Een in vorm verkerend PSV tegen een sterk Arsenal

Een in vorm verkerend PSV tegen een sterk Arsenal

20-09-2023

Na Feyenoord is het vanavond de beurt aan het in bloedvorm verkerende PSV om een goed resultaat te boeken in de Champions League. De Eindhovenaren gaan aan kop in de Eredivisie en verloren deze voetbaljaargang nog geen enkele keer. Hier komt vanavond wellicht verandering in, aangezien de ploeg van Peter Bosz Arsenal bezoekt. Verder zien we de kraker tussen Bayern München en Manchester United en een interessante pot tussen Real Madrid en Champions League-debutant Union Berlin. Ben jij klaar voor 3 nieuwe wedtips?

Arsenal - PSV

Zowel voor Arsenal als PSV is het seizoen 2023-2024 uitstekend begonnen. Ondanks dat de The Gunners puntverlies leden tegen Fulham, doen ze het met 13 uit 5 naar behoren. Helaas zonder de lang uitgeschakelde Jurriën Timber. PSV won tot nu toe alles in de Eredivisie en kende een overtuigende campagne in de play-offs voor het eindtoernooi. Opvallend genoeg speelden beide ploegen vorig jaar tegen elkaar in de groepsfase van de Europa League. Toen was Arsenal te sterk in Londen. Kan PSV ditmaal wel verrassen?

Beide teams scoren - JA 

Dat Arsenal al een lange tijd meer dan prima presteert in het eigen Emirates Stadium, moge duidelijk zijn. Zo won de ploeg van Mikel Arteta er 8 van de laatste 11. Toch zien we dat de ploeg uit Noord-Londen met grote regelmaat 1 of meer tegentreffers te verduren krijgt. Zo hielden ze maar 1 keer de ‘0’ in de laatste 9 thuisduels. Wij verwachten dat het uitermate makkelijk scorende PSV er daarom vanavond ook minimaal eentje maakt. Beide teams scoren - JA levert je bij Unibet een quotering van 1,80 op.  

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Bayern München - Manchester United

Het borrelt in Manchester. En niet in positieve zin. Manchester United kende een ronduit dramatische seizoensstart en verloor 3 van de 5 Premier League duels die dit seizoen gespeeld werden. Zo was Brighton & Hove Albion afgelopen weekend met 1-3 veel te sterk voor The Mancunians. Bayern München verloor afgelopen vrijdag ook de eerste punten van het seizoen. In de eigen Allianz Arena kwam Der Rekordmeister niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen medekoploper Bayer Leverkusen. Komt Erik ten Hag nog verder onder druk te staan?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Harry Kane

In het verleden heeft Harry Kane al meerdere malen laten zien dat hij kan scoren tegen Manchester United. Bovendien scoorde hij tot nu toe in beide thuisduels in de Duitse Bundesliga. Om die reden, en omdat de achterhoede van Manchester United redelijk aan het kwakkelen is, verwachten wij dat Kane minimaal 1,5 keer op doel gaat schieten. Dit is een lijn die hij dit seizoen in 75% van zijn wedstrijden wist te behalen. Meer dan 1,5 schoten op doel van Harry Kane levert je bij Unibet een quotering van 2,18 op. 

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Union Berlin 

We besluiten de eerste speelronde van de Champions League met de wedstrijd tussen recordwinnaar Real Madrid en het debuterende Union Berlin. Voor Real Madrid kon het seizoen niet beter starten, getuigen de 15 punten uit 5 wedstrijden. Een groot aandeel hierin heeft aankoop Jude Bellingham, die afgelopen weekend tegen Real Sociedad voor het eerst NIET tot scoren kwam. Tegenstander Union Berlin is matig begonnen aan de Bundesliga. Ondanks dat de ploeg nog niet lang op het hoogste niveau in Duitsland speelt, is 6 uit 4 magertjes te noemen. Kunnen zij stunten tijdens hun eerste wedstrijd ooit in de Champions League?

​Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag een wedstrijd waarin er lekker gescoord wordt. Dit gebeurt sowieso meer dan genoeg in wedstrijden van de Duitsers. Zo werd de lijn met meer dan 2,5 doelpunten tijdens elke wedstrijd van Union Berlin behaald. Voor Real gebeurde dit in 60% van de tot nu toe gespeelde wedstrijden. Daarom durven wij het wel aan en zetten we volop in op meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,73 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën