Manchester United tegen Chelsea

Manchester United tegen Chelsea

24-05-2023

De Premier League en La Liga naderen het einde en de meeste beslissingen zijn allang en breed gevallen. De kampioenen zijn bekend, waardoor de meeste aandacht momenteel naar de strijd om Europees voetbal en degradatie gaat. In Engeland kan Manchester United vanavond Champions League voetbal veiligstellen door minimaal 1 puntje te pakken tegen Chelsea. In Spanje kan Valencia zich 100% zeker veilig spelen. Wij bereiden je voor op de 3 mooiste potjes van de dag en geven je 3 wedtips.

Manchester United - Chelsea

Op deze donderdag 25 mei speelt Manchester United in eigen huis tegen Chelsea. Op voorhand zou je verwachten dat deze wedstrijd een strijd tussen 2 giganten zou zijn. Echter gaat het om de nummer 4 tegen de nummer 11, waarbij vooral de 11e rangschikking van The Blues schandalig is. Het seizoen gaat als een nachtkaars uit, terwijl er volgend jaar hoe dan ook geen Europees voetbal op Stamford Bridge wordt gespeeld. United daarentegen kan stijgen naar de 3e plek en zichzelf van Champions League voetbal verzekeren.

Minder dan 2,5 doelpunten

Als we de laatste duels van Manchester United, de ploeg van trainer Erik ten Hag, eens goed onder de loep nemen, dan zien we dat deze niet al te spectaculair zijn. Zo vielen er in de laatste 11 duels maar 1 keer meer dan 2 doelpunten. Niet voor niets eindigden er 4 van de 5 laatste duels in een 1-0 zege of nederlaag. Wij denken dat dit ook vandaag gaat gebeuren, waardoor de lijn vrolijk wordt doorgezet. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Jacks.nl een quotering van 2,38 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Real Mallorca - Valencia

In Spanje staan er vandaag 2 wedstrijden op het programma, waarbij we beginnen met Real Mallorca tegen Valencia. Dit gaat om de nummer 12 tegen de nummer 13 van de competitie, waarbij de thuisploeg al veilig is. Valencia kwam afgelopen weekend flink in het nieuws door de veelbesproken wedstrijd tegen Real Madrid. Er werd met 1-0 gewonnen, terwijl de wedstrijd werd overschaduwd door de racistische uitingen richting Vinicius Jr. van Real Madrid. Het enige positieve dat we hieruit kunnen halen is dat Valencia bijna verzekerd is van een nieuw seizoen in de Spaanse hoogste afdeling. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Justin Kluivert

De laatste 2 wedstrijden keerde Justin Kluivert terug in de basis bij Valencia. De rappe buitenspeler bekroonde deze duels met 1 doelpunt, terwijl hij met 4 en 3 schoten flink aanwezig was. Omdat er nog meer dan genoeg op het spel staat voor de ploeg uit de Sinaasappelstad, verwachten wij dat Kluivert zich ook vanavond laat zien. Meer dan 0,5 schoten op doel van Justin Kluivert levert je bij Unibet een quotering van 1,82 op. 

Osasuna - Athletic Bilbao

We sluiten deze Donderdag Preview af met de wedstrijd tussen twee ploegen die nog keihard strijden om Europees voetbal: Osasuna - Athletic Bilbao. De ploegen staan op een 10e en 7e positie met maar 3 puntjes verschil. Dit laat zien dat Osasuna na vanavond zomaar kan stijgen naar de 7e positie. Opvallend is dat beide ploegen de laatste weken niet in vorm zijn. Beide ploegen wonnen maar 1 van de laatste 5 duels, waardoor duidelijk is dat de pit er redelijk uit is. 

Meer dan 2,5 doelpunten

De wedstrijden van Osasuna in Estadio El Sadar zijn doorgaans redelijk spectaculair te noemen. In de laatste 5 duels in Pamplona vielen er namelijk 17 doelpunten, een gemiddelde van 3,4 goals per duel. De laatste 5 uitduels van Athletic Bilbao brengen vergelijkbare cijfers met zich mee. De laatste 5 duels leverden met 18 goals zelfs nog een goaltje meer op. Wij gaan daarom vandaag voor minimaal 3 doelpunten. Meer dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 2,10 op. 

Check de actuele La Liga odds in onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorie├źn