PSV-AZ & de Derby van Rome!

PSV-AZ & de Derby van Rome!

05-04-2024

Ben jij klaar voor een zaterdag vol nationaal en internationaal topvoetbal? Zo hervat PSV vandaag de jacht op het kampioenschap in het eigen Philips Stadion waar AZ Alkmaar op bezoek komt. In Engeland is het meest in het oog springende duel de wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Arsenal. Weten de Gunners deze op papier lastige pot te winnen? We sluiten deze Zaterdag Preview af in Rome, waar de Derby Della Capitale tussen AS Roma en Lazio Roma op het programma staat. Oddsbeater is er als de kippen bij om jou te trakteren op 3 wedtips en wenst je een fantastische zaterdag!

PSV - AZ Alkmaar 

Heel even zal de aanhang van PSV hebben getwijfeld aan het kampioenschap. De nederlaag tegen NEC Nijmegen en het feit dat het tegen Excelsior nog 0-0 stond tijdens de rust, zal ongetwijfeld iets hebben gedaan met de zenuwen. Toch wonnen de Eindhovenaren eenvoudig en is de voorsprong op Feyenoord nog altijd lastig te overbruggen. Vandaag ontvangt PSV AZ Alkmaar. Geheel tegen de verwachting in gingen zij met 5-0(!) onderuit tegen Heracles Almelo. Hierdoor lijkt de 3e plek uit zicht. Weet AZ zich vandaag te herpakken in Eindhoven?

Doelpunt Johan Bakayoko

De laatste weken laat Johan Bakayoko eindelijk weer eens zien wat zijn potentie is. Ditmaal niet alleen door zijn acties, maar juist door het maken van doelpunten. Zowel tegen NEC Nijmegen als Excelsior stond zijn vizier op scherp. Vandaag verwachten wij een dominant PSV tegen een AZ Alkmaar dat toch een aardige knauw heeft gekregen van het midweekse bezoek aan Almelo. Wij denken dat Bakayoko daarom voor zijn 3e doelpunt op rij gaat. Een treffer van Bakayoko levert je bij Unibet een quotering van 3,30 op.

Check de actuele Eredivisie quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Brighton & Hove Albion - Arsenal

In Engeland gaat de titelstrijd verder. Arsenal, nog altijd titelkandidaat, reist vandaag af naar het zuiden van Engeland om het op te nemen tegen Brighton & Hove Albion. Dit is nou typisch zo’n wedstrijd die je als bananenschil zou kunnen zien voor The Gunners. Arsenal staat 2 punten achter Liverpool en mag eigenlijk geen punt verliezen. Toch doet Brighton het de laatste tijd alleraardigst en zijn ze vooral in eigen huis bijzonder lastig te verslaan. Niet voor niets zijn The Seagulls al 12 duels in eigen huis ongeslagen.

Asian Handicap +0,5 - Brighton & Hove Albion

Wij denken dat ook Arsenal vandaag niet gaat winnen van Brighton. De ploeg van Joël Veltman maakt nog alle kans op Europees voetbal en liet niet lang geleden zien dat ze iedereen aan kunnen. Kijk alleen al naar de 4-2 thuiszege op Tottenham Hotspur. Tel hier de overige 11 wedstrijden op rij die niet verloren gingen en je kunt concluderen dat Arsenal een zware avond tegemoet gaat. Wij denken dat Brighton er minimaal een gelijkspel uit sleept. Een Asian Handicap +0,5 voor Brighton & Hove Albion levert je bij Jack’s een quotering van 2,43 op.

Check de actuele Premier League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

AS Roma - Lazio Roma

We sluiten deze Preview af met misschien wel de meest verhitte derby in Europa: AS Roma - Lazio Roma. Beide ploegen uit Rome hadden voorafgaand aan dit seizoen wellicht iets hogere verwachtingen gezien de huidige 5e en 7e plek. Toch gaat het vooral voor de vandaag thuisspelende mannen van Daniele de Rossi de laatste weken uitstekend. Zij wonnen 7 van de laatste 10 duels en stevenen hierdoor nog altijd af op Champions League voetbal. Wel moet er vandaag gewonnen worden en moet concurrent Bologna gaan morsen.

Minder dan 0,5 doelpunten - AS Roma

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten dat AS Roma er momenteel beter in zit dan stadsgenoot Lazio Roma. Toch is er een opvallende statistiek waaruit blijkt dat AS Roma geen van de laatste 4 onderlinge duels wist te winnen. Sterker nog, in de laatste 4 onderlinge ontmoetingen scoorde AS Roma geen enkele keer. Om die reden denken wij dat AS Roma ook vandaag niet gaat scoren. Ook omdat AS Roma in de laatste 2 Serie A wedstrijden maar 1 keer scoorde. Minder dan 0,5 doelpunten van AS Roma levert je bij Unibet een quotering van 3,55 op.

Check de actuele Serie A quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën