Liverpool tegen Real Madrid

Liverpool tegen Real Madrid

21-02-2023

De ietwat saaie maandagavond is godzijdank weer achter de rug, waardoor we ons vandaag weer kunnen richten op de mooiste competitie van allemaal: de Champions League. Vandaag staan voor 4 ploegen de eerste wedstrijden in de achtste finale van het miljardenbal op het programma. Zo gaat de koploper van de Serie A, Napoli, op bezoek bij Eintracht Frankfurt, de nummer 6 van de Bundesliga. Echter draait het vandaag maar om een echte wedstrijd. En dat is de wedstrijd tussen de twee finalisten van vorig jaar: Liverpool en Real Madrid. Zij treffen elkaar op Anfield Road. Kan Gakpo het opnieuw doen? Wij bereiden je voor op deze twee wedstrijden en geven je 2 wedtips per potje. Hoe dan ook, een fijne avond toegewenst!

Liverpool - Real Madrid

Uiteraard beginnen we deze CL Preview met de wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid. Liverpool lijkt zich na een opnieuw dramatische reeks weer enigszins te herpakken en wist de laatste twee wedstrijden in de Premier League zowaar met 2-0 te winnen. Zou dit iets te maken kunnen hebben met de terugkeer van Virgil van Dijk? The Reds staan nog altijd op een zeer matige 8e plek en moeten alles uit de kast halen om volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn in de Champions League. Real Madrid zag Barcelona de laatste weken alleen maar uitlopen en lijkt de titelprolongatie te kunnen vergeten. Echter zegt dit vaak niet al te veel over de prestaties in de Champions League. Deze combinatie is nu immers goud waard. Wie van deze twee grootmachten trekt vanavond aan het langste eind?

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we kijken naar de recente prestaties van Liverpool, dan zien we dat het achterin wat dichter lijkt te zitten. Voorin lijken de spelers iets beter op elkaar ingespeeld te zijn, waardoor ze zelfs in uitwedstrijden weer tot scoren lijken te kopen. Opvallend aan de thuiswedstrijden in de Champions League op Anfield is dat er vaak weinig wordt gescoord. Zo vielen er in 7 van de laatste 9 wedstrijden in Liverpool minder dan 2,5 doelpunten te noteren. Daarbij zagen we ook vorige week dat veel ploegen het nog voorzichtig doen, wat resulteerde in 3 wedstrijden met een 1-0 uitslag. Vandaag gaan wij ook voor minder dan 2,5 doelpunten. Net als in de recente Champions League finale tussen beide ploegen. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 2,07 op.

Check de actuele Champions League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Cody Gakpo

We kunnen deze Preview natuurlijk niet om Cody Gakpo heen. De Eindhovenaar lijkt zijn draai eindelijk te hebben gevonden bij Liverpool en was tijdens de laatste 2 wedstrijden op het scorebord te vinden. Wij zien daarnaast dat hij genoeg kansen krijgt voor het vijandelijke doel. Om die reden gaan wij vandaag voor meer dan 0,5 schoten op doel van Cody Gakpo. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,70 op.

Eintracht Frankfurt - Napoli

De tweede wedstrijd van vandaag is die tussen Eintracht Frankfurt en Napoli. Het betreft de nummer 6 van de Duitse Bundesliga en de onaantastbare koploper van de Serie A. Op voorhand lijkt dit dan ook een wedstrijd die de Italianen met gemak zouden moeten winnen, al hebben we vorig jaar gezien dat de Duitsers zomaar in staat waren om de Europa League te winnen. Na een zeer matig begin hebben de Duitsers zich daarnaast aardig opgeklommen in de competitie. Daarnaast staan ze niet voor niets bij de laatste 16 in de Champions League. Kan Napoli opnieuw een tegenstander vernederen, zoals ze dit seizoen al zo vaak hebben gedaan?

Meer dan 2,5 doelpunten

Wie dit seizoen de wedstrijd van Napoli heeft gezien, kan niet anders dan concluderen dat dit een van de leukste teams in Europa is. Het is dan ook geen verrassing dat er met grote regelmaat veel doelpunten vallen . Zo vielen er in 5 van de 6 Champions League duels van de Napolitanen al 3 of meer doelpunten te vermelden. Ook in Italië is het de laatste week weer raak met 5 uit 7 wedstrijden met minimaal 3 doelpunten. Om die reden gaan wij vandaag voor meer dan 2,5 doelpunten tijdens Eintracht Frankfurt en Napoli. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,93 op.

Check de actuele Champions League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Doelpunt Victor Osimhen

Je hebt van die spitsen waar je als verdedigers dood- en doodsbang van wordt. Was dit vroeger iemand als Samuel Eto’o of Ronaldo, dan is dat nu de Nigeriaan Victor Osimhen. De oud-speler van Lille kent een ongelooflijk seizoen en kan prachtige statistieken weerleggen. Zo was hij bijvoorbeeld 10x trefzeker in zijn laatste 10 gespeelde wedstrijden. Hij scoort keer op keer en laat zien dat hij tot de absolute wereldtop behoort. Wij gaan vandaag ook voor een doelpunt van de topspits. Een doelpunt van Victor Osimhen levert je bij bet365 een quotering van 2,87 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën