City en United in de FA Cup finale

City en United in de FA Cup finale

02-06-2023

Waar de Premier League, Bundesliga en Eredivisie al lang en breed klaar zijn, staat er vandaag in de Ligue 1 en Serie A voor een aantal teams nog het nodige op het spel. Dat geldt ook zeker voor de finale van de Engelse FA Cup en de DFB Pokal, de bekertoernooien van Engeland en Duitsland. Wint Erik ten Hag vandaag de 2e prijs van het seizoen? Wij bereiden je voor op de mooiste wedstrijden van de dag en geven je 3 wedtips.

Manchester City - Manchester United 

De allerlaatste wedstrijd op het hoogste Engelse niveau gaat vandaag tussen Manchester City en Manchester United. De nummer 1 en 3 van de Premier League spelen vandaag de FA Cup finale op Wembley en kunnen hierbij allebei hun 2e prijs van het seizoen pakken. Met City als grote favoriet, aangezien zij de laatste weken simpelweg niet te kloppen zijn. Lukt het de ploeg van Weghorst en Malacia om de Champions League finalist te verslaan?

Beide teams scoren – JA 

Als we de laatste wedstrijden van beide ploegen tegen elkaar eens bekijken, dan zien we dat er bijzonder veel goals werden gemaakt. De 2 competitiewedstrijden van dit jaar eindigen in een 2-1 overwinning voor United en een 6-3 overwinning voor The Citizens. Om die reden verwachten wij dat beide teams nog altijd aan elkaar gewaagd zijn en dat ze opnieuw allebei het net gaat vinden. Beide teams scoren levert je bij Circus een quotering van 1,76 op.  

Check de actuele FA Cup quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

RB Leipzig - Eintracht Frankfurt

Net als in Engeland wordt de nationale bekerfinale vandaag ook in Duitsland gespeeld. Deze gaat tussen RB Leipzig en Eintracht Frankfurt, de nummers 3 en 7 van het Bundesliga seizoen. Voor Frankfurt is het mogelijk om voor het 2e jaar op rij een grote prijs te winnen. Vorig jaar waren ze namelijk de sterkste in de Europa League. Voor RB Leipzig is het zaak eindelijk de titel van vorig jaar te verdedigen. Vorig jaar wonnen Die Roten Bullen de finale van de DFB Pokal namelijk na penalties van SC Freiburg. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Konrad Laimer 

Voor Konrad Laimer is het de laatste wedstrijd in het shirt van RB Leipzig. De middenvelder stapt na dit seizoen over naar Bayern München. Dit is niet zonder reden, aangezien de Oostenrijker een prima seizoen speelt. Zo was hij onder andere trefzeker in zijn laatste 2 duels voor zijn club. Om die reden verwachten wij dat de in vorm zijn de Laimer vandaag minimaal 1 schot op doel lost. Meer dan 0,5 schoten op doel van Konrad Laimer levert je bij bet365 een quotering van 2.62 op.  

Check de actuele DFB Pokal quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

FC Emmen - NAC Breda

We sluiten deze Weekend Preview van de Zaterdag af met de wedstrijd tussen FC Emmen en NAC Breda. Beide teams hopen volgend jaar aanwezig te zijn in de Eredivisie, waardoor deze tweestrijd absoluut gewonnen moet worden. Afgelopen week won FC Emmen met 2-1 in Breda, waardoor de ploeg uit Drenthe veruit de beste papieren heeft. Weet Emmen het te flikken op de Oude Meerdijk en gaan zij naar de finale van de play-offs? 

Doelpunt Ole Romeny 

De man in vorm bij FC Emmen is Ole ter Haar Romeny, beter kent als Ole Romeny. De behendige speler uit Nijmegen kent een prima seizoen en wist inmiddels al 11 x te scoren voor zijn ploeg. Best knap voor een ploeg die zo’n slecht jaar kent. Ook in zijn laatste 2 duels wist Romeny het net te vinden, waardoor wij opnieuw een goal van de 22-jarige voetballer verwachten. Een doelpunt van Ole Romeny tegen NAC Breda levert je bij Unibet een quotering van 3,15 op.  

Check de actuele Eredivisie Play-Offs in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën