NAC & MVV tijdens carnaval

NAC & MVV tijdens carnaval

20-02-2023

Wat hebben we weer genoten van een boeiend voetbalweekend. Feyenoord dat de Kuip in de laatste minuut op haar grondvesten deed trillen, Dusan Tadic die zijn 100e voor Ajax maakte en PSV dat opnieuw niet al te best voor de dag kwam. Maar wat te denken van de Duitse Bundesliga, waarin de nummer 1, 2 en 3 momenteel 43 punten hebben? Hieruit blijkt dat er nog meer dan genoeg te beleven gaat zijn tijdens de resterende maanden van dit seizoen. Zo ook op deze maandag. Wij hebben de 3 meest interessante potjes uitgekozen en geven jou 3 wedtips.

Jong Ajax - MVV Maastricht

Zoals je van ons gewend bent beginnen we altijd met de wedstrijden in onze Nederlandse competities. Te beginnen met de wedstrijd tussen Jong Ajax en MVV Maastricht. Het gaat hierbij tussen de nummer 18 en 7. Het lijkt erop dat beide ploegen momenteel absoluut niet te spreken zijn over de huidige rangschikking. Voor wat betreft Jong Ajax maakt dit wellicht niet al te veel uit. De Limburgers daarentegen begonnen het seizoen fantastisch, maar wisten maar 1 van de laatste 8 potjes te winnen. Op die manier kunnen de play-off plannen weer even de prullenbak in. Weet MVV vanavond te winnen op de Toekomst?

Asian Handicap +0,5 voor MVV Maastricht

Bij het lezen van het bovenstaande heb je ongetwijfeld de indruk gekregen dat we flink negatief over MVV zijn. Ze doen het inderdaad matig. Echter weet Jong Ajax al 10(!) wedstrijden op rij niet meer te winnen. Om die reden denken wij dat de jonge Amsterdammers ook niet met de 3 punten aan de haal gaan tegen de ploeg uit Maastricht. Wij gaan daarom voor een Asian Handicap +0,5 voor MVV Maastricht, waarin de ploeg van Maurice Verberne wint of gelijkspeelt. Dit levert je bij Holland Casino een quotering van 1,95 op.

Check de actuele KKD quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Jong FC Utrecht - NAC Breda

De tweede wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie is die tussen Jong FC Utrecht en NAC Breda. Jong FC Utrecht bungelt al het hele seizoen onderaan. Even leek het erop dat ze de weg omhoog hadden ingeslagen, ware het niet dat er inmiddels alweer 6 wedstrijden op rij niet is gewonnen. NAC Breda zit er wat dat betreft iets beter in en pakte 13 punten uit de laatste 6 wedstrijden. De weg omhoog lijkt daarmee ingezet. Kan de ploeg van Peter Hyballa vandaag opnieuw winnen en zomaar naar de negende plek stijgen?

Doelpunt Odysseus Velanas

Dé man in vorm bij NAC Breda is de Griekse middenvelder Odysseus Velanas. Hij wist maar liefst 5x te scoren in de laatste 3 wedstrijden in de KKD, waarmee hij mag spreken van een nu al geslaagd seizoen. Zeker omdat zijn seizoensaantal al op 13 ligt. Wij gaan er vandaag vanuit dat de Griek opnieuw het net gaat vinden tegen de tot nu toe slechts presterende ploeg van de KKD. Een doelpunt van Velanas levert je bij Unibet een quotering van 3,05 op.

Torino - Cremonese

We sluiten vandaag af met een wedstrijd uit de Italiaanse Serie A. Hierin gaat hekkensluiter Cremonese op bezoek bij Torino, de huidige nummer 9 op de ranglijst. De thuisploeg pakte 10 punten uit de laatste 5 thuiswedstrijden, waaruit blijkt dat het met de vorm van de ploeg van Perr Schuurs wel goed zit. Tegenstander Cremonese wist dit seizoen nog geen enkele wedstrijd te winnen en lijkt alleen maar te kunnen pieken in de Coppa Italia. Daarin schakelde de ploeg van Cyriel Dessers zowaar Napoli en AS Roma uit. Kunnen zij vandaag hun eerste overwinning boeken?

Winst Torino

We gaan het simpel houden en je vertellen dat Torino deze wedstrijd eenvoudig gaat winnen. Cremonese wist dit jaar nog geen enkele keer te winnen, terwijl Torino bij winst zomaar op de 7e plek terecht komt. Boven aartsrivaal Juventus. Voeg dit samen met de sterke vorm in thuiswedstrijden en je kunt eenvoudig een 1’tje invullen. Winst voor Torino levert je bij Circus een quotering van 1,69 op.

Check de actuele Serie A quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën