. Van een club als Middlesbrough mag je verwachten dat ze zo nu en dan acteren in de Premier League. Zeker gezien de jaren waarin Boudewijn Zenden en Jimmy Floyd Hasselbaink floreerden. Van Luton Town wordt echter al jaren niets verwacht. En toch staan ze knap op een 3e plek en stevenen ze minimaal op de play-offs af. Beide ploegen zijn verzekerd van de play-offs, waardoor de wedstrijden om tientallen miljoenen er binnenkort aankomen. Wie begint hier met het fijnste gevoel aan?

Doelpunt Carlton Morris

Na een zeer matige reeks van 1 punt uit 3 wedstrijden, lijkt Middlesbrough weer enigszins uit het dal te zijn gekropen. Onlangs werd namelijk eenvoudig van Norwich City en Hull City gewonnen. Luton Town kent een reeks van 11 ongeslagen wedstrijden, waardoor het daar wel goed zit met de vorm. Hierin is voornamelijk een grote rol weggelegd voor de 27-jarige Carlton Morris. De aanvaller scoorde al 3x op rij en wist er dit jaar al 19 te maken. Wij verwachten dat hij het vandaag weer flikt. Een doelpunt van Carlton Morris namens Luton Town levert je bij bet365 een quotering van 3,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën