De beslissing in de KKD

De beslissing in de KKD

19-05-2023

Het is vrijdag 19 mei, de dag van de laatste officiële speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. De meeste beslissingen zijn gevallen, waarbij de meeste mensen waarschijnlijk uitkijken naar de uiteindelijke kampioen. Wordt het Heracles Almelo of PEC Zwolle? Wij hebben speciaal voor jou de 2 mooiste potjes van de dag uitgekozen. Aangezien we altijd voor 3 wedtips gaan, kijkt OddsBeater ook vandaag over de landsgrenzen. Zo zien we in Duitsland de wedstrijd tussen SC Freiburg en VfL Wolfsburg, een wedstrijd die vooral met het oog op Europees voetbal zeer interessant is. Ben jij er weer klaar voor?

Heracles Almelo - Jong Ajax

Aangezien alle play-off kandidaten bekend zijn, gaat het voornamelijk om het kampioenschap. De titel leek lange tijd naar Zwolle te gaan, ware het niet dat Heracles de laatste weken amper puntverlies leed. De laatste 5 duels werden allemaal gewonnen, waardoor PEC werd achterhaald. Beide ploegen staan op 82 punten, waarbij Heracles een beter doelsaldo heeft ten opzichte van de grote concurrent. Vandaag spelen de heraclieden tegen Jong Ajax, de ploeg die vooral in de 4e periode laat zien absoluut goed te kunnen voetballen. Vijf van de laatste zeven duels werden gewonnen, waardoor deze wedstrijd absoluut geen zekerheid is voor de ploeg van John Lammers. Zeker gezien de eerdere 4-0 zege van Jong Ajax op Heracles dit seizoen. 

Minder dan 3,5 doelpunten

Eerder dit seizoen hebben wij je meermaals getipt op zeer doelpuntrijke wedstrijden van Heracles Almelo. Echter valt het de laatste weken allemaal wel mee, waardoor je opeens vrij hoge odds krijgt voor een lager aantal doelpunten. Wij verwachten namelijk dat er niet meer dan 3 goals gaan vallen. In 4 van de laatste 5 duels in eigen huis werd niet meer dan 3 keer gescoord, terwijl er in de laatste 2 uitduels van Jong Ajax steeds maar 1 doelpunt viel. Wij gaan voor minder dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

Helmond Sport - PEC Zwolle

In het begin van het seizoen waren de verwachtingen rondom Helmond Sport wellicht hoger dan ooit. Er waren wat investeringen gedaan, waardoor de Brabanders wellicht eens een gooi naar het linkerrijtje zouden kunnen gaan doen. De huidige 15e plek spreekt echter boekdelen, waardoor Helmond opnieuw een vrij kleurloos seizoen kent. Vandaag nemen zij het in het eigen GS Staalwerken Stadion op tegen kampioenskandidaat PEC Zwolle. PEC moet vanavond winnen om Heracles te achterhalen, waarbij grote cijfers absoluut gewenst zijn. Ondanks dat promotie naar de Eredivisie allang zeker is, geeft een kampioenschap toch net dat beetje extra. Maakt Helmond er nog een wedstrijd van? Of haalt PEC Zwolle flink uit?

European Handicap -1 - PEC Zwolle

PEC Zwolle moet vanavond met enigszins ruime cijfers winnen om Heracles zwaar onder druk te zetten en hiermee nog kans te maken op het kampioenschap. Dit moet gebeuren tegen Helmond Sport, een club die eigenlijk nergens meer voor speelt. Daarom verwachten wij een zeer eenvoudige zege voor de ploeg van Dick Schreuder. Wij gaan voor een European Handicap -1 voor PEC Zwolle, waarbij de uitploeg met 2 doelpunten verschil wint. Een European Handicap -1 voor PEC Zwolle levert je bij Jacks.nl een quotering van 1,74 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker.

SC Freiburg - VfL Wolfsburg

Als je voorafgaand aan dit seizoen had verwacht dat SC Freiburg tot het laatste moment zou strijden om Champions League voetbal, dan had je wellicht een leuke smak geld kunnen verdienen. De ploeg uit het zuidwesten van Duitsland staat momenteel op een 5e plek met 3 punten achter nummer 4 Union Berlin. Vandaag speelt de ploeg van doelman Mark Flekken de thuiswedstrijd tegen nummer 6 Wolfsburg, de ploeg van verdediger Mickey van de Ven. Wolfsburg moet echter ook punten pakken, aangezien zij ploegen als Leverkusen, Frankfurt en Mainz in de nek voelen hijgen. Zet Freiburg nog meer druk op Union? 

Meer dan 2,5 doelpunten 

Wij kiezen vandaag voor een wedstrijd met minimaal 3 goals. Eerder dit seizoen was het Wolfsburg dat Freiburg in eigen huis met 6-0 wist te verslaan. Bovendien vielen er in de 4 laatste duels van Wolfsburg steevast meer dan 2 doelpunten. Dit laat volgens ons zien dat wedstrijden van de ploeg in het groen aantrekkelijk zijn, waardoor de kans op veel doelpunten ook vanavond flink aanwezig is. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,68 op. 

Check de actuele Bundesliga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën