Kan Manchester City het gat verkleinen?

Kan Manchester City het gat verkleinen?

05-02-2024

Het Europees voetbal laat nog even op zich wachten, waardoor deze week ook veelal in het teken staat van de binnen- en buitenlandse bekertoernooien. Voordat het zover is, staan er op deze maandagavond nog een aantal leuke potjes op het programma. Allereerst speelt Engels kampioen Manchester City vandaag tegen Brentford en neemt het Nederlands getinte AS Roma het in Stadio Olimpico op tegen Cagliari. Tot slot reist Sevilla in Spanje af naar Madrid om tegen Rayo Vallecano te spelen. Laat je vandaag nog inspireren door onze wedtips en vul de wedstrookjes maar!

Brentford - Manchester City

In tegenstelling tot de meeste maandagen beginnen we de Maandag Preview met een club van wereldformaat. Sterker nog, we beginnen met de club die vorig jaar de op het oog onwaarschijnlijke treble wist te winnen. Manchester City hoopt dit jaar ook weer kampioen te worden en moet vandaag af zien te rekenen met Brentford. City komt er de laatste weken steeds beter in en won de laatste 8 officiële duels op rij. Brentford moet uitkijken dat het niet te ver afzakt met het oog op degradatie. Acht nederlagen in de laatste 10 duels is nu eenmaal net even te gortig. 

Meer dan 3,5 doelpunten

Succesvol of niet, de we laatste wedstrijden van Brentford zijn zo goed als allemaal een cadeautje voor het oog. In de laatste 5 duels van Brentford vielen er namelijk 22 treffers te noteren, een gemiddelde van 4,4 doelpunten per wedstrijd. Wij denken om die reden dat er vandaag opnieuw minimaal 4 treffers zullen vallen. Een weddenschap die ook winnend zou zijn in de 3 van de laatste 4 duels van The Citizens. Meer dan 3,5 doelpunten tijdens Brentford - Manchester City levert je bij LeoVegas een quotering van 2,35 op.

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

AS Roma - Cagliari

In Rome speelt AS Roma vandaag een thuiswedstrijd tegen Cagliari. AS Roma nam onlangs afscheid van trainer José Mourinho. Opvallend genoeg werden alle wedstrijden sinds zijn congé gewonnen. Moeizaam weliswaar, maar elke overwinning telt. Cagliari speelt dit seizoen geen enkele rol van betekenis en moet absoluut vrezen voor degradatie. De eilandbewoners staan onder de degradatiestreep en wonnen maar 1 van de laatste 8 officiële duels. Weten de Romeinen de stijgende lijn vast te houden?

Beide teams scoren - JA

Wij zien AS Roma vandaag absoluut als favoriet voor de zege. Daar moeten we wel aan toevoegen dat het nog allesbehalve eenvoudig gaat voor de ploeg van Rick Karsdorp en Dean Huijsen. Kijk alleen al naar de magere 2-1 zeges op Hellas Verona, Al Shabab en Salernitana. Opvallend is dat er in veel wedstrijden door beide ploegen wordt gescoord. Zo ook bij Cagliari, waar beide teams scoren - JA winnend was in de laatste 5 duels. Wij gaan deze lijn volgen. Beide teams scoren - JA levert je bij Unibet een quotering van 2,05 op. 

Check de actuele Serie A odds in onze Oddsvergelijker. 

Rayo Vallecano - Sevilla

We eindigen deze Maandag Preview met een duel in de onderste regionen La Liga. Het veelal geplaagde en matig presterende Sevilla speelt namelijk een uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano, de ploeg die midweeks in de slotminuten de winnende om de oren kreeg van Memphis Depay. Beide ploegen winnen hun wedstrijd maar mondjesmaat, maar het is vooral Sevilla waar het degradatiespook nog altijd enigszins angstaanjagend boven hangt. Weten de Andalusiërs voor het eerst in 6 La Liga duels weer eens te winnen?

Doelpunt Isaac Romero

De laatste resultaten van Sevilla zijn met recht droevig te noemen. Neem de 1-5 nederlaag op bezoek bij Girona als voorbeeld. Even lijkt het wat, waarna het als een kaartenhuis ineen stort. Een van de positieve noten die we moeten benoemen is de doelpuntendrift van Isaac Romero. De 23-jarige aanvaller scoorde namelijk in zijn laatste 2 duels tegen Girona en Osasuna. Wij denken dat hij een van de weinige is die zijn vorm doortrekt en opnieuw een goal maakt. Een doelpunt van Isaac Romero levert je bij Circus een quotering van 4,50 op. 

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën