Blijft Tottenham ongeslagen in de Premier League?

Blijft Tottenham ongeslagen in de Premier League?

06-10-2023

Na een wisselende Europese week staat er nog een Eredivisie speelronde op het programma, voordat we ons weer mogen opmaken voor de nodige interlands. De Nederlandse topclubs komen allemaal morgen in actie, met onder andere de topper tussen Ajax en AZ Alkmaar. Voordat het zover is, focussen we ons vandaag op een drietal andere potjes. Wij hebben gekozen voor Vitesse - Excelsior, Luton Town - Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund tegen Union Berlin. Ben jij klaar voor de 3 wedtips van OddsBeater?

Vitesse - Excelsior

We trappen af in eigen land, waarin de verrassende nummer 5 Excelsior op bezoek gaat bij Vitesse. De Arnhemmers wonnen vorige week na 5 nederlagen op rij, waardoor ze de laatste plekken hebben verlaten. Excelsior ondergaat een ontzettend goede seizoensstart, waarbij de laatste 2 wedstrijden werden gewonnen van SC Heerenveen en Sparta. Weet Excelsior voor de 4e keer op rij punten te pakken? Of heeft de zege van Vitesse op rivaal NEC de ploeg van Phillip Cocu een enorme boost gegeven?

​Asian Handicap +0,5 - Excelsior

Wij denken dat Excelsior de bijzonder sterke reeks gaat voortzetten. Ook omdat Vitesse dit seizoen alle drie de thuiswedstrijden verloor. De Kralingers wonnen juist al 2 van de 3 wedstrijden op vreemde bodem en lijken daarmee bezig aan een historisch seizoen. Ook de laatste onderlinge resultaten lijken in het voordeel van de ploeg van Marinus Dijkhuizen uit te vallen. Vitesse wist geen van de laatste 2 ontmoetingen te winnen. Wij gaan daarom voor een Asian Handicap +0,5 voor Excelsior. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,18 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Luton Town - Tottenham Hotspur

Een van de best presterende ploegen in de Engelse Premier League is Tottenham Hotspur. De ploeg van Mickey van der Ven staat op een knappe 2e positie. Er werd nog geen wedstrijd verloren, terwijl vorige week op zeer dubieuze wijze van Liverpool werd gewonnen. Toch lijkt het vertrek van topscorer Harry Kane de ploeg geen strobreed in de weg te leggen. Promovendus Luton boekte vorige week de eerste zege van het seizoen op bezoek bij Everton, maar ging midweeks pijnlijk met 1-2 onderuit tegen Burnley. Zet Tottenham de ijzersterke vorm door? 

Meer dan 1,5 schoten op doel - Heung-Min Son

De grote man van Tottenham Hotspur is de Zuid-Koreaan Heung-Min Son. Na het vertrek van zijn maatje Harry Kane is het de Aziaat die zijn ploeg op sleeptouw neemt. Zo scoorde hij inmiddels 6 doelpunten in de Premier League en was hij recent tegen Arsenal en Liverpool zeer belangrijk met zijn goals. Wij verwachten dat hij vandaag minimaal 2 schoten op doel gaat lossen. Zeker omdat The Spurs volgens ons zwaar de overhand gaan hebben op Kenilworth Road. Meer dan 1,5 schoten voor Son levert je bij Unibet een quotering van 2,10 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Borussia Dortmund - Union Berlin

​We sluiten deze Zaterdag Preview af met de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Union Berlin. Hierbij valt vooral op dat Champions League deelnemer Union Berlin het zeer matig doet in de Bundesliga. De ploeg van Sheraldo Becker staat namelijk op een teleurstellende 11 positie met 6 punten uit 6 duels. Bovendien gingen de laatste 6 duels allemaal verloren. Dortmund won de laatste 3 duels in de Bundesliga en staat op een paar puntjes van koploper Bayer Leverkusen. Weet Dortmund deze pot te winnen? En weet Malen weer eens te scoren?

Minder dan 0,5 doelpunten - Union Berlin

Wij denken dat Union Berlin vandaag niet tot scoren komt. Waarom? Omdat de ploeg uit Berlijn maar 1 doelpunt maakte in de laatste 4 duels in de Duitse competitie. Bovendien hield Dortmund dit seizoen de ‘0’ in 2 van de 3 thuiswedstrijden. Dit alles leidt tot een weddenschap van minder dan 0,5 doelpunten voor Union Berlin en levert je bij Unibet een quotering van 2,48 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën