Bayern München op revanche in Rome!

Bayern München op revanche in Rome!

13-02-2024

Ook op deze woensdag 14 februari, de dag van de liefde, denderen we door met Champions League voetbal. Dat betekent dat je het romantisch aan een biefstukje zitten wel kunt vergeten. Wel zit je met een zak paprika ribbelchips voor de buis met topwedstrijden als PSG - Real Sociedad en Lazio Roma - Bayern München op de beeldbuis. Oddsbeater.nl is in het leven geroepen om jou te voorzien van de hoogste quoteringen bij de Nederlandse bookmakers en het geven van interessante wedtips. Ben jij er klaar voor?

Paris-SG - Real Sociedad

We beginnen met de wedstrijd van Paris-SG, de Franse topclub die al jarenlang snakt naar een internationaal succes. Dit jaar proberen de Parijzenaren opnieuw aan de hand van Kylian Mbappe de cup met de grote oren te veroveren. Om een plek in de kwartfinale af te dwingen dienen de Fransen hiervoor af te rekenen met Real Sociedad, de nummer 7 van de Spaanse La Liga. Geen onmogelijke opgave wat ons betreft. Zet Paris-SG vandaag een goed resultaat neer in het Parc-des-Princes?

Paris-SG wint zonder tegendoelpunt

Er is iets vreemds aan de hand in Baskenland. Het maken van doelpunten wil namelijk al een lange tijd niet lukken. Sterker nog, in de laatste 4 gespeelde wedstrijden werd er geen enkel doelpunt gemaakt. Toch matig tegen ploegen als Osasuna, Real Mallorca en Rayo Vallecano. Aangezien Paris-SG de ene na de andere winst boekt, verwachten wij daarom een zege voor de Fransen zonder tegendoelpunt. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Gonçalo Ramos

De laatste week komt de Portugees Gonçalo Ramos er steeds beter in. De peperdure aankoop van Paris-SG werd al min of meer ‘weggebonjourd’, maar scoorde in elk van zijn laatste 2 duels in de Franse Ligue 1. Hiermee laat de speler die op het WK in Qatar een hattrick scoorde tegen Zwitserland zien dat hij absoluut van meerwaarde is voor de ploeg van Luis Enrique. Wij verwachten een dominant Paris-SG en gaan hierdoor voor een nieuwe treffer van Ramos. Dit levert je bij Unibet een quotering van 3,15 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Lazio Roma - Bayern München

Voor het toeziend oog van miljoenen voetbalfans ging Bayern München afgelopen weekend keihard af in de uitwedstrijd tegen het ijzersterke Bayer Leverkusen. Der Rekordmeister was vrijwel niet opgewassen tegen het geweld van de ploeg van Xabi Alonso en liep tegen een zeperd van 3-0 op. Vandaag gaan de Duitsers op eerherstel, waarbij zij in Rome spelen tegen Lazio Roma. De Romeinen staan achtste in de Serie A en kennen hierdoor een allesbehalve vlekkeloos seizoen. Wel werd er afgelopen weekend overtuigend van Cagliari gewonnen (1-3). Weet Lazio Roma de zwakke plekken van Bayern te vinden?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Gustav Isaksen

Een van de lichtpuntjes aan Romeinse zijde is de aanwezigheid van de 22-jarige Deen Gustav Isaksen. De van Midtjylland overgekomen aanvaller schiet namelijk met grote regelmaat op het vijandelijke doel. Zo ook in zijn laatste wedstrijden tegen Atalanta Bergamo en Cagliari. Aangezien Bayern München steeds vaker maar wat ‘aanrommelt’, verwachten wij kansen voor Lazio. Daarom gaan wij voor meer dan 0,5 schoten op doel van Gustav Isaksen. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,98 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Beide teams scoren - JA

Wij denken dat zowel Lazio Roma als Bayern München vandaag het net gaan vinden. Beide ploegen hebben de grootste moeite met het houden van de ‘0’ en lieten in hun twee eerdere ontmoetingen zien allebei het net te kunnen vinden. De 2 onderlinge wedstrijden die tot nu toe werden gespeeld eindigden in een 2-1 en 4-1 overwinning voor de Duitsers. Mede daardoor, plus het feit dat Bayern 6 tegengoals in de laatste 3 duels kreeg, gaan wij voor Beide teams scoren - JA. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,77 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën