Een extreem belangrijke thuiswedstrijd voor RKC!

Een extreem belangrijke thuiswedstrijd voor RKC!

08-02-2024

Een klein juichmoment aan onze kant, want we mogen ons weer focussen op de nationale voetbalcompetities. De bekertoernooien gaan voor even de ijskast in, waardoor we gaan genieten van voetbal in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Op het hoogste niveau van Nederland speelt RKC Waalwijk de extreem belangrijke thuiswedstrijd tegen NEC, terwijl de mooiste wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie tussen De Graafschap en koploper Willem II gaat. Tot slot gaan we net de grens over, aangezien Borussia Dortmund in eigen huis tegen SC Freiburg speelt. Reden genoeg om hier een mooi artikel aan te wijden.

RKC - NEC

We trappen af in het Mandemakers stadion, een stadion in Waalwijk waar het degradatiespook zich helaas net even te vaak laat zien. RKC zit er allesbehalve lekker in en weet al 8 wedstrijden op rij niet wat winnen is. Vandaag speelt de ploeg van Henk Fräser tegen het ontketende NEC dat zich midweeks plaatste voor de halve finale van de beker. Bovendien blijft de ploeg uit Nijmegen maar punten pakken in de competitie, waardoor de play-offs om Europees voetbal wel erg dichtbij komen. Wie had dat gedacht na 2 speelronden in de Eredivisie, toen een groepje Gelderlanders de bus opwachtte na een matig resultaat?

Doelpunt Tjaronn Chery

De terugkeer van Tjaronn Chery naar Nederland is tot nu toe een waanzinnige zet geweest voor de ploeg van Rogier Meijer. De in Den Haag geboren aanvaller scoorde al 3 keer op rij en is hiermee het gezicht van het sterk presterende NEC. Want wie heeft het nog over de vertrokken Mattsson? Wij denken dat hij Chery vandaag weer scoort. Vooral omdat het achterin bij RKC nog weleens aan scherpte ontbreekt. Een treffer van Chery levert je bij Unibet een quotering van 3,40 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

De Graafschap - Willem II

Lange tijd leek Willem II onbedreigd richting het kampioenschap af te stevenen. Maar ondanks het feit dat de Tilburgers nog lekker aan kop gaan, schort het de laatste weken aan het binnenhalen van overwinningen. Sterker nog, er werd 3 keer op rij met 1-1 gelijkgespeeld. De Graafschap daarentegen pakte 10 punten uit de laatste 4 duels en kent hiermee een fantastische periode. Weten ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en De Graafschap de Brabanders nog meer onder druk te zetten?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wedstrijden op de Vijverberg zijn dit seizoen een lust voor het oog. Kijk alleen naar de laatste 3 wedstrijden die respectievelijk eindigden in 2-3, 4-2, en 3-0. Wat betreft doelpunten zitten de Superboeren absoluut niet verlegen. Om over de 5-3 nederlaag op bezoek bij ADO Den Haag nog maar te zwijgen. Wij denken dat er in deze topper ook de nodige doelpunten gaan vallen en verwachten er minimaal 3. Net als in de heenwedstrijd van begin oktober die in een 4-2 zege voor Willem II eindigde. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 1,75 op.

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Borussia Dortmund - SC Freiburg

Veel Eindhovense ogen zullen deze dagen gericht zijn op de verrichtingen van Borussia Dortmund. De Duitsers zijn volgende week namelijk de tegenstander van PSV in de achtste finale van de Champions League. Tot zover kan het niet zijn dat de ploeg van Peter Bosz vol angst zit. Dortmund valt dit seizoen vaak genoeg door de mand en lijkt weinig op de ploeg die vorig jaar zo dicht bij de titel was. Wel boekten zij 3 knappe overwinningen de laatste 4 duels. Vandaag speelt de ploeg van Donyell Malen in eigen huis tegen SC Freiburg, de nummer 7 van de Bundesliga.

Doelpunt Niclas Füllkrug

Dortmund-aanvaller Niclas Füllkrug laat de laatste weken vaak zien dat hij een aardig neusje voor de goal heeft. Zo scoorde hij 2 weken geleden een bijzonder knappe hattrick in de met 3-1 gewonnen wedstrijden tegen VfL Bochum. Ook de wedstrijd hiervoor tegen 1. FC Köln was de aanvalsleider trefzeker. Wij verwachten vandaag een duel met meerdere treffers, waarbij Füllkrug opnieuw het net gaat vinden. Een hattrick voor het oog van die Gelbe Wande moet namelijk het nodige vertrouwen geven. Een doelpunt van Füllkrug levert je bij Unibet een quotering van 2,16 op.

Check de actuele Bundesliga quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën