Blijft Bayer Leverkusen een heel seizoen ongeslagen?

Blijft Bayer Leverkusen een heel seizoen ongeslagen?

17-05-2024

Krijgt Bayer Leverkusen het voor elkaar om een heel Bundesliga seizoen ongeslagen te blijven? De titel is al binnen, maar de titel ‘ongeslagen kampioen’ willen ze ongetwijfeld maar wat graag toevoegen. Om dit voor elkaar te krijgen dienen ze minimaal een punt te halen tegen FC Augsburg. In Nederland zien we de play-off wedstrijd tussen Dordrecht en FC Emmen. Wie plaatst zich voor de halve finale voor een plek in de Eredivisie? Ook voor Atalanta een belangrijke wedstrijd. De ploeg van Teun Koopmeiners maakt nog kans op Champions League voetbal, maar moet wel zien te winnen van Lecce. Oddsbeater.nl geeft jou 3 wedtips.

FC Dordrecht - FC Emmen

Vorige week speelden FC Dordrecht en FC Emmen met 2-2 gelijk op de Meerdijk. Dordrecht had het beste van het spel en leek hierdoor de geweldige vorm door te zetten. Ondanks het feit dat de ploeg uit Zuid-Holland hierdoor inmiddels alweer 14 wedstrijden op rij ongeslagen is, betekende deze 2-2 wel het vierde gelijkspel op rij. Hierdoor moeten ze vandaag zo scherp als een mes zijn, aangezien de tegenstander uit Drenthe de laatste 4 duels van de reguliere competitie zomaar wist te winnen. Wie gaat er vandaag een rondje verder en maakt nog altijd kans op een plekje in de Eredivisie?

Doelpunt Vicente Besuijen

Een van de spelers die er mede verantwoordelijk voor is dat FC Emmen in een goede vorm verkeert, is Vicente Besuijen. De in Colombia geboren oud-aanvaller van ADO Den Haag en Aberdeen scoorde in 5 van de laatste 6 duels. Waaronder dus in de heenwedstrijd tegen Dordrecht. Wij denken dat de 23-jarige aanvaller het vandaag opnieuw flikt. Een treffer van Vicente Besuijen levert je bij Unibet een quotering van 3,60 op.

Bayer Leverkusen - FC Augsburg

Xabi Alonso flikte vorige week het onwerkelijke. Zijn ploeg, Bayer Leverkusen, is inmiddels al 50 wedstrijden ongeslagen in het huidige seizoen. De titel in de Bundesliga is al binnen, terwijl de finales van de DFB-Pokal en de Europa League nog staan te wachten. Pakt Die Werkself vandaag minimaal 1 punt? Dan gaan ze de boeken in als de ploeg die kampioen werd zonder een enkele nederlaag. Tegenstander FC Augsburg is al uitgespeeld. De ploeg van Jeffrey Gouweleeuw staat 10e en zou eventueel nog 8e kunnen worden.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Jeremie Frimpong

Wij verwachten vandaag een ruime zege voor Bayer Leverkusen. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen en vorige week werd het uitduel met VfL Bochum overtuigend met 0-5 gewonnen. Wij verwachten daarbij een grote rol voor Jeremie Frimpong. De wingback, die waarschijnlijk een plekje krijgt in de selectie van Ronald Koeman, is dit seizoen al veelvuldig bij doelgevaar betrokken middels goals en assists. Wij denken dat hij vandaag meer dan 1,5 schoten op doel lost. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,25 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Lecce - Atalanta

In Italië nadert de Serie A ook het einde. Inter Milan is al een tijdje kampioen, maar met name onderin valt er nog meer dan genoeg te beslissen. Ook de strijd om de Champions League ligt nog open. Atalanta Bergamo zit er momenteel erg goed in en staat op een 5e plek. Met 1 verliespunt minder dan nummer 4 Juventus is de kans daarom aanwezig dat men zich volgend jaar in het Miljardenbal mag melden. Lecce is op een haar na veilig en kan na vandaag ongetwijfeld de champagne opentrekken.

Minder dan 2,5 doelpunten 

De oplettende kijker weet dat wedstrijden van Lecce doorgaans zonder al te veel spektakel zitten. In de laatste 5 duels in de Italiaanse competitie vielen er namelijk geen enkele keer meer dan 2 doelpunten. Wij denken dat we vandaag opnieuw een spannend duel gaan zien zonder al te veel doelpunten. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,82 op.

Check de actuele Serie A quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën