Real tegen Atlético

Real tegen Atlético

24-02-2023

De spanning in het grootste deel van de binnen- en buitenlandse neemt alsmaar toe. In Nederland lijkt het erop dat Feyenoord met Ajax gaat uitmaken wie er met de titel vandoor gaat. In Engeland is het momenteel stuivertje wisselen, terwijl de Bundesliga helemaal op z’n kop staat. Ook vandaag komen een aantal titelkandidaten in actie. We beginnen vandaag met de mooiste wedstrijd uit de Eredivisie, waarna we snel doorgaan naar de Premier League. Hierin gaat koploper Arsenal op bezoek bij Leicester City. We sluiten deze Weekend Preview met de Madrileense derby tussen Real Madrid en Atlético Madrid. Wij bereiden je voor op deze wedstrijden en geven je 3 wedtips.

AZ Alkmaar - SC Cambuur 

We trappen af met de wedstrijd tussen AZ Alkmaar en SC Cambuur. AZ vergooide vorige week in de slotminuten de tweede plek in de Eredivisie door in een laatste minuut met 2-1 te verliezen van Feyenoord. Hierdoor staan de Alkmaarders momenteel op een 3e plek met een achterstand van 5 punten op de koploper. Met SC Cambuur is het momenteel zeer dramatisch gesteld. De Friezen staan op de 18e plaats en pakten maar 1 puntje uit de laatste 4 wedstrijden. Kan AZ Alkmaar zich herpakken na de klap van vorige week? 

AZ Alkmaar wint zonder tegendoelpunt 

We kunnen er niet omheen dat AZ Alkmaar vandaag de grote favoriet is. Zeker in thuiswedstrijden gaat het de Noord-Hollanders voor de wind. Tegenstander Cambuur heeft dit seizoen daarnaast één groot probleem. Zij weten namelijk amper te scoren. Zo scoorde zij maar 3 keer in de laatste 8 wedstrijden op vreemde bodem. Dit is wat ons betreft de reden dat wij denken dat Cambuur ook vandaag niet gaat scoren. AZ Alkmaar dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.  

Check de actuele Eredivisie quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Leicester City – Arsenal

Na deze op papier mindere wedstrijd in de Eredivisie pakken we snel door met het topvoetbal in de Engelse Premier League. De trotse Engelse koploper Arsenal gaat vanmiddag op bezoek bij het momenteel sterk presterende Leicester City. Na een zeer matig begin lijkt Leicester enigszins afstand te nemen van de onderste regionen. Met name de recente 4-1 thuisoverwinning op Tottenham Hotspur heeft ongetwijfeld voor het nodige vertrouwen gezorgd. Arsenal presteert de laatste tijd ietwat wisselvallig. Ondanks de eerste plek in de competitie werd er maar 1 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen. Lukt het Arsenal vandaag wel?

Asian Handicap +0,5 - Leicester City 

Wij zijn de laatste weken allesbehalve onder de indruk van Arsenal. Niet voor niets gingen The Gunners onlangs onderuit tegen Everton en Manchester City. Daarnaast werd er ook nog gelijkgespeeld tegen Brentford en werd er vorige week pas in de slotminuut gewonnen van Aston Villa. Leicester City verloor vorige week dan wel van Manchester United, de rest van de recente resultaten zijn zeer netjes. Wij denken daarom dat Leicester City vandaag minimaal een puntje zal pakken. Een Asian Handicap +0,5 voor Leicester City levert je bij Unibet een quotering van 2,14 op.  

Check de actuele Premier League quoteringen in onze Oddsvergelijker.

Real Madrid - Atlético Madrid

Natuurlijk kunnen we in deze Weekend Preview niet om de wedstrijd tussen Real Madrid en Atlético Madrid heen. Beide Madrileense ploegen kennen een enigszins wisselvallig seizoen. Zo staat titelverdediger Real Madrid inmiddels mijlenver achter koploper FC Barcelona, terwijl het deze week wel keihard uithaalde tegen Liverpool en met 5-2 wist te winnen. Tegenstander Atlético Madrid staat op de 4e plek. En dat is bijzonder laag voor de ploeg van Diego Simeone. Wil Atlético Madrid nog iets van het seizoen maken, dan is het zaak dat Los Colchoneros minimaal een puntje pakt in het Santiago Bernabeu. 

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij gaan vandaag voor minder dan 2,5 doelpunten. Als we de meest recente wedstrijden van beide ploegen kijken, dan is dit wat ons betreft een zeer logisch gevolg. In de laatste 4 wedstrijden van Atlético vielen namelijk maar 5 doelpunten, terwijl minder dan 2,5 doelpunten ook het resultaat was in 4 van de laatste 6 La Liga wedstrijden van de Koninklijke. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.  

Check de actuele La Liga quoteringen in onze Oddsvergelijker.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën