PSV in eigen huis tegen Sevilla

PSV in eigen huis tegen Sevilla

03-10-2023

Yes! Het is weer tijd voor Champions League voetbal. Met vanavond een extreem belangrijke wedstrijd voor PSV. De Eindhovenaren hebben iets goed te maken na de afstraffing tegen Arsenal. En gelukkig kan er vanavond revanche worden genomen tegen Sevilla. Op de andere velden zien we geweldige affiches met onder andere Napoli - Real Madrid en Manchester United - Galatasaray. OddsBeater bereid je voor op deze wedstrijden en trakteert je op 3 hopelijk winstgevende wedtips!

PSV - Sevilla

Niet al te lang geleden speelden PSV en Sevilla tegen elkaar in de knock-outfase van de Europa League. Terwijl de onderlinge kwaliteiten weinig voor elkaar onder deden, was het Sevilla dat in de heenwedstrijd al korte metten maakte met de Eindhovenaren. Een flinke domper, waarvoor PSV vanavond revanche kan nemen. De ploeg van Peter Bosz gaat als een jekko in de Eredivisie, terwijl de Andalusiërs momenteel niet verder komen dan een 14e plek in La Liga. Weet PSV deze bijzonder belangrijke pot winnend af te sluiten?

Doelpunt Noa Lang

Een van de PSV’ers die in een bijzonder goede vorm verkeert is aanvaller Noa Lang. De aankoop van Club Brugge begint zijn draai meer en meer te vinden en laat zien dat hij enorme stappen heeft gemaakt in België. Wedstrijd op wedstrijd komt hij in het vijandelijke gebied, waarbij het scoren hem ook steeds makkelijker vergaat. Wij verwachten dat hij zijn vorm doortrekt en een treffer maakt tegen Sevilla. Zeker omdat de quotering momenteel bij bet365 op 3,25 ligt.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Napoli - Real Madrid

Op papier speelt de mooiste wedstrijd van de avond zich af in het Italiaanse Napels. Napoli ontvangt het grote Real Madrid, waardoor we kunnen spreken van een prachtige topper in groep C. Beide ploegen wonnen de eerste wedstrijd van de groep. Napoli won in de 88e minuut met 1-2 van SC Braga, terwijl de Koninklijke pas ver in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd noteerde in de ontmoeting met Union Berlin. Zet Napoli de ingezette zegereeks voort?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Victor Osimhen

Voor ons is er geen twijfel dat Victor Osimhen momenteel een van de beste spitsen op onze aardbol is. De gemaskerde aanvaller scoorde in zijn laatste 2 duels en laat zien dat hij steeds beter in vorm komt. Ondanks het feit dat Real Madrid een absolute grootheid is, verwachten wij dat de Nigeriaan vandaag minimaal 2 schoten op doel lost. Simpelweg omdat hij dit zo goed als altijd doet. Meer dan 1,5 schoten op doel van Osimhen levert je bij Unibet een quotering van 2,55 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

Manchester United - Galatasaray

We sluiten deze Dinsdag Preview voor de Champions League af met de wedstrijd tussen de nummer 10 van de Premier League en de nummer 2 van de Turkse Süper Lig, oftewel Manchester United - Galatasaray. Waar de Turken de ene na de andere zege boeken, dondert en bliksemt het op Old Trafford. En dat komt niet door de aankondiging van een concert van Guus Meeuwis in het Theatre of Dreams. United ging afgelopen weekend schaamteloos onderuit tegen Crystal Palace en staat hierdoor al op 4 nederlagen in de eerste 7 duels in de Premier League. Weet Erik ten Hag zijn positie weer iets te versterken?

Asian Handicap +0,5 - Galatasaray

Het doet pijn om te zeggen, maar wij zijn het vertrouwen in Erik ten Hag en zijn kornuiten enigszins verloren. Sterker nog, wij denken dat hij aan zijn laatste weken bezig is en ook vandaag niet gaat winnen. Het schort de Engelsen simpelweg aan vertrouwen. Terwijl Galatasaray juist 11 van de laatste 13 duels wist te winnen. Om die reden verwachten wij een kleine verrassing, waarin Manchester United niet wint. Een Asian Handicap +0,5 voor Galatasaray levert je bij Circus een quotering van 2,70 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën