Keert Depay terug met een goal?

Keert Depay terug met een goal?

21-03-2024

Waar de vrijdag doorgaans in het teken staat van voetbal in de Keuken Kampioen Divisie, moeten we het vandaag doen met een bijzonder groot aantal interlands. Voor ons Nederlanders is het uiteraard het duel van Oranje tegen Schotland die het meest in het oog springt. Hoe staat Nederland ervoor met het oog op het aankomende EK in Duitsland? Naast Nederland - Schotland bereiden we je voor op Spanje - Colombia, waarbij we je 2 wedtips per duel geven. Veel plezier met het vullen van de betslips!

Nederland - Schotland

Voor Nederland en Schotland begint vanavond de voorbereiding op EURO 2024, oftewel het Europees Kampioenschap Voetbal. Beide landen kwalificeerden zich als nummer 2 voor het eindtoernooi, aangezien men respectievelijk Frankrijk en Spanje voor moest laten. Geen schande, wat ons betreft. Vandaag treffen beide landen elkaar in de Johan Cruijff Arena, waarbij het Nederlands Elftal stiekem toch als favoriet wordt gezien. Maar dankzij de aanwezigheid van een groot aantal Premier League spelers bij de Schotten, mogen we hen absoluut niet onderschatten.

Minder dan 0,5 doelpunten - Schotland

Duidelijk is dat Nederland een betere vorm kent dan de opponent van vanavond. Schotland wist namelijk geen van de laatste 5 duels te winnen. Een kleine kanttekening is wel dat hier onder andere wedstrijden tegen Frankrijk, Spanje en Engeland tussen zaten. Het Nederlands Elftal lijkt het vooral in defensief opzicht goed voor elkaar te hebben, aangezien men al 307 minuten zonder tegendoelpunt zit. Wij denken daarom dat Schotland vandaag opnieuw niet scoort. Ook omdat Nederland het doel in 4 van de laatste 5 duels met de Schotten schoon wist te houden. Schotland scoort minder dan 0,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,91 op.

Check de actuele Vriendschappelijk quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Memphis Depay

Het is lang geleden dat we Memphis Depay hebben zien schitteren voor Oranje. Toch is de topscorer van het huidige Nederlands Elftal weer in topvorm aan het komen. Hij maakte onlangs nog een uiterst belangrijke treffer in de achtste finale van de Champions League, waardoor hij zijn vorm van weleer weer benadert. Daarnaast presteert hij eigenlijk altijd goed in het Nederlands Elftal. Wij verwachten een doelpunt tijdens zijn terugkeer. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,08 op.

Check de actuele Vriendschappelijk quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Spanje - Colombia

In Londen staat vanavond een wedstrijd op het programma die je hier in eerste instantie wellicht niet verwacht. Het stadion van West Ham United is namelijk het decor van Spanje tegen Colombia. Spanje begint vandaag met de voorbereiding op het EK voetbal, waarbij ze een groep delen met Kroatië, Italië en Albanië. Een klein beetje vorm is hierdoor absoluut vereist. Voor Colombia uiteraard geen EK, maar de Copa America die in juni van start gaat. De mannen van Nestor Lorenzo staan er momenteel goed voor en versloegen onlangs Brazilië en Mexico. Wat dat betreft kan La Furia Roja de borst natmaken.

Minder dan 2,5 doelpunten

In eerste instantie verwacht je van Spanje altijd wedstrijden met veel treffers. Toch is Spanje niet meer het Spanje dat elke wedstrijd met 6-0 wint. Dit is iets wat wij vanavond absoluut ook niet verwachten, aangezien Colombia juist beschikt over een ijzersterke achterhoede. Anders houd je namelijk niet de ‘0’ in 80% van de laatste 5 uitduels, waaronder in duels tegen Duitsland en Chili. Bovendien vielen er in 4 van deze 5 duels niet meer dan 2 treffers. Aangezien veel spelers met hun hoofd in de Champions League of de nationale competitie zitten, denken wij dat er vandaag opnieuw weinig gescoord wordt. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 1,80 op.

Check de actuele Vriendschappelijk quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Álex Grimaldo

Voor de laatste wedtip kiezen we voor een funbet. We genieten namelijk het hele seizoen al van de aanwezigheid van Álex Grimaldo bij Bayer Leverkusen. De verdediger scoort er het hele jaar al lustig op los en koerst nog altijd af op de titel in de Bundesliga. Wij verwachten dat Grimaldo, oud-speler van Benfica, vandaag sowieso minuten gaat maken en wellicht een treffer zal maken. Een doelpunt van Álex Grimaldo levert je bij Unibet een quotering van 12,00 op.

Check de actuele Vriendschappelijk quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën