MVV op bezoek in Amsterdam

MVV op bezoek in Amsterdam

12-02-2024

We staan aan de vooravond van de hervatting van het Europese voetbal en kijken nu al reikhalzend uit naar de verrichtingen van PSV, Feyenoord en Ajax. Voordat het zover is, speelt Chelsea op deze maandagavond de uitwedstrijd tegen Crystal Palace. Een mooi Londens onderonsje. In de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Jong Ajax het Limburgse MVV Maastricht, terwijl Athletic de Bilbao in Almeria om de punten voor Europees voetbal strijdt. Wij trakteren jou al vanouds op 3 interessante wedtips.

Jong Ajax - MVV Maastricht

We trappen af op de Toekomst, waar de beloften van Ajax de thuiswedstrijden tegen het tegenvallende MVV Maastricht spelen. De Limburgers leken vorig jaar kans te maken op de promotie naar de Eredivisie, terwijl de zuiderlingen momenteel op een grauw plekje in de middenmoot staan. Jong Ajax versterkte zich de afgelopen weken met wat spelers uit Ajax 1, waarbij spelers als Anton Gaaei, Gerónimo Rulli en Sven Mannsverk zowaar in de basis stonden. Net als aankoop Julian Rijkhoff. Wint Jong Ajax vandaag voor de tweede keer op rij in de Keuken Kampioen Divisie?

Doelpunt Bryan Smeets

Kan jij je die wedstrijd tussen de Graafschap en Ajax op de Vijverberg nog herinneren waarin Ajax het kampioenschap verspeelde? En dat door een treffer van Bryan Smeets, nota bene een Ajacied. Inmiddels speelt Smeets voor MVV. Hij draait de laatste weken op volle toeren en scoorde maar liefst 5 doelpunten in zijn laatste 3 duels. Om die reden verwachten wij dat Smeets ook vandaag minimaal een doelpunt gaat maken. Een goal van Bryan Smeets tegen Jong Ajax levert je bij TOTO een quotering van 4,75 op. 

Check de actuele Keuken Kampioen Divisie odds in onze Oddsvergelijker. 

Crystal Palace - Chelsea

In Londen wordt er vanavond afgetrapt tussen Crystal Palace en Chelsea. Beide ploegen staan in de middenmoot, wat uiteraard voor Chelsea ver beneden peil is. The Blues verloren de laatste 2 duels in de Premier League en kregen hierin het beschamende aantal van 8 tegentreffers om de oren. Crystal Palace won onlangs spectaculair met 3-2 in eigen huis van Sheffield United, maar zag vooral nederlagen in de recente duels. Weten zij vandaag toch de nodige afstand te nemen van de degradatiestreep? Dan is een zege meer dan welkom!

Meer dan 3,5 doelpunten

Als er een ding is dat opvalt aan de laatste wedstrijden van zowel Crystal Palace en Chelsea, dan is het wel het aantal doelpunten dat valt. In de laatste 3 duels van Crystal Palace vielen namelijk 15 goals, terwijl er in de laatste 3 duels van Chelsea ook 15 goals vielen te noteren. Een fantastisch gemiddelde van 5 treffers per wedstrijd bij beide ploegen dus. Wij denken daarom dat er vandaag meer dan 3,5 doelpunten vallen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,20 op. 

Check de actuele Premier League odds in onze Oddsvergelijker. 

Almería - Athletic de Bilbao

We sluiten deze Maandag Preview af in het zuiden van Spanje, waar La Liga hekkensluiter Almeria het in eigen huis opneemt tegen Athletic de Bilbao. De Basken ondergaan een lekker seizoen, staan stevig op de 5e plek in de competitie en staan daarnaast met één been in de halve finale van de Copa del Rey na de 0-1 overwinning op bezoek bij Atlético Madrid. Almería staat stijf onderaan, pakte pas 6 punten in 23 duels en staat inmiddels 14 punten onder de veilige 17e plek. Redelijk kansloos dus. Weet Bilbao deze op papier eenvoudige pot te winnen?

Winst Athletic de Bilbao

Wij kunnen niet anders dan inzetten op een zege voor de ploeg uit Baskenland. Zij presteren alleraardigst en koersen af op Europees voetbal. Almería daarentegen won dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en pakte 3 punten uit de laatste 15 La Liga-duels. Aangezien Bilbao eerder dit seizoen al duidelijk met 3-0 wist af te rekenen met Almería in eigen stadion, kunnen wij ons niets anders dan een nieuwe zege voorstellen. Winst voor Athletic de Bilbao levert je bij Circus een quotering van 1,84 op. 

Check de actuele La Liga odds onze Oddsvergelijker. 

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën