De kwartfinales van de KNVB Beker

De kwartfinales van de KNVB Beker

28-02-2023

Deze week is er voor de verandering eens geen Europees voetbal. Dit betekent niet dat er doordeweeks helemaal niet gespeeld wordt, aangezien onder andere de kwartfinales in de TOTO KNVB Beker op het programma staat. Naast wat buitenlands voetbal in de Premier League en Serie A wordt er daarnaast ook in de buitenlandse bekertoernooien gestreden om plekken in de volgende ronde. Wij hebben op deze laatste dag van de maand februari een drietal interessante potjes uitgekozen en voorzien jou van 3 wedtips.

FC Utrecht - Spakenburg

We beginnen met de eerste kwartfinale van het Nederlandse bekertoernooi. Dit gaat om de wedstrijd tussen FC Utrecht en de amateurs van Spakenburg. Spakenburg kent een zeer succesvol bekertoernooi en is de enige niet-profclub die nog aanwezig is. Eerder waren zij al met 3-2 te sterk voor FC Groningen in de Euroborg. FC Utrecht, dat doorgaans bekend staat als cupfighter, zit er de laatste weken steeds beter in en lijkt zich na deze wedstrijd al op te kunnen gaan maken voor de halve finale. Het bekertoernooi is en blijft gelukkig voor hen de kortste weg naar Europees voetbal, waardoor de Domstedelingen niets liever zouden willen dan het winnen van de titel.

European Handicap -2 - FC Utrecht

We zijn het er allemaal over eens dat FC Utrecht deze wedstrijd waarschijnlijk gaat winnen. De ploeg van trainer Michael Silberbauer kent een prima reeks en won afgelopen vrijdag knap met 3-0 van Sparta op Het Kasteel. Hierdoor is de aansluiting bij de nummer 6 van de competitie gepakt en kunnen ze zich gaan opmaken voor de play-offs. Spakenburg staat 7e in de Tweede Divisie en is inmiddels 4 wedstrijd ongeslagen? Kunnen zij stunten in de Galgenwaard? Wij denken van niet. Wij denken dat FC Utrecht met ruime cijfers gaat winnen en zetten in op een handicap -2. Dit betekent dat FC Utrecht met 3 doelpunten verschil moet winnen. Geen gekke gedachte wat ons betreft. Een handicap -2 voor FC Utrecht levert je bij Jack's een quotering van 2,14 op.

Check de actuele KNVB Beker quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Juventus - Torino

We pakken hem weer op in de Italiaanse Serie A. Hier staat de derby van Turijn op het programma, aangezien Torino vanavond bij Juventus op bezoek gaat. Het betreft een wedstrijd tussen twee concurrenten die momenteel op de 8e en 9e plek staan. Dat Juventus zo laag staat heeft overigens voor een groot gedeelte te maken met de straf die zij onlangs kregen. Als ze deze straf niet hadden gekregen, dan stond de Oude Dame op een keurige tweede plek. Juventus verkeert in een prima vorm, plaatste zich voor de volgende ronde in de Europa League en wist al 3 wedstrijden op rij eenvoudig te winnen in de Serie A. Torino lijkt in een vormdip te zijn beland door het 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen hekkensluiter Cremonese. Wie wint de Derby della Mole?

Winst Juventus

Wij kunnen niet anders voorspellen dan een overwinning voor Juventus. Er werden al 3 wedstrijden op rij gewonnen zonder een tegendoelpunt te hoeven incasseren. Juventus wist daarnaast 9 van de 12 laatste ontmoetingen met Torino winnend af te sluiten en verloor geen enkele keer. Om die reden gaan wij voor een overwinning van Juventus, waardoor de Bianconeri op gelijke hoogte komt met nummer 7 Bologna. Winst voor Juventus levert je bij Holland Casino Online een quotering van 1,80 op.

Check de actuele Serie A quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Cremonese - AS Roma

We sluiten de Dinsdag Preview af met een andere wedstrijd uit de Italiaanse Serie A. Het AS Roma van José Mourinho en Rick Karsdorp gaat namelijk op bezoek bij hekkensluiter Cremonese. AS Roma, dat zelf op een 4e positie staat, kent een prima vorm en kan bij winst op een gedeelde tweede positie komen. Ook de overwintering in de Europa League was zeer sterk te noemen. De 1-0 nederlaag tegen Red Bull Salzburg werd weggepoetst, waardoor de hoofdstedelingen zich nu kunnen gaan opmaken voor het treffen met het Spaanse Real Sociedad. Cremonese pakte vorige week knap een punt op bezoek bij Torino, maar wacht na 23 wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning. Lukt dit tegen AS Roma?

Minder dan 0,5 doelpunten - Cremonese

AS Roma zal ongetwijfeld revanche willen nemen voor de uitschakeling door Cremonese in de Coppa Italia. Hierin was de ploeg van Cyriel Dessers met 2-1 te sterk in Stadio Olimpico, waardoor het seizoen van Cremonese nog enige lichtpuntjes kent. In de Serie A pakte de thuisploeg maar 2 puntjes uit de laatste 9 wedstrijden in eigen stadion. Daarnaast wisten zij in 3 van de 10 thuiswedstrijden te scoren. Een magere statistiek. Wij denken daarom dat AS Roma vanavond de ‘0’ gaat houden. Minder dan 0,5 doelpunten van Cremonese levert je bij Circus een quotering van 1,99 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën