Brenet is on fire

Brenet is on fire

09-03-2024

Zin in een middagje Premier League? Of schakel je het liefst door naar de Bundesliga? En wat te denken van de topper tussen Bologna en Inter Milan in de Serie A? Wat je ook kiest, het staat vast dat we weer een mooie zaterdag vol nationaal en internationaal voetbal gaan beleven. Wij zijn er natuurlijk als de proppen bij om jou te trakteren op de mooiste odds van de dag. Deze check je nu in onze Oddsvergelijker!

FC Twente - Sparta

We hebben het FC Twente van Joseph Oosting de laatste weken iets vaker links laten liggen dan gewenst. Simpelweg omdat clubs als Ajax en AZ Alkmaar toch nog net dat streepje voor hebben. Toch doen de Tukkers het uitstekend met de 3e plek, waarmee ze zich mogen opmaken voor de voorronde van de Champions League. Vandaag speelt de ploeg uit Overijssel tegen Sparta Rotterdam. Op het eerste oog lijkt een nieuwe zege in de Grolsch Veste in maak. Of zorgen de Spangenaren voor een kleine verrassing?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Joshua Brenet

Ooit een veelbelovende back bij PSV en via wat buitenlandse omwegen inmiddels niet meer weg te denken uit de basis bij FC Twente. We hebben het natuurlijk over Joshua Brenet. De aanvallend ingestelde rechtsback was trefzeker in de laatste 2 duels voor zijn ploeg tegen respectievelijk Go Ahead Eagles en Vitesse. Gezien zijn voorwaartse intenties verwachten wij ook vandaag minimaal 1 schot op doel van Brenet. Meer dan 0,5 schoten op doel van Joshua Brenet levert je bij Circus een quotering van 2,25 op.

Check de actuele Eredivisie odds in onze Oddsvergelijker.

Arsenal - Brentford

De Gunners zijn los. Arsenal zit in de sterkste fase van het seizoen en boekt de ene na de andere wervelende zege. Zo was de ploeg van Mikel Arteta afgelopen maandag voor de rust al klaar, aangezien de Londenaren met een 0-5 voorsprong thee gingen drinken op bezoek bij Sheffield United. Het betekende de 4e wedstrijd op rij waarin Arsenal minimaal 4 keer scoorde, waardoor het opnieuw een tegenstander kansloos achter liet. Vandaag ontvangt Arsenal een andere Londense ploeg in de vorm van Brentford. Zij staan op de 15e plek en wonnen geen van de laatste 4 duels. Hierin kregen ze bovendien 11 tegentreffers om de oren. Ligt er een nieuwe monsterzege voor Arsenal op de loer?

European Handicap -2 – Arsenal

Dat Arsenal vandaag wint is voor ons geen enkele twijfel. De laatste 7 Premier League duels werden allemaal gewonnen, waarbij er 6 met minimaal 2 doelpunten verschil eindigden. Sterker nog, van deze 7 overwinningen waren er 5 waarbij het verschil in doelpunten op 3 lag. Om die reden verwachten wij een nieuwe ruime zege voor Arsenal, waarbij Arsenal minimaal 3 keer vaker scoort dan Brentford. Dit leidt tot een European Handicap -2 voor Arsenal en levert je bij bet365 een quotering van 2,50 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.

Bologna – Inter Milan

De laatste wedstrijd van deze Zaterdag Preview is een topper in Italië die je in eerste instantie niet zou verwachten. Hierin hebben we het niet over de aanwezigheid van Inter Milan, maar vooral van Bologna. Het Nederlands getinte Bologna staat op een keurige 4e plek in de Serie A, waardoor Champions League voetbal zowaar lonkt. Inter Milan stevent af op een nieuwe Scudetto en boekte afgelopen week de 9e competitiezege op rij. Maar wie trekt er vandaag aan het langste eind?

Doelpunt Lautaro Martinez

De topscorer van de Serie A is niemand minder dan de Argentijnse aanvoerder van Inter Milan, Lautaro Martinez. De publiekslieveling schiet de ballen er achter elkaar in en laat zich de laatste tijd opvallend vaak zien tijdens uitwedstrijden. Zo maakte hij 4 treffers in zijn laatste 4 duels buiten het eigen San Siro. Om die reden verwachten wij dat Lautaro Martinez ook vandaag minimaal een doelpunt meepikt. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 2,85 op.

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën