Chelsea tegen Newcastle United

Chelsea tegen Newcastle United

11-03-2024

Een mooi programma op deze maandag 11 maart. In de Keuken Kampioen Divisie neemt titelkandidaat ADO Den Haag het in de Hofstad op tegen streekgenoot FC Dordrecht. Buiten de landsgrenzen zien we voornamelijk in Engeland een wedstrijd om van te watertanden, aangezien Chelsea - Newcastle United op het programma staat. Iets zuidelijker gaat het tegenvallende Sevilla op bezoek bij de degradatiekandidaat van de Spaanse La Liga: Almería UD. Wij bereiden je voor op de 3 genoemde duels en strooien op deze eerste dag van de week met wedtips.  

ADO Den Haag - FC Dordrecht

Het ADO Den Haag van trainer Darije Kalezic maakt nog altijd kans om volgend jaar weer op het hoogste niveau actief te zijn. De Hagenaren schitteren de laatste jaren in afwezigheid, maar staan voor het eerst in lange tijd weer in de hogere regionen van de Keuken Kampioen Divisie. Opvallend genoeg is het dat FC Dordrecht exact hetzelfde mag zeggen. Zij staan momenteel op een plek die recht geeft op deelname aan de play-offs en wonnen zowaar de laatste 2 uitduels in de competitie. Maar hoe vergaat het de Schapenkoppen in het Bingoal Stadion? 

Meer dan 3,5 doelpunten

Duidelijk is dat beide ploegen alles op alles willen zetten om het seizoen tot een zo positief mogelijk einde te brengen. De ploegen zijn goed op weg en schromen de laatste jaren in onderlinge duels niet om het maken van doelpunten. Zo vielen er in 80% van de laatste 5 onderlinge duels 4 of meer treffers. Met uitslagen als 5-1, 3-1, 2-2 en 2-2 mogen we daarom vandaag het nodige spektakel verwachten. Wij gaan daarom met volle borst vooruit voor een wedstrijd met meer dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij LeoVegas een quotering van 1,96 op.  

Check de actuele KKD odds in onze Oddsvergelijker.

Chelsea - Newcastle United

In de Engelse Premier League staat vanavond een heuse subtopper op het programma. En dat is toch vreemd aangezien de thuisploeg van vandaag niet lang geleden de Champions League won, terwijl de bezoekers dit jaar nog meededen aan het Miljardenbal. Chelsea en Newcastle kennen dit seizoen echter grootse moeite met het winnen van wedstrijden. Chelsea bivakkeert zelfs in het rechterrijtje van de Premier League en kan Europees voetbal in het seizoen 2024-2025 eigenlijk al op de buik schrijven. En Newcastle? Die hebben het nog volledig in eigen hand, maar kunnen hiervoor ook weinig puntverlies permitteren.  

Doelpunt Nicolas Jackson

Dat Chelsea het de laatste weken maar weer eens moeilijk heeft, wijzen de resultaten al snel uit. Toch is er een klein lichtpuntje te vermelden in de vorm van Nicolas Jackson. De Gambiaanse Senegalees scoorde in zijn laatste 2 Premier League duels tegen respectievelijk Brentford en Leeds United en zorgde hiermee voor zijn 8e treffer van het seizoen. Wij denken dat hij het vandaag opnieuw flikt. Ook omdat Newcastle United al 4 uitwedstrijden op rij niet de ‘0’ wisten te houden. Een doelpunt van Nicolas Jackson levert je bij Circus een quotering van 2,60 op.  

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker.  

Almería - Sevilla

In speelronde 28 in La Liga gaat Almeria vandaag proberen om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. Toch is niets minder waar en gingen de vorige 27 duels van Almeria allemaal verloren of eindigden deze in een gelijkspel. Tegen Sevilla een nieuwe kans. De Andalusiërs spelen een verloren seizoen en zijn terug te vinden op de 14e plek. Even was er sprake van een degradatiespook, maar dat is verleden tijd. Die komt mede door het feit dat men 3 van de laatste 5 duels wist te winnen. Lonkt een nieuwe zege voor de ploeg van Quique Sanchez Flores? 

Winst Sevilla

Wij vinden de quotering voor winst voor Sevilla te mooi om te laten liggen. Sevilla heeft de stijgende lijn absoluut te pakken en bij Almeria wil het zoals gezegd maar niet lukken om 3 punten te pakken. Sevilla won onlangs op bezoek bij Rayo Vallecano, pakte een punt bij Valencia en verloor nipt met 1-0 bij Real Madrid. Reden genoeg voor ons om in te zetten op een zege voor Sevilla. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,27 op.  

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën